Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

tamam canım ne biliyim benimki farklı bir bitkimi diye aynıymış demekki benimkinin yaprakları çok küçük maşallah seninki hem büyük hem parlak

tamam canım sağol

Gazelll ayy maşallah çok sağlıklı çok güzelmiş çiçeğin güle güle büyüt canım benim
Açelya için dediklerin içime su serpti inanki, inşallah dediğin gbidir ve toparlanır, ama toparlanacaksada burda toparlansın diye işyerinde bırakacağım çünkü buraya alışması lazım, bakalım rambo gibi bir çiçek mi dayanıklımı göreceğiz
Benjaminin yeşil yapraklısı yani seninkisinden dal kırıp direk diktim tuttu ve yeni yapraklar verdi çoktan, yani kolay tuttu, hiç öyle suda bekletmedim poşet kapatmadım ben
ama zeynebin aldığı beyazlı yeşilli olan benjaminin dalını aynı şekilde ektim, tuttu tutmasına ama 1 aydır hiç bir büyüme veya yeni yaprak vermedi, sanırım o biraz daha nazlı, ama büyüyüncede mükemmel duruyor o kırçıllı olan, yeşilin büyük halinide o dalını kırdığım yerde görmüştüm çokkkk taattlı yaaa. kırçıllı olanın büyüyünden annemde ve yengemde var, resimlerini çekip yayınlarım size inşallah unutmazsam.
benimkileride ekliyim unutanlar için

ayyy çok tatlılar saksılarında muhteşem maşallah

ayyy çok tatlılar saksılarında muhteşem maşallah
benimkilerde sizinkilerin minyatürleri, ama varya çiçeklerimden en çok onları seviyorum desem yeridir. her yeni yaprak çıkarttıkça nekadar mutlu oluyorum bir bilseniz. yani çok doğru bir seçim yapıp benjamin aldınız tebrik ediyorum sizleri

benimkide bu kadardı ama çok yavaş büyüyo 1 senede oldu o kadar benimki biliyomusun

benimkide bu kadardı ama çok yavaş büyüyo 1 senede oldu o kadar benimki biliyomusun
Bilmem hiç mum bakmadım.Arkadaşlar senin elinden oluyo diyolar bakıcaz .Sıkılırsam büyümezse hormonlarım bende.En çokta açsın istiyorum mutfakta heryere uzasın köy evi gibi tuhaf olurmu.ipe sardırınca çok uzuyomus.

nu tuhaf olacak bende öle istiyorum uzuyo ama çoookkk yavaşşş uyuz uyuz hiç bana göre değil ama neyyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…