• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Dün bende böyle düşündüm sanirim aralarina girmisim sanirim oglunu k.v nin elinden almışım beraber çok mesutlar halbuki biz evlemeden evvel yapmadıkları şeyleri yapiyorlar ben aslında onları Y akinlastirdim allah mesut etsin benden bu kadar
e uyanmadı mı çıkmadınız mı evden neden uyanmasını bekleyip aynı yerde oturup buraya yazıyorsunuz ki alın kıyafetlerinizi basın gidin mbir avukat tutun hiçbir şekilde muhatabı olmayın.

Annesi ev vermese nolcakti yahu..
Ev verdigi icin mi seviyormus..
Evlenmeye akli yeten adam kicini SIksinda kendi evini kendi alsin ..
Hayatimda karsilastigim en terbiyesiz insanlardan kocan ..
Cek git evin anahtarini da bi paket kinayla beraber koy
Alsin .......

Benim ailem fedakarlık yapıyormuş inanin ailemin imkanı su an bu durma evlerde yaparlar ama zor bi dönemden geciyorlar
Bi de şuna ayar oluyorum.. kardeşim gelmişin kaç yaşına sık kıçını da kendin ev ocak sahibi ol.. aileler bi şey yapmak ya da yardım etmek zorunda değil ki.. ev aldık borca girdik kv.nin iki dirseği boynu altın dolu.. vermedi diye hiç kırılmadım hatta 5 bin gibi bi açığımız vardı bozdururuz bi kaç tanesini dedi kabul etmedik.. madem bu olgunlukta değildi ne b.kuna evlenmiş de başını yakmış.. senin üzülüp ezikleneceğin bi durum yok canım ailenin durumu çok iyi de olabilir ama yardım etmek zorunda değiller.. anası da aşılamış gerzek oğluna benim evim diye.. 3 yaşındaki oğlumuza bu kimin diye bi şey sorduğunda (özel eşyalar hariç) bu ev araba her şey hepimizin diyoruz.. anamın da anamın bu nedir ya kaz kafalı

Gitmek en doğrusu sanki.
Dengeyi kuramıyor eşiniz,kuramayacak gibi de.

Dün bende böyle düşündüm sanirim aralarina girmisim sanirim oglunu k.v nin elinden almışım beraber çok mesutlar halbuki biz evlemeden evvel yapmadıkları şeyleri yapiyorlar ben aslında onları Y akinlastirdim allah mesut etsin benden bu kadar
Aynen de öyle.. yüzüne bakmadıkları anaları araya eşim dedikleri insan girince kıymete biniyo.. ne ana ana olup oğluna terbiye vermiş ne de oğlu adam olup eşi eş anayı ana gibi görebilmiş... öyle böyle değil inanılmaz sinirlendim terbiyesize şiddet duygularım kabardı :KK67:

cok sacma ya annesi olmasa cadirda yasayacakmis.sende deseydin ya huzurum bana saygi duyan koruyan kollayan bi esim olsunda yasadigim yer varsin cadir olsun diye..
ne yani bizim evimiz yok kiradayiz ama cadirdami yasiyoz sacmalagin alasi senin koca..

Sizin konularınızı biliyorum.
Boşanmayı erteleyen bir çiftsiniz. Sanki kaçınılmaz son belli de, siz erteliyor, mücadele ediyor gibiydiniz.. Olan olmuş sonunda.
Doğru karar vermişsiniz,ruhunuzu dinlendirin artık, yorgun olmalısınız,konularınızı görünce hep böyle hissediyorum nedense..

