Evdekileri izinsiz alma

Kedisssizzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
165
15
18
Öncelikle herkese merhaba bir yıllık evliyim birkaç günlük için Ankara’ya gitmiştim kaynanam ve görümcem evimin eşyalarının yerlerini değiştirmişler sırf iş yapmak için yani evdeki nerdesi yere eşyalarım yok görümceme mesaj atıyorum nerede diye hiç oralı bile olmuyor neredeyse yere eşyalarım kayıp birkaç günlük bir yere gittim diye lazım olan eşyalarımı ortada yok böyle olan var mı hiç ben bunlara nasıl cevap vereceğim artık bilemiyorum Ne yapmam lazım kızsam sövsem olmuyacak Bütün her şeyimi izinsiz götürmüşler bunları nasıl bir cevap vereceğim hiç bilmiyorum

Benim ablamda böyleydi pis saygısızlar ya..Hırsızlık bu resmen çok mu zordu bi izin almak.Bir de başkasının evinin düzenini nasıl değiştirebiliyorlar bu genişlik bu ne yüzsüzlük aklım almıyor.Arayıp sorun eşyalarınızı.Şu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biridir bu konu. :sinirli:

Ya burda bazen cok sasiriyorum sizden mi yuz buluyorlar ben anlamiyorum benmi cok sertim diktator gibiyim ben evimin anahtarini asla kimseye vermem. Esimi elli defa ararim eve kimse gelmeyecek. Gelen olirsa esyam giderse rezillik cikar canini okurum siz ne diyorsunuz yaaa watsapp durumu herkes gorsun sekilde ayarlarim ditek yazarim evime gelen gorumcem ve kayinvalidem sizi kutluyorum goturdugunjz esyalarimi getirin diye. Gecekten tavrinizo koyun biraz bu ne ya

Öncelikle herkese merhaba bir yıllık evliyim birkaç günlük için Ankara’ya gitmiştim kaynanam ve görümcem evimin eşyalarının yerlerini değiştirmişler sırf iş yapmak için yani evdeki nerdesi yere eşyalarım yok görümceme mesaj atıyorum nerede diye hiç oralı bile olmuyor neredeyse yere eşyalarım kayıp birkaç günlük bir yere gittim diye lazım olan eşyalarımı ortada yok böyle olan var mı hiç ben bunlara nasıl cevap vereceğim artık bilemiyorum Ne yapmam lazım kızsam sövsem olmuyacak Bütün her şeyimi izinsiz götürmüşler bunları nasıl bir cevap vereceğim hiç bilmiyorum
Ayni durumdayız benim durumumda ek olarak evimi kirletip, ayakkabilarla gezip yatagimi kullanip oyle gidiyorlar. Keske esyalarim kaybolsa onlari goturseler de baska zarar vermeseler diyorum. Gardrobumda kendi esyalari benim esyalar bazanin altinda oluyor bi de utulenmis kiyafetlerimi ozensiz ativeriyorlar ben su an sehir disinda çalışıyorum. Hep konuştum cok konuştum olmadi gerci gecen geldigimde her yere not yapistirmistim. Yatakodam bana ait kimse giremez diye kapisini kilitledim, buzdolabima lutfen bosaltilinca dolduralim yazdim tahtaya. Dis kapi girişine ayakkabiyla girenlerin ayaklari kopsun yazdim evin bazi yerlerinde gizli kamera var gözüm uzerinizde yazdim ....😅 derken 1 2 kezdir gelmiyorlar. Bayagi esime de soylenmisler ama cok konuştum ben anlamadilar artik esyalarimin yerini gereksiz degistirenin elleri kopsun tarzi seyler yaziyorum umarim bu sekilde gelmeden devam ederler 😅

Ya burda bazen cok sasiriyorum sizden mi yuz buluyorlar ben anlamiyorum benmi cok sertim diktator gibiyim ben evimin anahtarini asla kimseye vermem. Esimi elli defa ararim eve kimse gelmeyecek. Gelen olirsa esyam giderse rezillik cikar canini okurum siz ne diyorsunuz yaaa watsapp durumu herkes gorsun sekilde ayarlarim ditek yazarim evime gelen gorumcem ve kayinvalidem sizi kutluyorum goturdugunjz esyalarimi getirin diye. Gecekten tavrinizo koyun biraz bu ne ya
Valla oyle cok tavir koydum ki kendi adima konuşuyorum inadina yaptılar hatta ortalik yerde rezil bile ettim ki gercekten bu benim hic yapmayacagim birsey ama hakketmişlerdi daha fazlasini. Yine devam ettiler. Tavir cokta onemli degil. Anlayacaklari dilleri bulmak onemli.

