evden ayrıldım ne yapmalıyım????

90papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
121
1
46
İstanbul
merhaba arkadaslar ben eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum..ben en altta oturuyorum benim üstümdede kiracı var bende esime sürekli baskı yapıyodum kiracının çıkması ve bizim yukarı çıkmamız konusunda.. çünkü bizim salonumuz ondun yarısı kadar balkonum yok yemek masamı koyacak yerim olmadığı için eltime verdim şimdi bebekte olduğu için çamasırı eve asamıyorum kaynanama asıyorum her çamasır yıkadığımda(evde zaten rutubet var( eşime bunları söylediğim zaman da kiracı çıkar nasılsa çıkarız diyodu ben ısrar edincede annem lerin gönlü razı oluyosa bizim burda sıkıntı çekmemize ben böyle bişey istemem onlar beni bizi düşünmüyosa gerek yok söylemeye zaten biliyolar falan diyodu neyse bundan 1 hafta önce esimin abisi geldi ve siz yukarda daha rahat edersiniz isterseniz annemlerle konuşup kiracıyı çıkartırım siz çıkın yukarı orda daha rahat eder daha mutlu olursunuz dedi.... eşimde ben İSTESEM zaten çıkarım çıkardım bu zamana kadar falan dedi ben burda mutluyum dedi bende ne demek burda mutluyum ben boşuna konusuyorum o zman çamasır asamıyorum yemek masam yok dedim çamasır kurutma makinesi alırım ben sana ben burda mutluyum dedi..... ama ben değilim dedim bende(( ondan sonra küstük işte abisinide tersledi oda gitti sonra bana mutlu değilsen git boşanma davası aç dedi((((((( bende çok sinirlendim sabah kalktım hazırlandım sonra aradım anneme gidiyorum demek için açmadı mesaj attım ben anneme gidiyorum haberin olsun diye cevap vermedi bekledim biraz yine aramadı cevapta vermedi neyse ben buraya geldim geldiğimden beri ne mesaj atıyo ne ARIYO ben ne yapmalıyım....

haydaaa bunun için gidilir mi? fevri davranmışsınız ikinizde. bence evine geri dön sen ara kocanı

Madem gidiyorsunuz neden telefon bekliyorsunuz? Birşey yapıyorsanız arkasında durun bari... Her olumsuzlukta evi terkederseniz inandırıcılığınızı yitirirsiniz.

Ne bekliyordunuz; gittiğiniz yerde ayaklarınıza kapanacağını mı? Belki bilmediğiniz birşey var, belki onuruna dokunan birşey oldu, kimseye de anlatmıyor?

Her tartışmada kapıyı cekip bi de msj atarsanız yalancı cobana dönersiniz...

acele bi karar olmuş tatlım ama birikimlerin neticesinde patlamışsın belli ki, eşini en iyi sen tanırsın niye inat etti bu kadar ev değiştirmemek için

zaten giden sizsiniz, neden eşiniz aramalı..

o böyle bir olayla gittiğiniz için muhtemelen ,burnunuz sürtsün diye aramaz.

mademki çıktın bikere birşeyler hallolmadan dönme, hem ayrıca çamaşır bu her dakka yukarımı çıkılırmış, kendisi uğraşmadığı için zorluğunu bilmiyor tabiki,e rutubetde cabası.

eşiniz yukarı çıkın diye belli ki ailesinden beklemiş abiside gitmiş teklif etmiş
neden halen guru yapıyor? yada annesinden mi bekliyor acaba?
neden bu kadar gurur yapıyor eşiniz sizce?

bence haklsın canım sende surat yapmakta

kiracının cıkmamasını istemelerinin nedeni acaba maddi yönden midir?
keşke bütün ailecek oturup konuşsanız.

belki de ailesine konuyu açtı,kabul görmedi,bunun için gurur yapmış olabilir

mademki çıktın bikere birşeyler hallolmadan dönme, hem ayrıca çamaşır bu her dakka yukarımı çıkılırmış, kendisi uğraşmadığı için zorluğunu bilmiyor tabiki,e rutubetde cabası.

evet sürekli yukarı çıkıyorum bide bebeğim var yalnız kalınca hemen ağlamaya baslıyo uyumasını bekliyorum falan yada söyle oluyo çıkıyorum çamasırları götürüyrum onlar çamasır asmış oluyoılar geri geliyorum falan ayrıca bebeğimde hırıltı var sürekli geçmiyo 3 tane dr a götürdüm hepsi de rutubet ve nem den olur varmı dediler...