Evleninceye kadar daha doğrusu evlenmeye yirmi gün alıncaya kadar belli etmedi kendini rol yapti

Rol mu yapti ? O zaman temelli bir ruh hastasiyla yasiyorsunuz demektir insan korkar yemin ederim. Ama bana sanki evleninceye kadar bir bulutun uzerindeydiniz evleniunce gerceklerle yuzlestiniz gibi geliyor, adam hep ayniydida siz ask sarhosuydunuz gibi sanki

Evlilik zor bi müessese sabır sebat fedakarlıkta cabası.
Yuva dağıtmak kolay değil.
K.V dısında bi sorun yoksa bence sabredin zorda olsa bu günlerde geçecektir
Son olarak eşinin k.v ile olan ilişkilerine pek karışmayın ilgilenmeyin size de gelirse saygı da kusur etmeyin tartışmaya girmeyin bu sizin sorunları çözmez aksine katlar.
Burda yazmış herkes ayrıl boşan vs.
Maddi güvenceniz yoksa düşünmeyin derim.iyi bir işim yada mesleğim var dersen o zaman tamam
Sanki toplum sahip çıkacak diye bir görüş var
Boşanmış bir bayana bakış açısı genelde belli
Ferah durun sabredin fazla kafaya da takamyın derim saygılar

Adam, babasına küfrediyor. Üstüne bir de, ben babama küfreden adamım, senin ailen ne ki yani gibisinden haddini aşan konuşmalarda...

Böyle adamla evli de kalınmaz, çocuk da yapılmaz. Yapsın başkasından çocuğu, O çocuk ileride kendisine KÜFREDİNCE anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu.

Terbiyesiz, aşağılık herif!!!

Neden bu erkekler anneleri ve eşleri arasında bir köprü kuramıyorlar anlamıyorum. Bende evliyken eşim ve kayıınvalidem birlikte plan yapar uygularlardı buda benim gücüme giderdi . Gerçekten 5 yıl buş boşuna üzülmüşüm . Eski eşim annesiz yapamadığını söyler hemen hemen hergün giderdik . Benim el olduğumuı sürekli yüzüme çarpar ; karı bulunur ana bulunmaz vs sözler sarfederdi.
Evlenmeden önce annesiyle anlaşamadığını onun kötü bi anne olduğunu söyleyip benim daha tanımadığım (kayınvalidem ) insandan nefret etmeme sebep olmuştu. Ama evlendikten sonra herşey değişti ; annedir atılmaz baştacı edilmelidir . Kısacası 2 yıl önce ayrıldım 1 ay annesiyle yaşamış daha sonra kiraya çık tek başına.

İyi ki ayrılmışım diyorum biz bayanlar duygusal davranıyoruz . Keşke o kadar uzatmasaydım evliliğimi . Karar senin , hayat senin ; şunuda unutma hayata bir kere geliyoruz . Doğru karar vermen dileğimle.

Şok oldum. Madem annesine bu kadar düşkündü onsuz yapamıyordu neden tek başına kiraya çıktı da anasıyla oturmadı. Ortamda eziyet edilecek bir kadın yoksa zevkli olmuyo demek anasıyla burun buruna olmak

Annesiyle yasasin oxaman! Seni haketmiyo anasini hakediyo ama bakalm nekadar dayanirlar emin ol bi sure sonra kokusurlar mumla arar seni. Kararinda Allah yardmcn olsn hakknda hayirlisi

Yine siz ve benzer konunuz
Neden çekip duruyosunuz bu adamı
Hayır nedir yani buna mecbur olmak
Salın ipini gitsin anasıyla ne hali varsa görsün
Düzelmiyo anlasanıza
Adam iletişime kapalı hala laf anlatmaya çalışıyosunuz

Eski konularına göz attım da iyi dayanmissin... acaba çocuğun olmadığı içinmi kadın öyle davranıyor.. Allah hakkınızda hayırlısını versin...

Şok oldum. Madem annesine bu kadar düşkündü onsuz yapamıyordu neden tek başına kiraya çıktı da anasıyla oturmadı. Ortamda eziyet edilecek bir kadın yoksa zevkli olmuyo demek anasıyla burun buruna olmak
evet aynen öyle ; evlenmeden öncede annesiyle geçinemediğini bir an önce düğün yapıp evden ayrılmak istediğini söylüyordu evlendik annesi biran kıymete bindi ve benim için kim uzağımdaysa o kıymetlidir benim için diyordu. Ayrıldık 1 ay sonra annesinin yanından da ayrılmış. Şimdi ikimizde uzağındayız acaba hangimiz onun için kıymetli :)

Back
X