Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ben o küfürü edilmiş kabul ediyorum.bende senin gibi düşünüyorum annesi ile onu başbaşa bırakacağım ve cekiliyorumBu erkekleri anlamıyorum. Gitsin annesinin dizinin dibinde gelişimini tamamlasın o zaman başka diyecek birşey yok. Beyne bak küfür edermiş.!! Bunu bir meziyet sanan mide bulandırıcı asalak bir adammış demekki.
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.
alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir
Ileriyi göremiyorumeğer mutsuzsan ve ileride kesinlikle mutsuz olacağına inanıyorsan bundan sonraki hayatını mutlu geçirmek için boşan...
Zaten dozu arttiriyor git gide farkındayımkarar sizin ama bu hödükle yolunuza devam ederseniz terbiyesizliklerine yenilerini ekleyecektir.
Evet tam olarak bu çok iyi anlamissiniz beniSenin konularını biliyorum, çok denk geldim genelde ..
annesine düşkün olması değil de sizin asıl sorununuz eşinin sana saygı göstermemesi ..
Sen ve senin ailen söz konusu olunca siz ve biz olarak seni ve aileni kendinden uzak görmesi ..
Hakkında hayırlısı olur umarım .. Sabrın tükenmiş belli ki ..
Evet çok güzel ifade etmişsiniz zaten daha önceki tartışmalarda da bu konuda ezdi beni.
Ortak yaşam alanı eşime göre yapıyla belirleniyor ona göre bu ev benim degil
Ben de onları başbaşa bırakmaya karar verdim evi o ve annesininNe kadar terbiyesizce konuşmuş hangi birine şaşırıcağımı şaşırdım okurken yani.
Bırak anasıyla otursun evinde. Ne evmiş arkadaş! Terbiyesiz akılsız adam![]()
Açarlar hayattaki tek şansım onlar.allah basimdan eksik etmesinben de konularınızın hepsini biliyorum
üzüldüm ama yine de
inşallah kararlı olursunuz
annenız babanız peki bir şey der mi baba evıne dönseniz size kucak açarlar mı ?
Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir
Gidicem kararlıyım ben ona daha geçen hafta evlilik terapistine gidelim dedim dalga geçti sadece çaba yok sadece ben yipraniyorum2 sene önce yapman gerekiyordu çok bile durdun doğru karar eğer arkasında durabilirsen
Evet tam olarak bu çok iyi anlamissiniz beni
o zaman arkadaşım dön evine gercekten kimsaya demem ben bpşan diye ama o da Allahın emriAçarlar hayattaki tek şansım onlar.allah basimdan eksik etmesin
Bu düşünce yapısına sahip birine, en iyisinden en kötüsüne kadar lafları sıralasanız da asla anlamaz, sabit fikirli ve bencil çünkü. Adamın dünyasında sen ve ben yok, sadece ben ve bana ait olanlar var. Boşanmayacaksanız lütfen bu adamdan çocuk yapmayın, bırakın kendi bencil dünyasında bir başına kalsın.