Evdekileri izinsiz alma

Siz yokken evinizde ne işleri var peki? 😦
Eve misafirliğe gelecekler olmuş sanırım onlarda evi temizleyelim Ben giderken her şeyi derli toplu bırakırım titiz bir bayanım zaten yeni eve kim girerse girsin biraz titizlik hastası vardır ben de neyse o illa annesi gelmek ister bize görümcem daha 19 yaşında evde almadı şey yoktur sevmiyorum zaten nefret ediyorum bu kızdan anlaşamıyoruz bir türlü evimdeki eşyaları alıp gitmek ne demek yani bir yıl olmuş ne dinliyorlar ne söylüyorlar

Ben geri alsam binada yöneticinin alacak tekrardan zaten onlar bizim bir eve girdiği zaman açılmayaBen geri alsam binada yöneticiden alır Açılmayan nevresimleri bile açmış ya delireceğim delireceğim
Yöneticide anahtarınız ne arasın yahu olur mu öyle şey. Kilidi değiştirin ne biçim apartman orası.

Sen tavir koymayacaksin sen gondermede yaomayacaksin sen arayacaksin bagirip cagiacaksin bir daha evime adim atmayacaksiniz diyeceksin oyle gorumceme sordum cvp vermedi olmaz belliki seni takmiyor saygi duymuyolar yani

Mantıklı

Ben bu durumu kabullenememO gün sordum hatta evlerine gidip aldım eşyalarımı krema torbasından başladım kek kalıplarına kadar daha bugün yeni baktım öbürü de yok ağzıma gelen lafları sayacağım onları istiyorlar
Eşiniz ne yapıyor bu sırada?

Siz yokken evinizde ne işleri var peki? 😦
Az once yazdim aslinda. Ben evde yokum ogullari yalniz kalmasin oyle bireysel mala karsilar beni de öyle alistirmaya calisiyorlar ama o topa girmedim girmem de yurtdisi hayati böyle. Evler paylasimli, evlere ayakkabiyla girebilirsiniz. Kendi evleri kucuk kisi sayisindan 1 oda eksik cunku kardeşleri para gitmesin diye ayri eve cikmiyorlar kiralar dehset pahali her ay ev vergisi odersiniz kolay seyler degil bunlar 3000 pound a yakin ev kiramla ev tax param oluyor onlarda tatil gibi evimi kullaniyorlar-di. Cilingir getirip bile actirmisliklari var neyse su anlik bunlar geride kaldi. Konusmuyoruz ve daha mutluyum konu sahibine dikir vermek icin paylastim

Ben geri alsam binada yöneticinin alacak tekrardan zaten onlar bizim bir eve girdiği zaman açılmayaBen geri alsam binada yöneticiden alır Açılmayan nevresimleri bile açmış ya delireceğim delireceğim
Yoneticide neden anahtar oluyor cok ilginç ilk defa duydum zorunlu mu?. . Ben yonetici de dahil kimseye vermem

Kiralık da o yüzden
Pardon nerde yasiyorsunuz yoneticide anahtar nasil olur 😱ben de hep kirafa oturdum evi tuttugm an kilidi degistitirim birinde yedek anahtar varsa die sizdeki bu rahatliga anlam veremedim eve kayinvalideniz degilde baskalari giriyo olmasin masallah anahtar dagirmissiniz heryere

Eşiniz ne yapıyor bu sırada?
Ben eşimle kavga etmiştim doğrusu evi bırakıp gitmiştim ama evin anahtarı da bendeydi benim evimi temizlediklerini hiç haberim yoktu evi temizlememişler resmen pasaklı pasaklı bırakıp gitmişler pislik içindeydi evim gelince baktım ki eşimle sorunlarımız vardı bizim benim kafamda atmam gerekiyordu annemin yanına gittim o yüzden onları da anlamıyorum ki benim evime girip eşyalarımı karıştırıp izinsiz almalarına dayanamıyorum katlanamıyorum bu duruma Az önce aradım ama açmadılar telefonlarımı onlar haddini bilmez varsa ben de çok kötü bildireceğim beni sanıyorlar ki suspus öyle değilim işte ben tek bir lafımı bile indirebilecek insanım Onlarda saygı yok benden beklerler o saygıyı laf anlamaz dinlemez insanlardır önce kendi yaptıklarına uyarlar bir daha bir şeyimi bulamadığım zaman cin Gar çıkarmak değil bunun burunlarından getireceğim

Pardon nerde yasiyorsunuz yoneticide anahtar nasil olur 😱ben de hep kirafa oturdum evi tuttugm an kilidi degistitirim birinde yedek anahtar varsa die sizdeki bu rahatliga anlam veremedim eve kayinvalideniz degilde baskalari giriyo olmasin masallah anahtar dagirmissiniz heryere
İşte dediğiniz gibi değil ben de 1:10’da iki anahtar var bizim evsahibi binada herkezin bir anahtarı vardır yani ama bizim eve giren çıkan şu anda olmadı onlardan

Yoneticide neden anahtar oluyor cok ilginç ilk defa duydum zorunlu mu?. . Ben yonetici de dahil kimseye vermem
Hadi diyelim zaruri bı durum oldu verdiniz yonetıcıye. Kıracıyız ve yonetıcı anahtarı her isteyene verir mantıgı ne? Asıl bu anlamsız.
Kiralık da ondan cevabından ben bunu cıkardım.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Nasıl ya:KK57:
Ben zaten görümcemle görüşmüyorum da, kayınvalideyi eleştirmeyeyim artık dedim içimden...
O ne demek ya nasıl ben yokken evime girip eşyalarımı değiştirirler, alırlar falan. Benzin döker yakarım evlerini. Bu ne rahatlık neyin saygısızlığı bu yuh!!! Ay allah aşkına kardeşim kıyameti koparırmısın :KK62:

Kiracının anahtarı yonetım tarafından isteyen herkese verilir gıbı bısey olmus bu
Kiralık da o yuzden ne demek?
Ev mi otel mi anlamadım bi şey. Kiracılar anahtarlarının bir kopyasını yöneticiye teslim ediyor, yönetici her gelip isteyene anahtarı veriyor. :deli:

Yöneticide anahtarınız ne arasın yahu olur mu öyle şey. Kilidi değiştirin ne biçim apartman orası.
O eski bir bina ben Yozgatta yaşıyorum küçük bir yer burası binada bir tek ev sahibine vardır anahtarlar bir de yönetici de sahibi çok yaşlı olduğu için binada fazla ilgilenemiyor o yüzden

İşte dediğiniz gibi değil ben de 1:10’da iki anahtar var bizim evsahibi binada herkezin bir anahtarı vardır yani ama bizim eve giren çıkan şu anda olmadı onlardan
Hanimefendi nerden biliyosunuz girmediklerini yaw o evde siz otururup kira odediginiz surece o ev sizindir neden anahtar baskasinda olur kocan buna nasil musade edio dunyanin bin turlu hali var siz hic mi korkmuyosunz

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Nasıl ya:KK57:
Ben zaten görümcemle görüşmüyorum da, kayınvalideyi eleştirmeyeyim artık dedim içimden...
O ne demek ya nasıl ben yokken evime girip eşyalarımı değiştirirler, alırlar falan. Benzin döker yakarım evlerini. Bu ne rahatlık neyin saygısızlığı bu yuh!!! Ay allah aşkına kardeşim kıyameti koparırmısın :KK62:
Yapacağım canlarına öyle bir yakıcam ki beni tanım tanıyamayacaklar bile

Back
X