Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

haklısın canım rabbim böyle lüzum görmüş bize bahanedir diğerleri
evet insanlara yıpratacak bahanemi yok olmaz olmuyo derler olur ne biçim çocuk derler Allah sabır versin
Allah bağışlasın bebeğinide ne mutlu darısı bize

amin cnm darısı başınıza inşallah

uçlarında 3 çiçeğin tomurcuğu
toprağım azdı o kadarı yetti haftaya alıcam o kadar toprakla bile çiçek açıyo
Maşallah çiçeklerini de görürüz inşallah :)
O kadarcık toprakta bile açıyor diyorsun bak ne göstereceğim sana :)
Bu arada bana arkadaşımdan bir sürü sümbül geldi belediyede çalışıyor kendisi kadınlar gününde dağıtılmış o da bana bir sürü ayırmış sağ olsun :) Çiçekleri geçtikten sonra aşağıdaki gibi saksılamayı düşünüyorum nasipse...

ayyy bayıldımmm çok güzel
bende istiyorum
bu arada ev gerçekten botanik gibi oldu maymun gibi eşimle daldan dala atlıycaz hatırlıyormusunuz bi film var robin williams ın jumanji ev orman oluyo yakında bizlerin evide öle olacak

nilayım zeynep ve rabia için yazdığın yorum hsrikaydı kesinlikle katılıyorum

floressssss yine mükemmelsin yaa öyle topraksız sadece taş ile yetişirmiymiş??????

Daldan dala
İlahiiii çok güldüm ya Allah da seni güldürsün mübarek ezan vakti duamı aldın :)
Yapalım bence de harika görünüyor yaa :)

nilayım zeynep ve rabia için yazdığın yorum hsrikaydı kesinlikle katılıyorum

floressssss yine mükemmelsin yaa öyle topraksız sadece taş ile yetişirmiymiş??????
Sağol canım
Sana şöyle bir örnek vereyim. Hiç evdeki kuru soğanının filiz verdiğini gördün mü?
Hiçbir şeye ihtiyaç duymadan havadaki nem ile filiz verir, biraz toprak ve su ile buluşturursan kocaman bir soğanın olur.
Bu soğan köklü bitkiler de aynı şekilde büyüyor. Soğanın alt kısmında kalan incecik köklerin bir şeylere temas etmesi ve biraz da su ile buluşması yeterli oluyor.
Çok mütevazılar yaa yerim ben bunları

nilay yazdığını şimdi gördüm canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim yine burada başka bir topicteyim hamile kalmak isteyenler diye ama orada hamile kalanları vs gördükçe içim cız ediyor ailede benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar ve herkes sıra rabia da deyip baskı yapıyorlar inan bazen o kadar bunalıyorum ki burada arkadaşım da yok çıkıp kahve içip derdimi utanmadan anlatacağım kimsem yok. Anneme anlatsam o da üzülecek. Kimseye konuşamıyorum okadar kötü oluyorum ki anlatamam. Şuan bunları yazarken bie gözlerim doluyor. KK'da sizlerle konuşarak içimdekileri dağıtabiliyorum ancak.
Benim de aklımda puzzle vardı almayı düşündüm Sen öyle yapıp kafa dağıttıysan ben de deneyeyim işe yarar belki. Her ay adetten sonra kendi kendime diyorum bu ay takmayaacağım ne olursa olsun diyorum ama olmuyor ya psikolojim bozuldu valla.

laleler çok hoşşşş

canım beniimmm seni o kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiydim benimle evlenenler şimdi 2.lerini doğurdular
artık kimseyle görüşemiyoruz eşimle edi büdü gibi oturuyoruz ne arkadaşlarımız kaldı ne akrabağ kimsemiz yok Allahtan başka
insan annesine söyleyemiyor herşeyi kadın zaten üzülüyo
bide yaşıtın değil herşeyi paylaşamıyorsun
sizin sorun ne çok özel değilse ben 8 yılımı verdim az çok anlıyorum özeldende atabilirsin yardımcı olurum sana

Kızlar bunlar benim çok hoşuma gitti ya ben yapamam mı böyle bir şey hazır yapılıp mı satılıyor acaba?

Eklentiler

• fotograf.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 474
  • il_fullxfull.322971116.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 93
  • img_0801.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_13612.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar bunlar benim çok hoşuma gitti ya ben yapamam mı böyle bir şey hazır yapılıp mı satılıyor acaba?
Yaparsın canım çok da zevklidir öyle görünüyor :)
Biraz emek ister ama.
Ben de meraklıyım böyle şeylere. Terraryum deniyor bunlara.
Daha hiç yapmadım ama gelecekteki planlarım arasında varlar

çok güzeller ne varki canım bunlarda akvaryumcuya git fanus al aczıcık topran biraz çim tohumu ve küçük minyatür ağaç al çiçekçiden yada kaktüs türü bence yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…