- 18 Ağustos 2009
- 5.461
- 4.509
- 698
- Konu Sahibi pembebulut111
Kulak tikaci takin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece temizlik yapanları hayatın boyunca hiç anlamadım. Neden gece yaparlar diye. Komşularınız hiç rahatsız olmuyor mu?
Ben evden değil ama üst kattan yaşıyorum. Üst katta 27 yaşında ailesinin hala neden evden atmadığını bilmediğim oğulları sabah 7lere kadar küfürle, kahkahayla oyun oynuyor. Hiç de susmuyor nerdeyse. Yöneticiye söyledik. Video çekiyormuş oyun oynarken ondan gürültüluymus. Dikkat ederiz erken kapatır dediler. Ama 1 hafta sussa tekrar şikayet edilene kadar yine başlıyor. Yani ne dese odamızda duyuluyor. Bazen öyle bir gaza geliyor ki" ohaa ne oldu şimdi ohaa ohaa" diye böğürüyor. Küfürleri saymıyorum. Ailesi de sessiz sakin 50 yaş üstü insanlar. Söz geçiremiyorlar belli. Boşuna demiyorum belli bir yasa gelmiş koca insanları evde tutmayalım gitsin çalışsın diye. Bu gece de yine 7ye kadar oynadı. Uykumdan sıçriyorum o kadar diyeyim. Çok dolmuşum:)Böyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Kan degerlerinize baktirsaniz mesele anlasilir aslinda. Normalde 5 saat uyku yeterli cunku. Benimki biraz ekstraya giriyor olabilirGünde 3-4 saat mi uyuyorsunuzNasıl yetiyor, ben 8 saate bile yataktan zor kalkıyorum.
ben de önceleri en ufak sese bile uyanan bir insandım,düşünün ne çektiğimi. ancak iş hayatım gereği nereyi bulursam uyumayı öğrendim-alıştım orası ayrıBöyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
inanın insan alışınca daha fazla uyuyamaz hale geliyor ,insan çok ilginç bir organizma,neleri tolere ediyoruz bir bilsenizGünde 3-4 saat mi uyuyorsunuzNasıl yetiyor, ben 8 saate bile yataktan zor kalkıyorum.
Kulak tıpası işe yarayabilir.Böyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Böyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Kan degerlerinize baktirsaniz mesele anlasilir aslinda. Normalde 5 saat uyku yeterli cunku. Benimki biraz ekstraya giriyor olabilir![]()
inanın insan alışınca daha fazla uyuyamaz hale geliyor ,insan çok ilginç bir organizma,neleri tolere ediyoruz bir bilseniz![]()
estağfurullah efendim gerçekten mahçup oldum :))I-ıh ikna olmadım şahsen, bence siz zekisiniz ondan az uyuyorsunuz
Böyle etrafımda az uyuyan birkaç kişiyi düşündüm şimdi konu açılınca, hepsinin kesişim kümesi normale göre daha zeki insanlar olmaları sanırım.
Kendimi de gömmüş oldum arada ama ne yapalım böyle kabul ettim kendimi de![]()
turuncu renk,pofuduk olanlardan almıştım ben,kulağın şeklini alıyor,marka verebiliyor muyuz? eğer sorun olmayacaksa söyleyebilirimKulak tıkacı benim kulağımı acıtıyor..
Bana söyler misiniz? Benim de ihtiyacım var böyle birşeyeturuncu renk,pofuduk olanlardan almıştım ben,kulağın şeklini alıyor,marka verebiliyor muyuz? eğer sorun olmayacaksa söyleyebilirim![]()
Yaaa valla alakasi yok,zekaysa hele bende hic yokI-ıh ikna olmadım şahsen, bence siz zekisiniz ondan az uyuyorsunuz
Böyle etrafımda az uyuyan birkaç kişiyi düşündüm şimdi konu açılınca, hepsinin kesişim kümesi normale göre daha zeki insanlar olmaları sanırım.
Kendimi de gömmüş oldum arada ama ne yapalım böyle kabul ettim kendimi de![]()
Eğer alışkanlıkları böyle ise konuşsanız da sizi kırmamak için iki gün dikkat etseler üçüncü gün yine dönerler eski hallerine. Bence siz kendinizce çözümler bulun. Kulak tıkacı, göz bantı gibi. Eğer kapınız eski ve iyi kapanmıyorsa, ya da ince vs ise odanıza kalın ve yeni bir kapı da taktırınBöyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Ben yaşıyorumBöyle bir sorun yaşayanınız var mı? Ben çalışıyorum. Ve yorucu bir işim var. En azından gece 11 gibi en geç uyumak istiyorum. Fakat annem ve kardeşim hiç uyumazlar. Annem sürekli mutfakta iş yapıyor. Takır, tukur. Ve gece 2-3 e kadar oturur. Kardeşim de öyle. Bilgisayar oyunları, bağırışları filan gece geç saatlare kadar. Tabi ikisi de evde. Sabah 7de kalkıp işe giden bir ben oluyorum. Bir kaç kez söylendim dikkat edin diye ama napalım diyorlar. Aynen devam. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?