- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
zeynep cim senin menekşelerde ayrı bi hoşya siz nasıl düz olarak resim yüklüyorsunuz![]()

fotoyu çekerken düz çekersen yani çevrmeden birde pc de düzeltip cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep cim senin menekşelerde ayrı bi hoşya siz nasıl düz olarak resim yüklüyorsunuz![]()
cnm gülü bnde çok severim hatta evimede almıştım sinek ve yeşil böcek yaptı genelde gül böcek yaparmış bilgin olsunHerkesin nasil güzel çiçekleri var maşallah ben de sınıfima götürmek için minyatür gül aldım daha saksisini degistirmedm
Çekerken telin yönünü değiştir.ya siz nasıl düz olarak resim yüklüyorsunuz![]()
Hepsine bayıldım.Kalanşolarda yaprağından tutuyo.kalanşom
Dikenli çiçekliyede bayıldım.kalanşom
tamam canım sağolzeynep cim senin menekşelerde ayrı bi hoş
fotoyu çekerken düz çekersen yani çevrmeden birde pc de düzeltip cnm
evet çok hoş bende seviyorum ama ismini bilmiyorumDikenli çiçekliyede bayıldım.
evet pilastik saksıya yaptımZeynepcim plastik saksıyamı dekupaj yaptın yapılıyomu.
grapcım kızımla anca o saate kalır hem biz çarşının epey dışında oturuyoz benjamın ın bakımı nasıl peki bilgi verirsen kaçırmam :)Nilaycım öğlene niye gidiyor sun sabahtan çıkamazmısın kaçırma benjamini yaa üzülürüm inanki.
ve çiçeklerinin hepsine maşallah diyerek başliyim. Menekşeler yerlerini çok sevmiş süper formdalar çok sağlıklı görünüyor.
O yaprak güzeli maşallah nekadar uzamış süper yaaa harika. Yanındakide ortanca galiba.
kalanşoların zaten süper ötedi ama o kara leke nasıl bişey?
Dikenler tacı yada yılbaşı dikeniymiş.Hafif kurumuş uç çeliklerden üretiliyormuş.Zeynep o kırmızı çiçekli diken süper yaa adı ne acaba bi bulsak.
Yumuşak köklü olanı çek .Çürümüştür malesef çiçekçi çiçekleri evde böyle olur .Yeniden sağlam yerinden dik.Bişey olmaz.grapcım kızımla anca o saate kalır hem biz çarşının epey dışında oturuyoz benjamın ın bakımı nasıl peki bilgi verirsen kaçırmam :)
sağol cnmevet cnm menekşeler şimdilik iyi durumda solan yapraklarını hemen atarım yaprak güzelini sende mutlaka direk camın önüne koy bak nasıl öyle büyüyo hem yaprakları kızarır hemde büyür
kalanşo derken bugun foto çekince fark ettim o kara lekeleri yeni aldıklarımda ,varmış meğeer kara olan yaprakları alıyım dedim ki öbür beyaz olan kökü yumuşamış elimde kaldı vallla çok üzüldüm hmn yeşil yapraklarıda suya koydum bklım nolcak üzüldüm((((
evet tatlım dediğim gibi o menekşe fotodan daha büyük bi kucak halamı bütün çiçekleri öyledir iyi bakar bi evinizi görseniz şok yani o derece hormon bilmiyom da pek sır vermez sanırım doğum kontrol hapı koyuyoDDDD
zeyneb in o çiçeğinden ben uzun zmndır istiyodum burda çoğu kişinin camında vardır yani kırmızı çiçekli adını bilmediğimiz neyse cnm kalbim çokmu temiz dün görümcem aradı annem sana o çiçekten buldu dedi çok sevindim henüz almaya gitmedim ama hala adını araştırmaktayım :))))))))))))))
aynen cnm kökü çürümüş üstü hala sağlam duruyodu çürüyen yerleri temizleyince darmadağan oldu kalan sapları dalları suya koydum umarım köklenirYumuşak köklü olanı çek .Çürümüştür malesef çiçekçi çiçekleri evde böyle olur .Yeniden sağlam yerinden dik.Bişey olmaz.
sağol cnm fazla güneş görmeyen camımda duruyolar :)
Bende istiyorum.