- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bende komşudan istedim eskide gözüme çok karıkık geliyodu yapraları sarkmış ayyy ne kötü diyodum çiçek merakına sarınca sevmeye başladım telgraf çiçeği bnde geçen komşudan aldım bi dal köklendir cnm çabuk tutarmış çok arsız olurmuş
o senin kısmetinmiş bence
aynııı bennnnnnnnnn vallaay inşallah tutar canım yaa,...
bende aynı senin gibiydim, eskiden hiç kimsenin çiçekleri pencereleri falan dikkatimi hiç çekmezdi,.. ama bu işe kendimi vereli sokakta yürüyemez oldum, camekanlarda pencerelerde dükkanlarda gözüm hep çiçek arıyor
milletten dal dileniyorum yaa inanamıyorum kendime, nasıl bir manyak oldum ben çiçek manyağı
Ay bide sapık hırsızmı acaba diycekler diye korkuyorum benaynııı bennnnnnnnnn valla
nolcak bzm bu halimiz yawwwwwwww
ama bana çok iyi geliyo sanki terapi gibi arkadaşımmmmm
demek hepimiz aynıyızzzzzzzzAy bide sapık hırsızmı acaba diycekler diye korkuyorum benoysa çiçek manyağıyım.
Ayyy canim az once okudum mesajı topragi bi cikardimki Allaaahhhh vicik vicik su olmus bende ne biliyim yaprağı porsumus diye hergün su verdimcanım güneşte mi duruyor yoksa... yada suyunu fazla kaçırdın acaba?
yeri de çok sıcak mı yoksa?
çok hafif esinti alabilse sanırım toparlanır... tozlaşması için..
istersen toprağını bi değiştir bakalım, eminim toprağı fazla nemli olduğundan çürüme belirtisi gösteriyor olabilir...resmini bi koysan?
toprağını da bir çöp yada çivi gibi bişeyler hafiften eşele bakalım, biraz havalansın toprak.. kökler çok ıslak kalmışsa böyle olur.. biraz havalansın.. ben çok sık yaparım bütün çiçekler eşelenmek ister.. hani tarlada bahçede sebzeler çapalanır ya torak havalansın diye, bunlarda aynı.. bitkilerin toprağı hava sirküle etmeli..
ay inşallah tutar canım yaa,...
bende aynı senin gibiydim, eskiden hiç kimsenin çiçekleri pencereleri falan dikkatimi hiç çekmezdi,.. ama bu işe kendimi vereli sokakta yürüyemez oldum, camekanlarda pencerelerde dükkanlarda gözüm hep çiçek arıyor
milletten dal dileniyorum yaa inanamıyorum kendime, nasıl bir manyak oldum ben çiçek manyağı
aynııı bennnnnnnnnn valla
nolcak bzm bu halimiz yawwwwwwww
ama bana çok iyi geliyo sanki terapi gibi arkadaşımmmmm
Ay bide sapık hırsızmı acaba diycekler diye korkuyorum benoysa çiçek manyağıyım.
Ayyy canim az once okudum mesajı topragi bi cikardimki Allaaahhhh vicik vicik su olmus bende ne biliyim yaprağı porsumus diye hergün su verdim
şimdi kuru toprakla değiştirdim inşallah olmez
guneste durmuyo ışık alan yerde
Ayyyy o nasil guzel bisey masallah gazelcim
inşallah tutar ismi ne onun
Zenepcim açelya bende var.evdeki yerini sevdi ama işe götürdüğüm soldu . Oişyeri soğuk ve kimyasal kokular vardı heralde ondan.
Nilayım koçtaşta hazır ölçü mutfaklar var hem onların fiyatları çok daha uygun. Eğer sşze uyarsa onlardan alın. Biz ondan aldık özel yaptırmadık. Çok memnunum kesinlikl tavsiye ederin.m
Gazelim ben eve gelirken yolda dalını kırmışım geldim onuda diktim hrmen saksıya tuttu direk. Mutlaka tutar.
Kızlar varya sabah işe giderken ve eve dönerken gözlerim hep milletin camında balkonunda. Bu nasıl bir sapıklıktır yaaa. Halbuki çiçek arıyoruz biz ama millet ne zanneder. :))))
Gazel bende yerde arapsaçı bulsam inanki en az senin kadar sevinirim. Srni çok iyi anlıyorum:)))
Tamam gazelcim sagol bende yapraklari etliya suya çok ihtiyaci olur diye verdim suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?