Ohh sayfa cosmus, darisi acmayan ciceklere ins:)
graphicdesigner
@nilay20 tesekkur ederim hosbuldum :)
Cok saskinim begonyam hala yasiyo evet

arada begonya celikleyen arkadas olmus ben bi kere denemistim begonya aldigimda buda fazla yasamaz diye hemen bi dal koparip suya koymustum folyolamistim ama inanilmaz gec koklenmisti oda bi kokcuktu sevincten aglicaktim nerdeyse :) takipteyim simdi ona gore bende neslini surdurmek icin
ben çelikledim begonyayı canım, bu arada hşgeldin :) fırsat bulup yazamadım yorumlar çok fazlalaştı okumaya yetişemiyorum maşallah :)
dün çeliği suya koymuştum işte, çok geç kökleniyormuş suda, nette okudum.. o yüzden hiç bekletmeye lüzum yok ozaman direkt ekeyim dedim, bir pet bardağa ektim, çok azcık da cansuyu verdim, annesinin yanına koydum bakalım neler olacak?
bende merakla bekliyorum inşallah tutar... mevsim çiçek çoğaltma mevsimi.. elinizdeki çiçeklerden dalları kırıp kırıp çoğaltın kızlar :) tozlaşma seoznu başladığı için çabucak tutacaktır... tabi nazlı çiçeklere bişey diyemiyorum :)
benim nazlı menekşeler beni delirtti.
Bide
@nilay20 baya uc dort ay durdurdum menekse celiklerini sonra hic kivilcim gormeyince cope koydum

onlarin uc tanede anneleri vardi birisi guzel ciceklenmisti ama ne naz ne naz bu kadarmi zor acar bi cicek. Hos digerleri buna bile tenezzul etmedi

birisi tomurcuktaydi asabim bozuldu bunlarida celikleriyle beraber cope bastim
Lacivert arkadasim menekse
Konusunda onunde egiliyorum, ben boyle zor, inatci bir cicek gormedim. Yada beni sevmiyolar:)