evden ayrıldım ne yapmalıyım????

Senide anliyorum bizde kücük evde yasadik babam daha büyük eve tasimak istemiyordu dus yokdu ev hep böcek doluydu
peki senin aylen ne düsünüyor???

Ben arkadaşlara katılmıyorum eşin beğenmiyorsan git boşanma davası aç demiş.Yani git demiş o bu kadar kolay git diyorsa bana bende çeker giderdim o yüzden haklısın ama araman msj atman yalnış böyle birşey yaptıysan arkasında dur.istediğinide almadan barışma bence.Ayrılmak için saçma bir konu ama sanırım zaten ayrılmayı düşünmüyorsun maksatın blöf yapmak gibi geldi bana.Farklı yolları vardı bunu seçmişsin o sözede başka bir şey yapılmazdı gibi...
arama sorma ortada bebek var mecbur arayacak.Adam hem onlar teklif etsin diyip seni oyalıyor hemde teklif gelince abisini tersliyor ne saçma şey.Başka bir durum varsada seninde haberin olmalıydı sonuçta sen onun en yakınısın ve uzun süredir böyle bir talebin var seni oyalıyacağına gerçek nedenini söyleseymiş oda bu erkekler bazen gerçekten anlaşılmıyor...

kaç yaşınızdasınız siz allah aşkına evliliği çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz hayret bu ne biçim bir durum ya sen evini neden terkediyorsun ki anlamadım sorun yok ortada sorun yaratıyorsun nem kıl tüyle uğraşırken yuvanı kaybedeceksin ev zırt pırt terkedilmez yapılacaksa bu iş tek sefer yapılır ve bir daha asla dönülmez keza küsülüp barışılan bir evlilik yürümezzzz

30 yıl sonra konuşulacak bir şey yapmışsın hem de saçma bir nedenle. her akıllı kadın çocuğun sağlık durumunu bahane edip hallederdi bu işi.

Senide anliyorum bizde kücük evde yasadik babam daha büyük eve tasimak istemiyordu dus yokdu ev hep böcek doluydu
peki senin aylen ne düsünüyor???

ya sorma canım benim evi de fare bastı lağam faresi hemde benimde aklım çıkar o hayvandan bebek kokusuna gelir derlerdi doğruymuş iyiki oğluşuma bişey olmadı...ondan sonra dahada soğudum evden benim ailem de tabiki taşınmami istiyo ama kiraya çıkmaktansa yukarısi daha mantıklı her yönden bide yukarda gelip oturacak başka abisi yok yani anlayamıyorum bana bi sebep söyleseler susacam ama yok sebep yok yani....

30 yıl sonra konuşulacak bir şey yapmışsın hem de saçma bir nedenle. her akıllı kadın çocuğun sağlık durumunu bahane edip hallederdi bu işi.

herşeyi geçtim ben sadece sağlık durumu için uğraşmaya başladım yok kar etmedi anlamıyorlar torunlarıni çok seviyolar hergün görmek istiyolar görüyolarda ama onun sağlığı için neden kılını kıpırdatmiyo kimse bilmiyorum..

Yani ben anlmadim abisine bir insan neden gurur yapiyor.abisi sizi düsündügünüz icin söylemis.Ben isteseydim söylerdim demis.anlamadim valla.
Sizinde gitmeniz pek iyi olmamis.Muhtemelen bu kadarcik sey icin evi tekediyorsa diye düsünmüstür.

Aslında evden gitme sebebin pek de ufacık bir sebep değil. eğer idare edeyim deyip susarsan, annem gibi 40 yıl çatıdan kafana sular akar,70 metrekarede 5 kişi yaşarsın da kimsenin umrunda olmaz. eşinin de "mutlu değilsen boşan o zaman" demesi ağır olmuş tabii ki. belki evi terketmeden bu durumu halledebilirdin ama olan olmuş. eşinin bir şekilde sesini duyması ve durumun ciddiyetini anlaması gerekiyordu. belki bu olay hayırlara vesile olur da, onun da burnu sürter. bi daha da olur olmaz yere, düşünmeden "boşan o zaman" demez belki artık.

Evi terkederken ne yapacagini dusunmedin mi acaba? Simdi sordugun icin merak ettim.
Bazi seyler ha deyince olmaz. Kiraci cikacak da, siz tasinacaksiniz da... Kimse kiraciyi dusunmuyor, kis ortasinda adami evden cikarmak kolay is mi? Esin yine agir davranmis. Abisine gore de gururlu davranmis olabilir, ya da bazi seyleri olcup, tartip hesaplayip davranmis olabilir. Oyle hadi hadi diye adamin basini sisirip, olmadi ben gidiyorum demek cok cocukca bence. Simdi de vay bakalim neden aramiyor ki diyorsun. Akli basinda adam boyle bloflere kanmaz tabii. Bir arkadasin dedigi gibi "sakinlesmek icin anneme gittim, sakince dusundum" filan deyip evine donebilirsin. Bir daha da arkasinda duramayacagin birsey yapmazsin herhalde.

