- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce sorun pire boyutunda mı?Ne diyeyim ya kadın bu adamın anasına düşkün olduğunu evlenmeden önce anlamamışmı.kusura bakmadan emek olmadan yemekte olmuyor.kıza boşan boşan diyorsunuz.evlilik demirden bir leblebi dır yutması zordur canım benim.ben şiddete karşıyım.adam ne bok yerse seviyorum diye birşey yok.konu sahibi halen seviyor gibi.pire için yorgan yakarsan 30 koca değiştirirsin.kocasıyla birlikte bu durumu aşması gerekiyor.
Bu konu için demedim genel dedim.Sizce sorun pire boyutunda mı?
Sen niye gidiyosun ki o gelsin istiyosa cok konusmakKonuşmadık hafta sonu dışarda buluşup konuşalım yaziyor.ben niyetini açıkça yazdım onun karşılığında hafta sonu buluşmayı teklif etti gidip gitmemekte kararsizim konuşsak ne değişecek ama davanın anlaşmalı mi yoksa çekişmeli mi olacağı konusu var bi de aramızda parasal bi mevzu var çünkü
konuları okudunuz mu?Minnie kocanı karşına al konuş kardeşim adam seninle olmak istiyorsa sen onun ailesiyle oda senin ailenle görüşmesin.herkes ailesine tek gitsin gelsin ailesinin adını ağzına hiç alma.baş başa bir tatile çıkın.
bence hiç muhatap olma çünkü eşine zaafın var. aklında her ne varsa avukatınla görüş o eşinle görüşsün şartları ve para mevzularını.Konuşmadık hafta sonu dışarda buluşup konuşalım yaziyor.ben niyetini açıkça yazdım onun karşılığında hafta sonu buluşmayı teklif etti gidip gitmemekte kararsizim konuşsak ne değişecek ama davanın anlaşmalı mi yoksa çekişmeli mi olacağı konusu var bi de aramızda parasal bi mevzu var çünkü
O zaman bu bayan neden beş yıl beklemiş oda hatalı hemen bırakabilirdi değilmikonuları okudunuz mu?
kocası kiraya çıkmak istemediği için kv nin evinde oturuyorlar. ev onların olduğu için konu sahibini 5 yıldır eziyorlar. hakaretler, hiçe saymalar, kadın kendi evim bile diyemiyor. eşi ve kv evi yol geçen hanı gibi kullanıyor, özel anlarında bile kv ev basıp yemek yiyor. müsait olmama hakkı yok, kazara öyle derse hem kocası hem kv psikolojik şiddete ve hakarete başvuruyor beş yıldır. üstelik konu sahibinin ailesi de nasipleniyor bu hakaretlerden.
evet yuva kurtarılmalı da bu tek taraflı olmuyor. kocası sürekli anam anam diye gezen, 5 yıllık evlilikte bir gram değişmeyen, daima karısını ve ailesini suçlayan hor gören aşağılayan biri. ortada kurtarılacak bir evlilik yok ki.
sizin gibi düşünmüş. yuvası kurtulur belki diye uğraşmış didinmiş tek başına.O zaman bu bayan neden beş yıl beklemiş oda hatalı hemen bırakabilirdi değilmi
+1Biz varyans burada boşuna konuşuyoruz bu adam eline 2 gül alsın özür dilersin diz çöksün konu sahibi yapılanların hepsini unutur yeniden beraber olur.biz kadınlar çok duygusalız.![]()
Minnie kocanı karşına al konuş kardeşim adam seninle olmak istiyorsa sen onun ailesiyle oda senin ailenle görüşmesin.herkes ailesine tek gitsin gelsin ailesinin adını ağzına hiç alma.baş başa bir tatile çıkın.
Adam sizi dövse sövse de mezara kadar sever misiniz ?Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Ne diyeyim ya kadın bu adamın anasına düşkün olduğunu evlenmeden önce anlamamışmı.kusura bakmadan emek olmadan yemekte olmuyor.kıza boşan boşan diyorsunuz.evlilik demirden bir leblebi dır yutması zordur canım benim.ben şiddete karşıyım.adam ne bok yerse seviyorum diye birşey yok.konu sahibi halen seviyor gibi.pire için yorgan yakarsan 30 koca değiştirirsin.kocasıyla birlikte bu durumu aşması gerekiyor.
kocasından boşanmak üzere olan bi kadının konusuna yazılacak en güzel mesajBenim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.