Evden ayrılmaya karar verdim

Inanın bu kadar olay üstüne siz beni ne uzebilir ne de kizdirabilirsiniz.
Yaşadıklarımı ne eşim ne ailem anlayabilir kaldı ki sizden de anlamanızı beklemem.
Evet verdiğim emek lere yıllarıma üzülüyorum buna hakkım vardır heralde.evli misiniz başınızdan böyle birşey geçti mi bilemiyorum ama bazı şeyler söylemde kolay eylemde zor oluyor.psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum bi hafta salim kafayla oturmaya hakkım var diye düşünüyorum bu benim kararından döndüğüm anlamına gelmiyor.ayriyeten aileminde benimde sakinlesmeye ihtiyacimiz var.ayrıca bi umut içinde de değilim ben bu kararı bir günde vermedim.bildiğim şeyleri de burda üstüne başa basa yapmanıza gerek yok
Evet evliyim ve evlilik bitirmenin yuva yıkmanın ne zor bisi oldugunu tahmin edebiliyorum...Suan normal bir psikolojide olmadığınızın farkındayım...Zaten sizi bu duruma getiren evlilikten cocuk olmadan kurtarabilmek burdaki bir çok kisinin amacı.sakın uzaktan konusmak ne kolay die düsünmeyin benim tek amacım sizi bi kadar zorlayan bir cenderenin içinden cikabilmenizi sağlamak...Suan yazdıklarınızdan kesin bosanicam imajı alamadım ben.Sadece bunu belirtmekti amacım...Belkide Yanlış düşünüyorum,yaşayıp görücez...

Olay aynen yazdiginiz gibi oldu ne eksik ne fazla hatırlamamız şaşırttı beni ; )
Çok şaşırdığım olayları unutmam
Mesela bu konu alakası yok diye etiketlemiyorum yine kk dan birinin kaynanası torun emzirmeye kalkmıştı, sittin sene geçse onu da unutmam

Konu nasıl patlamıs ..son durum nedir biri özetlese

İlgisizlik, sevgisizlik, iletisimsizlik, cinsel sorunlar vs vs. Hepsi az çok idare edilebilir de evlilikte saygı yoksa erirsin, tükenip bitersin yavaş yavaş... Yaşadıgini sorunlu bir evlilik olarak algilama bence, sorunlu evlilik başka birşey. Kurtulma sansin varsa cesaret et kurtul ve sana değer verecek ruh eşini bekle.

Bende merak ettim şimdi durum nedir gittin mi kaldın mi eşinin yaptığı ayıp den kimsin ne demek ya seni eşi olarak görmüyor denek gitsin anası yla takılsın analar baş tacı tabi ama denge yi kurmak lazım arada

Benimkinden daha mı kötü bilmiyorum ama eski konularina da baktim benim eşimle hemen hemen aynı yapıda sanki benim eşim daha iyi diyebilirim yani bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun çocuk olmaması hayra işaret gibi
Seninkini çok bilmiyorum bilsem söylerdim
Bi kıskanç olduğunu biliyorum, çalış ama erkeklerle konuşma diyodu
Bir de dilinin ayarı yok, sende annen gibi samimiyetsizsin diyodu ( sen yetmiyosun bi de annene dil uzatıyo )
Evet eşin edepsiz ve baskıcı

Ama konu sahibinin eşi de az değil
Anne kuzusu
Annesine sevgililer günü hediyesi alıyodu
Gece 11 de çıplak bile olsalar annesini içeri alıp karpuz kesiyodu filan
Bi de son olarak bu konuda dedikleir çok çirkin çadır filan, kendi adam olsa evini alsaymış terbiyesiz

Hangisi bi tık daha öte bilemedim

Bende teyzemin başindan geçen bir olayi anlatmak istiyorum..Yıllarca k.v ve k.p ile birlikte yaşadı ve resmen sesini çıkarmadan köle gibi hizmet ediyordu.Ev onlarin oldugu için istedigi gibi de laflarini ediyolardi,kocasida klasik ailesine hak veriyordu.Uzun yıllar sonra artik dayanamadi ve teyzem 2 cocugunuda alip annesinin evine gitti,eşinede asla dönmeyecegini 1 hafta icinde kendisine ve bu duruma çözüm bulmazsa boşanacagini söyledi.Enistem öncr davranislarini degistirdi sonra hemen ev tuttu,kiraya çıktılar tabi gelirleri yıllardır ucu ucuna yetiyor ama mutlular,eniştem teyzeme iyiki gitmişsin ve biz ordan ayrilip aile olabilmişiz diye her zaman söyler.

Yani demek istedigim bazen dogru şeyi bulabilmek için olumsuzluk yaratan şeylerden uzaklaşma gerekiyor.Acaba sizi etkileyen faktörlerden uzak kalsaniz daha mutlu olabilirmiydiniz.
Sizce sonuç yine mutsuz olurduk ise bu hayat sizinde hayatiniz,mutsuzlukla geçirmeyin asla...

J1
Seninkini çok bilmiyorum bilsem söylerdim
Bi kıskanç olduğunu biliyorum, çalış ama erkeklerle konuşma diyodu
Bir de dilinin ayarı yok, sende annen gibi samimiyetsizsin diyodu ( sen yetmiyosun bi de annene dil uzatıyo )
Evet eşin edepsiz ve baskıcı

Ama konu sahibinin eşi de az değil
Anne kuzusu
Annesine sevgililer günü hediyesi alıyodu
Gece 11 de çıplak bile olsalar annesini içeri alıp karpuz kesiyodu filan
Bi de son olarak bu konuda dedikleir çok çirkin çadır filan, kendi adam olsa evini alsaymış terbiyesiz

Hangisi bi tık daha öte bilemedim
Ben esime dedim ki anneler günü geliyo ne alcaz annemize hiçbişey dedi biz variz ya yeter hediyeye gerek yok dedi sevgililer günü ne ya benim eşim den daha çok anneciler varmış demekki hayretlerdeyim nasıl çıplak içeri alıyo ya bildiğin çıplak yani yuhhh

J1

Ben esime dedim ki anneler günü geliyo ne alcaz annemize hiçbişey dedi biz variz ya yeter hediyeye gerek yok dedi sevgililer günü ne ya benim eşim den daha çok anneciler varmış demekki hayretlerdeyim nasıl çıplak içeri alıyo ya bildiğin çıplak yani yuhhh
Alt giyinmiş üstü çıplakmış zil çalınca ucundan bakayım bi demiş annesi eh madem öyle bi karpuzunuzu yerim gibisinden girmişti içeri
Anne oğul densizler

Senin ki tek özel günden yırtıyo demek

Alt giyinmiş üstü çıplakmış zil çalınca ucundan bakayım bi demiş annesi eh madem öyle bi karpuzunuzu yerim gibisinden girmişti içeri
Anne oğul densizler

Senin ki tek özel günden yırtıyo demek
Benimkide o zaman çıplak durabiliyo diyeyim annesi olduğunda bende tamamen çıplak sandım normal geliyo bana bu durum ama boxerle durmaması lazim tabi o yanlış benimkinin durumu olsa herkese hediye alır ama ozel gunlere takılmaz saçma geliyo ona

Hakkında en hayırlısı olsun ki bu şekilde en doğrusu görünüyor.
Kimse istemez yuva yıkılmasını ama kimse de canından , sağlığından olmak istemez.

Ömür geçiyor. Ikinci baharını yaşarsın insaallah.

Annesiyle konuştuğunda yorumu ne oldu ? Onun bu kadar evliliginizin içinde olduğunu söylediniz mi ?

Dava açmayı düşünüyor musun ?

Back
X