Ayni durumdayız benim durumumda ek olarak evimi kirletip, ayakkabilarla gezip yatagimi kullanip oyle gidiyorlar. Keske esyalarim kaybolsa onlari goturseler de baska zarar vermeseler diyorum. Gardrobumda kendi esyalari benim esyalar bazanin altinda oluyor bi de utulenmis kiyafetlerimi ozensiz ativeriyorlar ben su an sehir disinda çalışıyorum. Hep konuştum cok konuştum olmadi gerci gecen geldigimde her yere not yapistirmistim. Yatakodam bana ait kimse giremez diye kapisini kilitledim, buzdolabima lutfen bosaltilinca dolduralim yazdim tahtaya. Dis kapi girişine ayakkabiyla girenlerin ayaklari kopsun yazdim evin bazi yerlerinde gizli kamera var gözüm uzerinizde yazdim ....😅 derken 1 2 kezdir gelmiyorlar. Bayagi esime de soylenmisler ama cok konuştum ben anlamadilar artik esyalarimin yerini gereksiz degistirenin elleri kopsun tarzi seyler yaziyorum umarim bu sekilde gelmeden devam ederler 😅
Siz yokken nasıl geliyorlar?

Bir de bunca şeyden sonra yüzünüze bakabiliyorlar mı? Çok ilginçmiş sizinki de.:KK57:

[/QUOTEçok iyiymiş ya ben de mi denesem acaba

Not yapıştırma olayına bayıldım :-)

Şöyle söyliyim ben hiç anahtarı falan vermem zaten eve kimse girmeyeceğini sanıyorum ben.eşim verirse Zaten söylerim niye verdin diye zaten söylerim niye verdin diye İnan onları gördükçe sinirlerim bozuluyor az önce ihtiyacım olan bir şey şimdi bulamıyorum resmen bardaklarım kirli koymuşlar Yemişler içmişler sıçmışlar gitmişler yani bunlara nasıl tavır koyacağım ben

Siz yokken nasıl geliyorlar?

Bir de bunca şeyden sonra yüzünüze bakabiliyorlar mı? Çok ilginçmiş sizinki de.:KK57:
2 kez falan anahtar değiştirdik birinde cilingir cagirdilar ki parasini da esime odetmisler burada cilingir dehset pahali... birinde de torunun o olmadannuyuyamadigi esyasini bizde unutmuslar bilmiyorum nedir daha bunlar ne ki.... Artik gelmiyorlar bakalim umarim biraz zaman boyle devam eder. Aile icindeki mallari ortak görüyorlar cunku kimsenin biseyi yok disarida olan tek ben varim ayri ev tuttugum icinde daha bi inatla canima okumaya calistilar. Ama son hamlem cidden ise yaradi. Ben evime 3 saate yakin mesafedeyim oglu evde yalniz kalmasinmis 😅 tüm ev temizligi icin odedigim paralari da hepsinden istedim faturalari yolladim para alamadim ama olsun ayaklari kesildi

Evlerine misafirliğe gidin, yanınıza da bi pazar arabası alın. Çok oturmayın, gitmeden önce evi gezin, dolapları açın beğendiklerinizi pazar arabasına atın. Muhtemelen itiraz edecekler, kavga çıkacak. O zaman dersiniz "Sizin ailede adet böyle değil mi? Size uyuyorum işte, niye kavga çıkarıyorsunuz?" bir yandan da toplamaya devam edin gözünüze kestirdiklerinizi.

Bir daha bulaşacaklarını sanmam.

Back
X