Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

ayy ben bu pıtırcıkları görünce çok ümitlenmiştim ama

ayyy yazık ama güzel olmuş dekor

sorma odaya renk kattı kuruyan çiçekler

Uzuluyorum oyle olunca, dayanikli cicekler lazim bize, acliga susuzluga dayanabilecek cicekler
aynen öyle canım. ben şehir dışına çıkıyorum uzun süreliğine eşim de aynı şekilde. komşum da yok canım. malesef aç kalıyor benim pıtırcıklar. geldiğimde kurumuş oluyorlar. ne kadar takviye yapsam da işe yaramıyor. çok seviyorum ama onları. ben özendikçe onlar kötü oluyor. sardunyalarımada aniden yağan bir kar zarar verdi. balkonun içine almamıştım. kalanlar kaldı artık :)

o zaman barış çiçeği alacaksınız verin suyu bol bol yapraklarınada fısfıs
muhteşem kokuyo benim o barışım 3 senelik
barış bende var canım resim koymuştum . ama seninki kadar bol yapraklı değil bak. aşk merdiveni ve dua çiçeği de nazlı değil. o yanındaki de atatürk. öyle güzeldiki her gelen bayılırdı. bir gün misafirim gözlerini ayıramadı. evirip çevirip inceledi. ertesi gün çiçeğin koca bir dalı, sonraki gün diğer bir dalı kırıldı sonra yapraklarını dökmeye başladı ve birdaha iflah olmadı sadece gövdesi var ama yaprak yok. çıkan yaprakları da döküyor.

Eklentiler

• IMG_0321.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 93
tmm cnm ctesi bakarsın komşuna yoksa pazar günü hbrleşelim ptesi yollarım inşallah :)
tşk ederim grapcım almış kadar oldum inan kutuda bişey olmaz tabi yinede şansımızı deneriz

ben nazara çok inanırım canım eve misafir gelince illaki bişey oluyor neyse bizlerde bişey olmasında çiçeklere olsun olan napalım

Kızlar aranızda hanımelisi olan var mııı??? Ben almayı düşünüyorum böyle sarmaşık gibi dolanıyorlar küçükken her yerde görüyordum şimdi hiç görmüyorum
bnde oda var cnm geçen sene ektik açınca mis gibi kokar balkonumuzun dibine ektik sanırım patlamış oda çok arsızdır normal bi dalı sok toprağa hmn tutar ama bahçe çiçeği :)

selamlar, minik saksılarım için kalonşa baktım bugün 9 tl sizce nasıl fiyat kızlar ? 3 tane alıcam daha uyguna nerde bulabilirm ki diye almadım. ama fiyat böyleyse alırım yine. sizce normal mi ?
ayyyy new cim bana pahalı geldi biraz başka yerlere de baksan cnm daha ucuzunu bulursun

bnde oda var cnm geçen sene ektik açınca mis gibi kokar balkonumuzun dibine ektik sanırım patlamış oda çok arsızdır normal bi dalı sok toprağa hmn tutar ama bahçe çiçeği :)

çiçekçilerde var mıdır acaba balkonda güzel olur mis gibi kokular içinde otururuz diye düşünmüştümmm

Kizlar kalansomdan bit dal kesip suda koklendirmistim gecen hafta diktim kucuk kupaya dik durmaya basladi Ama yapraklari sUnger gibi yumusacik niye oyle sizce

Kizlar kalansomdan bit dal kesip suda koklendirmistim gecen hafta diktim kucuk kupaya dik durmaya basladi Ama yapraklari sUnger gibi yumusacik niye oyle sizce
çok su verdiysen yada güneşye çok durduysa benimki ondan mahvoldu toparlayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…