kıssslarrr lalelerim çiçek açıcak tomurcuk verdiiiii
haklısın canım rabbim böyle lüzum görmüş bize bahanedir diğerlerihoşgeldin cnm...bende bu aşamaya gelene kadar ne çiçekler çürüttüm bilmeden şimdi iyi gidiyom artık tecrübe oluyo menekşelerin 3 ay çok olmuş acık incetmeden toprağı eşelesen nasıl olurki
zeynep rabia kızlar ....
zeynep cnm daha önceden bahsetmiştin çok sormak istemedim biliyom çok zor ama ne güzel tedavi görüyon sanırım tüp bebek tedavisi inşallah tutar belki ikiz belki üçüz olur Allah ın takdiri öyle gör kusuru kendinde arama tatlım
ço hassas bi dönemdesin az çok anlıyom çevrenin etkisi büyük moral olucaklarına insanı yerin dibine sokarlar bnmde ilk gebeliğim düşüktü düşükten sonra çok yıprandım çok zordu süpriz geldi acı gitti yavrum 4 ay sonra yine hamile kaldım şimdi bi kızım var çok şükür düşük yaptıktan sonra suçlusu ben oldum insanların gözünde sigara içiyodun ondan dediler halbuki ben sigaryı bırakmıştım bebek istiyom diye düşük sonrası akraba gelinleri bana zarf atıcı kelimeler neler neler ama etrafta hamile bayanlar çok içimi yaktılar çok kızıma hamile kaldım doğumda çok kilo aldım yok kilo fazla almışın kızım doğdu tombik tombik yemin ederim zeynebcim ufak bebeğe biraz az emzir çok emziriyon geç emekledi kilosunu kaldırmıyo hep bahane hep bahane ürettiler senin için duacıyım Rabbim en kısa zmnda güzel haberlerle sevindirsin inşallah
rabia kuzum sen daha yeni evlisin adet miş yok neymiş sormak neymiş ne kadar sinir oldum
ben düşükten sonra puzzl yaparak stres attım inan çok iyi geliyo 2000 parçalık bi puzzl almştık sırf kafam dağılsın kendime geliyim diye hiç aklımda gebelik yoktu sadece zmna bırakmıştım bi baktım adetim geçti heralde geç olucam diye üstüne düşmedim en son test alıp yapmıştım kızımda süpriz oldu yaramaz
rabbim dualarınızın mukafatını bebişle verir inşallah takmayın kafanıza biz varız burda kızlarrrrrrr
amin cnm darısı başınıza inşallahhaklısın canım rabbim böyle lüzum görmüş bize bahanedir diğerleri
evet insanlara yıpratacak bahanemi yok olmaz olmuyo derler olur ne biçim çocuk derler Allah sabır versin
Allah bağışlasın bebeğinide ne mutlu darısı bize
Maşallah çiçeklerini de görürüz inşallah :)uçlarında 3 çiçeğin tomurcuğu
toprağım azdı o kadarı yetti haftaya alıcam o kadar toprakla bile çiçek açıyo
Daldan dalaayyy bayıldımmm çok güzel
bende istiyorum
bu arada ev gerçekten botanik gibi oldumaymun gibi eşimle daldan dala atlıycaz hatırlıyormusunuz bi film var robin williams ın jumanji ev orman oluyo yakında bizlerin evide öle olacak
Sağol canımnilayım zeynep ve rabia için yazdığın yorum hsrikaydı kesinlikle katılıyorum
floressssss yine mükemmelsin yaa öyle topraksız sadece taş ile yetişirmiymiş??????
Daldan dala
İlahiiii çok güldüm ya Allah da seni güldürsün mübarek ezan vakti duamı aldın :)
Yapalım bence de harika görünüyor yaa :)
Sağol canım
Sana şöyle bir örnek vereyim. Hiç evdeki kuru soğanının filiz verdiğini gördün mü?
Hiçbir şeye ihtiyaç duymadan havadaki nem ile filiz verir, biraz toprak ve su ile buluşturursan kocaman bir soğanın olur.
Bu soğan köklü bitkiler de aynı şekilde büyüyor. Soğanın alt kısmında kalan incecik köklerin bir şeylere temas etmesi ve biraz da su ile buluşması yeterli oluyor.
Çok mütevazılar yaa yerim ben bunları
bayıldım
ayyy bayıldımmm çok güzel
bende istiyorum
bu arada ev gerçekten botanik gibi oldumaymun gibi eşimle daldan dala atlıycaz hatırlıyormusunuz bi film var robin williams ın jumanji ev orman oluyo yakında bizlerin evide öle olacak
canım beniimmm seni o kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiydim benimle evlenenler şimdi 2.lerini doğurdularnilay yazdığını şimdi gördüm canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim yine burada başka bir topicteyim hamile kalmak isteyenler diye ama orada hamile kalanları vs gördükçe içim cız ediyor ailede benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar ve herkes sıra rabia da deyip baskı yapıyorlar inan bazen o kadar bunalıyorum ki burada arkadaşım da yok çıkıp kahve içip derdimi utanmadan anlatacağım kimsem yok. Anneme anlatsam o da üzülecek. Kimseye konuşamıyorum okadar kötü oluyorum ki anlatamam. Şuan bunları yazarken bie gözlerim doluyor. KK'da sizlerle konuşarak içimdekileri dağıtabiliyorum ancak.
Benim de aklımda puzzle vardı almayı düşündüm Sen öyle yapıp kafa dağıttıysan ben de deneyeyim işe yarar belki. Her ay adetten sonra kendi kendime diyorum bu ay takmayaacağım ne olursa olsun diyorum ama olmuyor ya psikolojim bozuldu valla.
Yaparsın canım çok da zevklidir öyle görünüyor :)Kızlar bunlar benim çok hoşuma gitti ya ben yapamam mı böyle bir şey hazır yapılıp mı satılıyor acaba?
çok güzeller ne varki canım bunlarda akvaryumcuya git fanus al aczıcık topran biraz çim tohumu ve küçük minyatür ağaç al çiçekçiden yada kaktüs türü bence yapabilirsinKızlar bunlar benim çok hoşuma gitti ya ben yapamam mı böyle bir şey hazır yapılıp mı satılıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?