• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Bunlarda benim çiçeklerim :nazar: hamileliğim dolayısıyla bakamadım son zamanlarda eşim baktı oda yakında sizi atacağım deyip deyip küstürdü :2:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.webp
    $image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.webp
    $image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.webp
    $image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 68
Canım bunlar küsmüş halleri mi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet gerçekten öyle her gün bakardım konuşurdum her gün yeni yapraklar verirdi bir süre eşim baktı ve gerçekten ilave tek yaprak açmadı ben böyle gürleşsinler kocaman olsunlar istiyorum . Ama çok şükür artık ben iyiyim kendim bakıyorum ve toplanmaya başladılar :nazar:

Evet gerçekten öyle her gün bakardım konuşurdum her gün yeni yapraklar verirdi bir süre eşim baktı ve gerçekten ilave tek yaprak açmadı ben böyle gürleşsinler kocaman olsunlar istiyorum . Ama çok şükür artık ben iyiyim kendim bakıyorum ve toplanmaya başladılar :nazar:
yok yok eşin de iyi bakmış en azından çürütmemiş. :1:

Offf yaaa çok istiyorum ama evde saksıda bir maydanoz bile yetiştiremiyorum..Neden bu kadar beceriksizim ki :43::43:

Bende cok istiyorum ama bi turlu kizimin korkusundan yetistiremiyorum hemen kopartiyo :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ciceklerimde ucusan minik sinekler var onları nasıl yok edebilirim:25::25::25::25:

Canım ben menekşelerim pamuklu bite yakalandıklarında içi su dolu bir fısfısın içerisine arap sabunu + zeytinyağı birer tatlı kaşığı doldurarak karıştırıp yapraklarına sıktım bütün böcekler gitti sen de bunu deneyebilirsin. Hem de çiçeklerinin yapraklarını doğal bir şekilde parlatmış olursun. Ayrıca yine bir fısfısın içerisine süt doldurup sıkablirsin, bu da böcekleri yok eden bir yöntem hem de yine zararsız. Yalnız bu işlemi yaptıktan bir kaç saat sonra çiçeğe duş aldırmakta fayda var. Sanırım süt leke bırakabilir.

Canım ben menekşelerim pamuklu bite yakalandıklarında içi su dolu bir fısfısın içerisine arap sabunu + zeytinyağı birer tatlı kaşığı doldurarak karıştırıp yapraklarına sıktım bütün böcekler gitti sen de bunu deneyebilirsin. Hem de çiçeklerinin yapraklarını doğal bir şekilde parlatmış olursun. Ayrıca yine bir fısfısın içerisine süt doldurup sıkablirsin, bu da böcekleri yok eden bir yöntem hem de yine zararsız. Yalnız bu işlemi yaptıktan bir kaç saat sonra çiçeğe duş aldırmakta fayda var. Sanırım süt leke bırakabilir.

tamam canım cok tesekkür ederim bu yöntemler cok iyimiş cicekciden ilaç almakla ugrasmıycam hemde oldukca sıkarım cok tesekkür ederim canım :16::16::16::16::16:

arkadaşlar bişi sorucam..
menekşem var bikaç saksı ama açmıyolar bitürlü..
açmaları iin yapabileceğim bişey varmı?

Buda bizden

Eklentiler

• $1396190737174.webp
    $1396190737174.webp
    18 KB · Görüntüleme: 58
  • $1396190802013.webp
    $1396190802013.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $1396190838524.webp
    $1396190838524.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $1396190885644.webp
    $1396190885644.webp
    13 KB · Görüntüleme: 73
tamam canım cok tesekkür ederim bu yöntemler cok iyimiş cicekciden ilaç almakla ugrasmıycam hemde oldukca sıkarım cok tesekkür ederim canım :16::16::16::16::16:

Evet ilaçsız doğal yöntemler canım:40:
Eki Görüntüle 1044494

yaprakları aldıgımda böle sarımsıydı kızlar bunun için ne yapabilirim ben:26:

Canım çiçekler çok sulanınca yaprakları sararır, az sulamaya daha doğrusu çiçeğin ihtiyacı kadar su vermeye dikkat edersen yaprakları koyu yeşil kalacaklardır:40:

Canım hepsi çok güzeller maşallah, keşke o orkidelerinden bir kaç kök alabilseydim:1::1::1::1::1:
arkadaşlar bişi sorucam..
menekşem var bikaç saksı ama açmıyolar bitürlü..
açmaları iin yapabileceğim bişey varmı?

Menekşeni pencere önüne, akşam güneşini gören ya da sabahın ilk ışıklarını alan bir pencereye koyarsan gör bak nasıl çiçekleniyorlar:40: Bir de Erkan Şamcı' nın bitkiler için olan çiçek coşturanından alıp verirsen çiçeklenirler canım:40:
Buda bizden

Çok güzeller maşallah, hele de parlak Mustafa:40:

Evet ilaçsız doğal yöntemler canım:40:

Canım çiçekler çok sulanınca yaprakları sararır, az sulamaya daha doğrusu çiçeğin ihtiyacı kadar su vermeye dikkat edersen yaprakları koyu yeşil kalacaklardır:40:

Canım hepsi çok güzeller maşallah, keşke o orkidelerinden bir kaç kök alabilseydim:1::1::1::1::1:

Menekşeni pencere önüne, akşam güneşini gören ya da sabahın ilk ışıklarını alan bir pencereye koyarsan gör bak nasıl çiçekleniyorlar:40: Bir de Erkan Şamcı' nın bitkiler için olan çiçek coşturanından alıp verirsen çiçeklenirler canım:40:

Çok güzeller maşallah, hele de parlak Mustafa:40:

bi sure once mutfak canıma koymuştum menekşelerimi buraya yazdıktan sonra baktım ve çookk sevindim küçücük tomurcukları var ortada açacaklar inşallah..

çiçek coşturanı alıyım ozman sağol canım..

Back
X