- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.299
- 168
O zaman normaldir canım o çiçekler bir süre sonra dökülüyor :)
Sonra o dalı 3. boğumun biraz yukarısından kırıyorsun bir güzel, şansın varsa bir dal daha veriyor :)
Orkidenin mi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman normaldir canım o çiçekler bir süre sonra dökülüyor :)
Sonra o dalı 3. boğumun biraz yukarısından kırıyorsun bir güzel, şansın varsa bir dal daha veriyor :)
Anam gercekten mi, tum cicekler dokulunce mi yapiliyor oO zaman normaldir canım o çiçekler bir süre sonra dökülüyor :)
Evet canım. Orkide iyi bakılıyorsa çiçekler 2 aya yakın dalda durur.Orkidenin mi canım![]()
Bilmiyorum ki, ilk kez orkide bakiyorum ne nazli cicekmisacaba orkide çiçeklerinin dökülme zamanı falan mı ki benimkiler de dökülüyor çünkü![]()
çok güzeller. o pembe turuncu sudakiler ne canım ?kızlar çiçek deryası oldu maşallah
kalanşomu diksemmi kızlar suda öle duruyo çil vermiyo ama çiçekte açıyo durmadanEki Görüntüle 1453817 Eki Görüntüle 1453818
yok ama olmasını çok isterdim o mis gibi kokarKızlar aranızda hanımelisi olan var mııı??? Ben almayı düşünüyorum böyle sarmaşık gibi dolanıyorlar küçükken her yerde görüyordum şimdi hiç görmüyorum![]()
Of masallah rengarenk ve ic acicikızlar çiçek deryası oldu maşallah
kalanşomu diksemmi kızlar suda öle duruyo çil vermiyo ama çiçekte açıyo durmadanEki Görüntüle 1453817 Eki Görüntüle 1453818
kalanşoçok güzeller. o pembe turuncu sudakiler ne canım ?
Evet çiçekler dökülünce yaparsın ama çok geciktirme derim ben. Dalın içi geçmesin yani. Canlıyken kırarsan daha iyi olur.Anam gercekten mi, tum cicekler dokulunce mi yapiliyor o
Bi de bu ciceklere gubre vitamin mineral ne zaman veriliyor?
ya ben bu çiçeği hala neden öğrenemedim acabakalanşo
Diğer sorunu atlamışım :)Anam gercekten mi, tum cicekler dokulunce mi yapiliyor o
Bi de bu ciceklere gubre vitamin mineral ne zaman veriliyor?
Evet canım. Orkide iyi bakılıyorsa çiçekler 2 aya yakın dalda durur.
Kırdığında dipten tekrar dal verme olasılığı da yükselir :)
bende 10 tlye aldımya ben bu çiçeği hala neden öğrenemedim acabadaha bugün baktım kendilerine. 9tl pahalı mı canım ? daha uyguna bulamaz mıyım ki ?
Bilmiyorum ki, ilk kez orkide bakiyorum ne nazli cicekmis![]()
değişiyor bu koçtaşta fiyatlar. kalonşa 9, begonya 11 tl buarada. begonyalarda süperdi çok gözüm kaldı. ozaman alayım ben kalonşa 3 tanebende 10 tlye aldımbiraz pahalı yani koçtaşta begonyaylar 7 tl iken kalanşo 10
Canım sana önceki mesajlarımdan birini alıntı yapmıştım hatırladın mı?hepsi bir dökülsün deneyeceğim canım![]()
yok ama olmasını çok isterdim o mis gibi kokar
Normal bence canim, gecen sene koctastan yedi mi sekiz mi oyle biseye almistim, bakamadim kurudu gitti tabi cicegimya ben bu çiçeği hala neden öğrenemedim acabadaha bugün baktım kendilerine. 9tl pahalı mı canım ? daha uyguna bulamaz mıyım ki ?
bilmemki canım bazı çiçekler saksıda olmuyo genişlemek istiyor yinede araştıracaba bulursam balkonda yetişir mi kiii![]()