o zaman mutsuzlugunun nedenın
bebegının hırıltısı ve bu evden kaynaklandıgının altını basa basa soyle canım
bence aılesı boyle bır teklıfı etmedı
senın esınde bı soyledı ve kabul gormedı
abısı de ben hallederım deyınce kardesler arası bı gurur ve kıskanclıga dondu
sımdı onların ceremesını de sen cekıyorsun canım

bence esine bi ders vermek gerekiyor cunku bu adam cocugunun sagligini gururundan daha degersiz goruyorsa soylenecek hic bir laf yok...
doktor hirilti nemden rutubetten olabilir demis, ev boyle zaten, be adam niye gurur yaaprsin?
kiraciyi hemen 3 gun sonra kapi onune koyacak degilsiniz sure verirsiniz 1-2 ay kadar ev bulur cikar...
hem de esiniz ne kadar kolayca size istemiyorsan git diyebilmis...
boyle yapan adama suan yasadigi sey mustehak bence konu sahibi iyi yapmis...
ama bence sorunu cok onceden cocugunn sagliginin rutubetten etkilendigini herkese soylerek o evden cikmak istedigini soylerek cozebilirdin belki de...
sen simdi esin ararsa cocugunu hic mi dusunmedigini, nasil bir baba oldugundan, ve sana soyledigi istmeiyorsan git lafindan yola cikarak esini dize getirmeye calis...
o inatciysa siz de inatci olun...
susmakla kim ne elde edebilmis?
hic...
azicik ses cikarmak lazim...
esin seni soylediklerini dinlemiyorsa sana evden gitmekten baska ne care kaliyor zaten sen de haklisin...

Evi terketmen biraz fevri bir hareket olmuş canım ama arkadaşların dediğine
katılıyorum ben de, meseleyi çözüme kavuştur mutlaka. Gerekirse çocuğunuzun
doktoru ile konuşun ve durumu özetleyen bir rapor yazmasını isteyin. Bunu
eşinize ve ailesine gösterin. Rutubet - nem ileride astım, bronşit ve romatizmal
hastalıkların tetikleyicisi olabiliyor, hatta bu rahatsızlıklar kronik hale bile
gelebiliyor. İmkanınız varken önlem alabilirsiniz.

Bence haklısım adam keyfinde o çamaşırları sen ona astırsan anlardı ,yukarı çık çamaşır as her astığındada sinir ol ,bence sakın dönme 3 ay kal sonra adam kendi ayağı ile gelir üst kata çıkma sözü almadan dönme,ayrıca çncuğun o rutubetli ortamda astım hastası kalabilir eşinde bunu bilmiyorsa veya umursamıyorsa kal annenin evinde o zaten baba olmanın hakkını vermiyor

Son düzenleme:
bencede kesnlıkle ailesnn haberii vardırr senn gözünde küçük düşmemek için yapıodur . hepimiz yaşıyorum bu durumları malesefff:S

pardon ama insan boyle bir sey icin evi terk eder mi?? insanlar nelere katlaniyor koca evinde.. oyle seyler icin terk edersen evlilikte birbirinize saygi kalmaz ki.. ben evli degilim tam bilemem ama bence bu kadar buyutucek bir sey yok.. alip karsina konussaydin daha iyi olurdu.. kocan belli ki sinirden git bosanma davasi ac demis.. gerci onunda oyle basit bi olay icin bu cumleyi kurmasi yanlis.. iki tarafta yanlis, neyse umarim en kisa zamanda hal edersin ama keske evi terk etmeseydin:44:

bu konuda haklı olabılırsın ama evı terkederek hıcbır seyı cozemezsın,
bı kızgınlıkla bırakıp gıttın belkıde ama yanlıs yapmıssın canım
haklıyken haksız durumuna dusurme kendını evıne dön ve kocanın gonlunu al ,
belkı sana anlatamadgı bırseyler vardır zamanla gecersınız ust kata sabırlı ol

Ne güzel kurutma makinesi alırım demiş işte hem kiracılar kafanıza göre öyle çıkaramazsınız öyle değilmi yazık günah insanlara

siz resmen sen git dedin ben gittim ara yalvar geri döneyim yapıyorsunuz. tamam ağır oluş mutsuzsan boşan filan ama onunda kendince sebepleri vardır . allaha şükür başınızı sokacak eviniz var kanaat edin bence.eğer nasibinizse o daire mutlaka sizin olur belki vakti zamanı vardır. şimdi niye arasın ki mutlu değil ki gitti oratamı yaratmışsınız. onula mutlu olmayan insanı ni
ye arasın. bence bi şekilde eşinizn gönlünü alın derim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…