Evdekileri izinsiz alma

O nasıl iş öyle ya , al anahtarlarını eşyalarına gelince yüzleri gördüğünde şuyum yok buyum yok şeytan aldı götürdü herhalde de .

Ayni durumdayız benim durumumda ek olarak evimi kirletip, ayakkabilarla gezip yatagimi kullanip oyle gidiyorlar. Keske esyalarim kaybolsa onlari goturseler de baska zarar vermeseler diyorum. Gardrobumda kendi esyalari benim esyalar bazanin altinda oluyor bi de utulenmis kiyafetlerimi ozensiz ativeriyorlar ben su an sehir disinda çalışıyorum. Hep konuştum cok konuştum olmadi gerci gecen geldigimde her yere not yapistirmistim. Yatakodam bana ait kimse giremez diye kapisini kilitledim, buzdolabima lutfen bosaltilinca dolduralim yazdim tahtaya. Dis kapi girişine ayakkabiyla girenlerin ayaklari kopsun yazdim evin bazi yerlerinde gizli kamera var gözüm uzerinizde yazdim ....😅 derken 1 2 kezdir gelmiyorlar. Bayagi esime de soylenmisler ama cok konuştum ben anlamadilar artik esyalarimin yerini gereksiz degistirenin elleri kopsun tarzi seyler yaziyorum umarim bu sekilde gelmeden devam ederler 😅
Bu nasıl evlilik anlamadım. Eşin nasıl müsade ediyor böyle yapmalarına

Ben geri alsam binada yöneticinin alacak tekrardan zaten onlar bizim bir eve girdiği zaman açılmayaBen geri alsam binada yöneticiden alır Açılmayan nevresimleri bile açmış ya delireceğim delireceğim
O zaman bu durumu kabulleneceksın, anlattigina gore caresı yok

2 kez falan anahtar değiştirdik birinde cilingir cagirdilar ki parasini da esime odetmisler burada cilingir dehset pahali... birinde de torunun o olmadannuyuyamadigi esyasini bizde unutmuslar bilmiyorum nedir daha bunlar ne ki.... Artik gelmiyorlar bakalim umarim biraz zaman boyle devam eder. Aile icindeki mallari ortak görüyorlar cunku kimsenin biseyi yok disarida olan tek ben varim ayri ev tuttugum icinde daha bi inatla canima okumaya calistilar. Ama son hamlem cidden ise yaradi. Ben evime 3 saate yakin mesafedeyim oglu evde yalniz kalmasinmis 😅 tüm ev temizligi icin odedigim paralari da hepsinden istedim faturalari yolladim para alamadim ama olsun ayaklari kesildi
Çok iyi bi cıngar çıkartasım var Allahım Yahu

Ben basarili oldum en azindan simdilik. Dedi-kodum yapiliyormus ama bunlar umursayacagim seyler degil şanim yürüsün zaten aralarindaki twk yabanci gelin benim 😅 ordan bi dertliler onlemler yetmedikce arttirmak lazim.

O zaman bu durumu kabulleneceksın, anlattigina gore caresı yok
Ben bu durumu kabullenememO gün sordum hatta evlerine gidip aldım eşyalarımı krema torbasından başladım kek kalıplarına kadar daha bugün yeni baktım öbürü de yok ağzıma gelen lafları sayacağım onları istiyorlar

Ben basarili oldum en azindan simdilik. Dedi-kodum yapiliyormus ama bunlar umursayacagim seyler degil şanim yürüsün zaten aralarindaki twk yabanci gelin benim 😅 ordan bi dertliler onlemler yetmedikce arttirmak lazim.
Kendi götlerini afedersin dedikodularını yapmazlar ama başkalarının dedikodusunu delik deşik ararlar

Ben bu durumu kabullenememO gün sordum hatta evlerine gidip aldım eşyalarımı krema torbasından başladım kek kalıplarına kadar daha bugün yeni baktım öbürü de yok ağzıma gelen lafları sayacağım onları istiyorlar
Durumu kabullenemezsen asıl sorunun kocan oldugunu anlayıp ona dur demen lazım.
Senın muhattsbın kocan anahtarı veren kocan
Senı aılesı ciddiye alıp cevap vermiyorsa sebebi gene kocan.

Ne tür eşyalarınız kayıp? Örnek verebilir mısınız...
Çarşafların yastık kılıf Bardaklarım Cibinlikleri falan açmışlar yorganlarımı almışlar halıları çamaşır suyu yapmışlar götürmüşler tekrardan görünce tabi şok oldum

Ayni durumdayız benim durumumda ek olarak evimi kirletip, ayakkabilarla gezip yatagimi kullanip oyle gidiyorlar. Keske esyalarim kaybolsa onlari goturseler de baska zarar vermeseler diyorum. Gardrobumda kendi esyalari benim esyalar bazanin altinda oluyor bi de utulenmis kiyafetlerimi ozensiz ativeriyorlar ben su an sehir disinda çalışıyorum. Hep konuştum cok konuştum olmadi gerci gecen geldigimde her yere not yapistirmistim. Yatakodam bana ait kimse giremez diye kapisini kilitledim, buzdolabima lutfen bosaltilinca dolduralim yazdim tahtaya. Dis kapi girişine ayakkabiyla girenlerin ayaklari kopsun yazdim evin bazi yerlerinde gizli kamera var gözüm uzerinizde yazdim ....😅 derken 1 2 kezdir gelmiyorlar. Bayagi esime de soylenmisler ama cok konuştum ben anlamadilar artik esyalarimin yerini gereksiz degistirenin elleri kopsun tarzi seyler yaziyorum umarim bu sekilde gelmeden devam ederler 😅
Siz yokken evinizde ne işleri var peki? 😦

Şöyle söyliyim ben hiç anahtarı falan vermem zaten eve kimse girmeyeceğini sanıyorum ben.eşim verirse Zaten söylerim niye verdin diye zaten söylerim niye verdin diye İnan onları gördükçe sinirlerim bozuluyor az önce ihtiyacım olan bir şey şimdi bulamıyorum resmen bardaklarım kirli koymuşlar Yemişler içmişler sıçmışlar gitmişler yani bunlara nasıl tavır koyacağım ben
Sen tavir koymayacaksin sen gondermede yaomayacaksin sen arayacaksin bagirip cagiacaksin bir daha evime adim atmayacaksiniz diyeceksin oyle gorumceme sordum cvp vermedi olmaz belliki seni takmiyor saygi duymuyolar yani

Back
X