ayyyyy tohumlar bile varr saksılarda çok hoş
ayyyyyy bu harika bi haber zeynepkıssslaarrrr a101 e bakın haftaya bissürü saksı geliyoooo
haftaya canım 19 marta bak siteden
herhaldeBaktılar millet kapış kapış çiçekleri götürdü bari saksı da satalım dediler herhalde
ayyyyyy bu harika bi haber zeynep
tamam canım ben unutturmamaaaa mutlaka almalıyım
kızlar unutturmayalım birbirimize nolur, çok üzülürüm valla...
iyi olmuş canımkızlar bugün sizlerin tavsiyelerine uyup menekşelerimin yerlerini değiştirdim...
güneş alan pencereye koydum, ve iki katlı A4 kağıdıyla gölge yaptım bantla yapıştırdım...
menekşelerim hiç çiçek açmıyordu bilyorsunuz, güneş almayan camdaydı, şimdi buraya koydum bakalım hafif güneş alınca nasıl olacaklar??
inşallah yakmam menekşelerimi.. nasıl olmuş sizce??Eki Görüntüle 1451197 Eki Görüntüle 1451198 Eki Görüntüle 1451198
grap'cım yaprak güzelini de koydum bu cama.. oda dursun bakalım yeni yerinde alışsın, inşallah küsmez bana :)
herhalde
benim gözümden kaçmazzz
tamam canım ben unutturmamseni böyle götürürüm a101 e
iyi olmuş canım
o menekşe çelikleri solmuş sanki ben 1i çeliğimi böyle poşetsiz diktim pörsüdü poşetli olan dipdiri bence poşet geçir vava almasın
tamam kıs ben sabahın köründe buraya mesaj atarım eee uyanıp almazsan mesajımı ben karışmamgötür valla tatlım, eğer çiçek kalmazsa alamazsam seni sorumlu tutarım bilmiş olasın
olur canım ama hava almasın sulamak için aç sonra kapattek poşete geçirsem hepsini birden nasıl olur toparlar mı sence?
bende üzüldüm bugün sanırım solacaklar
of ya menekşeden yana hiç şansım yok benim...
diğer bütün çiçeklerim capcanlı olur tutar gürleşir.. ama menekşe elimden tutmuyor
tamam kıs ben sabahın köründe buraya mesaj atarım eee uyanıp almazsan mesajımı ben karışmam
olur canım ama hava almasın sulamak için aç sonra kapat
ama biliymusun solan menekşe bidaha toparlanamıyo
kalkamazsan artık avcunu yalarsın benden söylemesiyoook öyle, birkaç gün boyunca beni uyaracaksın , sürekli hatırlatacaksın
sabah o saatte kalkamam şekerim
menekşenin yanı arkadaki çelik iyi gibi duruyo ona hemen poşet geçir lastikle sıkıştır poşeti hava almasın onu kurtar baridesene benim bu çelikler de gitti
menekşenin yanı arkadaki çelik iyi gibi duruyo ona hemen poşet geçir lastikle sıkıştır poşeti hava almasın onu kurtar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?