acele bi karar olmuş tatlım ama birikimlerin neticesinde patlamışsın belli ki, eşini en iyi sen tanırsın niye inat etti bu kadar ev değiştirmemek için

ya ben sürekli neden tasınmamız gerektiğini anlatıyorum beni anlıyodu yani abisinede öyle deyince çok sinirlendim...

ben maddi olduğunu düşünmüyorum hemde ben yukarı çıkarsam sonuçta asağısıda kiraya verilcek tabi aynı para olmaz ama 10 150 tl içinde sıkıntı çekmeye gerek varmıdır????

Bence eşin annenden teklif bekliyordu ya da söyledi kabul etmediler.O da gurur meselesi yaptı.
Abisinin sözüyle yukarı taşınmakta yine zoruna gitti.
Yani aslında o da istiyor.Niya istemesin ki zaten

Ama sen madem bişey yaptın.Arkasında dur yaptığının.
Bekle bakalım

ben maddi olduğunu düşünmüyorum hemde ben yukarı çıkarsam sonuçta asağısıda kiraya verilcek tabi aynı para olmaz ama 10 150 tl içinde sıkıntı çekmeye gerek varmıdır????

eşinle oturup adam akılll konuşmanız lazım böyle sus pus oturmakla sorunlar çözülmez.
gerekirse aile büyükleri girer mevzuya..
boşanır gidersin ne demek ya ... sen ne yapmayı düşnüyorsun kendi ailene anlattın mı?

işte dayanamadığım bir tablo eltiler gelin görümce kayınvalide herkes içiçe. bu kadar apayrı insanlar neden bu kadar samimi olurlar ki.

anladığım kadarıyla eşi gurur yapmış.. kendisi zamanını bekliyor nasılsa çıkıcak kiracı aileme ozaman söylerim diyor..ama abisi gelip senin yerine ne ben konuşur ayarlarım deyince..hoop sen kimsinde bana karışıyosun ben kendim işimi halledemiyormuyum ayaklarıyla gurur yapmış..fevri davranıp istemesede hayır biz böyle iyiyiz demiş..yani abisinin kendi ailesine karışmasını istememiş.biz bayanlarda nerde ne konuşucağımızı biraz geç anlarız ve fevri davranırız..hatta onu bazen o abisinin yanında,kocamız gurur savaşı yaparken inadına birde biz gideriz üstüne abisinden yana çıkarız..ben bu hatalara çok düştüm.aman kızlar erkekler bazen gururu için zıt fikirler savunur ama başbaşa kaldıgınızda onu dinler ve sakince konuşursanız sizde ne isterseniz yapar yaptırırsınız..bu yüzdende evden gidilince adam aramaz haklı olarak

ev konusunda çok haklısın ama keşke evden gitmeseydin gereksiz olmuş.bunun için boşanacakmısın.böyle bi düşünce yoksa evden gidilmemeli bence.eşinde inatçı biriyse hayatta artık yukardaki eve çıkmaz.şimdi ailesi de duycak sebebi de duyunca belki tamam taşının derler ama tatsız tuzsuz olacak.kısacası bi çuval incir berbat oldu gibi geliyor bana

keşke bu kadar çabuk gitmeseydin,belki abisine yok mok dedi ama gerçekten geçecekti belkide.
bazen öyle olmazmı ,çok istediğimiz şey teklif edilince azıcık nezaketen ayy yok ne gereği var böyle iyi deriz ama içimiz içimizi kemirir.sonunda evet deriz.

ben bebegınıze uzuldum yazık nem rutubet cok kotudur.kım ne derse desın camasırları ust kata cıkarmakta zordur.madem cıktın evden tukurdugunu yalama.bosanmada tabıkı boyle bısey yuzunden bosanılmaz.ora olmazsa baska eve cıkın cnm sızde cocuga yazık sonucta.

Böyle çözülebilecek gibi durumlarda annenin evine gidilerek daha da yıpratılır ilişki bence oturup güzelce çözmek varken..
Ya şimdi o da fevri davranarak sizi hiç arayıp sormazsa.Bence,sinirliydim biraz sakinleşip dönüp güzelce konuşmak için gittim deyip evinize dönün tatlı dille halledilmeyecek şey yoktur.Umarım sizinde hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…