Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

kızlar bugün sizlerin tavsiyelerine uyup menekşelerimin yerlerini değiştirdim...
güneş alan pencereye koydum, ve iki katlı A4 kağıdıyla gölge yaptım bantla yapıştırdım...
menekşelerim hiç çiçek açmıyordu bilyorsunuz, güneş almayan camdaydı, şimdi buraya koydum bakalım hafif güneş alınca nasıl olacaklar??
inşallah yakmam menekşelerimi.. nasıl olmuş sizce??

grap'cım yaprak güzelini de koydum bu cama.. oda dursun bakalım yeni yerinde alışsın, inşallah küsmez bana :)

iyi olmuş canım
o menekşe çelikleri solmuş sanki ben 1i çeliğimi böyle poşetsiz diktim pörsüdü poşetli olan dipdiri bence poşet geçir vava almasın

iyi olmuş canım
o menekşe çelikleri solmuş sanki ben 1i çeliğimi böyle poşetsiz diktim pörsüdü poşetli olan dipdiri bence poşet geçir vava almasın

tek poşete geçirsem hepsini birden nasıl olur toparlar mı sence?
bende üzüldüm bugün sanırım solacaklar
of ya menekşeden yana hiç şansım yok benim...
diğer bütün çiçeklerim capcanlı olur tutar gürleşir.. ama menekşe elimden tutmuyor

olur canım ama hava almasın sulamak için aç sonra kapat
ama biliymusun solan menekşe bidaha toparlanamıyo

kızlar bugün çiçekçinin önünden geçerken begonyaları gördüm dayanamadım aldım, çiçekçi de çok ucuza verdi sağolsun..
eve geldim hemen toprağını değiştirdim çünkü biraz sararmaya yüz tutmuş.. çiçekçi de dedi hemen değiştirin diye..
çiçek coşturandan cansuyu verdim.. hatta kenarında bir tane dal varmış onu da kırdım bağlantı yerinden.. suya ıslattım.. yanındaki kahve fincanındaki begonyanın çeliği... rengini henüz bilmiyorum ama pembemsi bir tomurcuğu var.. sanırım pembe açacak inşallah toparlar....
o da biraz ıslansın köklensin ekerim inşallah...

çok güzel gazelcim bende dün alacaktım begonya nasıl yetişir nerde durur bilemediğim için almadım aklımda açelya var aslında

güle güle büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…