• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

milyon tane konun var bacım sen hiç mi acımıyosun kendine. ben mi çok fevriyim çok bencilim diyorum bazen, böyle adamların yarısına bile fedakarlık etmez çekmezdim yani. on tane çocuk da olsa boşanılır bu adamdan senin kendine garezin mi var. tonlarca yük var üstünde at kurtul daha ne uğraşıyosun.
Sabrettim yuva yikilmasin dedim ama bu kadar yetti gücüm

Böyle adamları, (adam demişim pardon herifleri!) o çok sevgili anneciklerinin bu hale getirdiklerine eminim ben artık.
O yüzden ilerde bu tip bir kayınvalide olmamak için dua ediyorum. Ben kendi irademle böyle olmam da, büyük konuşmak gibi oldu, inşallah sözümü yiyip bu tarz bi kadına dönüşmem. zira büyük konuştuğum ne varsa afiyetle yedim hepsini şu yaşıma kadar.
Konu sahibesi arkadaşım kararlı görünüyosun, inşallah en az hasarla bu süreci atlatırsın. Umarım çizdiğin yolda çok çok ve çoklarca mutluluk seni bekliyodur. Şahsen tanıyıp muhabbetim olmasa da, unutma sen iyi bi insansın ve kimse hayatını uğruna mahvedeceğin kadar değerli değil....

Eşinizin üslubu çok çirkin. Hep ben ben ben... Evlilikte ben olmaz ki. Bence evlendiğini idrak edememiş.
Birde söylediğiniz gibi süre sürekli ailesiyle beraber olmak işte ve iş dışında onlardan kopamamasına neden olmuş.
Çok zor bir durum. Ama birazda eşinizin taviz vermesi gerekir.
Tartışma esnasında eşinizin size hiiiç saygısı yok. Söylenmeyecek şeyleri söylemiş. Kayınvalidenizin evinden çıkın o zaman

Hayırlı olsun inşallah.
Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.
Ben olsam uyanmasını beklemem,o işe gidene kadar dışarıda olurum. İşe gittiğinde de gelip toparlanır terkederim.
Annesine haber mi verdin yanlış anlamışımdır umarım öyle bir şey yapmamışındır...
Verdim hep benim ailem huzursuz oluyor sorunlarda etkili olan biri olarak birazda o uzulsun

Kendi ailen nasıl Minnie ?
Sanki onlarda biraz sıkıntılıydı

Eşinizin üslubu çok çirkin. Hep ben ben ben... Evlilikte ben olmaz ki. Bence evlendiğini idrak edememiş.
Birde söylediğiniz gibi süre sürekli ailesiyle beraber olmak işte ve iş dışında onlardan kopamamasına neden olmuş.
Tartışma esnasında eşinizin size hiiiç saygısı yok. Söylenmeyecek şeyleri söylemiş. Kayınvalidenizin evinden çıkın o zaman
Eşim çıkmaz bu evden ben kökten çözüm kendim gitmeye karar verdim

Anasınınmış ev. O oturmasa cadırda oturcakmışın.
Ne kadar sığ bi düşünce.
Kendini anasının kollarına girmiş yavru kuzu sanıyor. He kaf dağıda çabası.

Bu adamla evlilik asla ama asla yürümez. Sizi insan olarak bile sevmiyor.
Gitsin anasının dizinin dibinde otursun. Artık anasının evindemi kalır.
Anneler günü kendi kendilerine planmı yaparlar. Ana-oğul.
Aslında aynı şekilde yaralamak lazım. Erkek olsaydın da sen bir ev alsaydın o zaman, anasının evinde değil de kocamın evinde oturuyorum deseydim keşke...falan denmeli.
He seninle evlenmeden önce de çadırda değildim, ama demek senin çapında o kadarmış. Anan olmasa beraber çadırda yaşıyor olacakmışız, vs gibi

Evet bi türlü koparmadı bu da sorunlardan biri çok
Bıktırdı beni

Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir

Doğru bir karar
Sen kimsin lafının cevabı budur
En sinir olduğum insan tipi, derdini anlatamazsın, sen kimsin de kimsin, ebenin gözü yani
Annesi ev sahibesi, kendisi efendi sende hizmetçiysen, istifa ettim dersin olur biter
Bu zihniyette bir adam değişmez
Kendisi bir şey yapmayıp anasına yaptırıyor, bir de senin ailen ne yapıyor diye soracak kadar da tinetsiz, evini kendisi alıp oturtsaymış karısını, terbiyesiz herif, ay çok sinirlendim ya...

Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir

anlattıklarına göre eşin zaten sorunlu biri. sürekli bir saldırma havasında. böyle adamla ömür mü geçer.
ayrıca annesi evinde oturmanıza müsaade ediyor diuye böyle bir hakkı yok. ev onun diye ona minnet mi edeceksiniz. anne o sonuçta evladına maddi manevi destek olmak zorunda. sizin çocuğunuz olsa ona da öyle yapacaksınız yani ne kadar ayıp bir düşünce. bunları bahane edip sizin üstünüze gelmesi çok yanlış.
eminim daha bir sürü sıkıntınız vardır. ama daha fazla yıpranmadan olayı noktalamanız isabet olmuş.

Aynen!!!
İşte böylesine binbir küfür etsen anlamaz yani.
Aradan yıllar geçse de haklıyım diyecek hatta giderken de bir de bana şunu şunu dedi der böylesi.
Hiç bir zaman kendini/ailesini haksız bulmaz!!!!
İyi bilirim ben iyi!!!
Ayyy nasıl sinirlendim!
Tüm öfkemi kusasım var şu anasının koynuna yapışık adamlara ve koynundan evlatlarını çıkarmayan analara!!!!!
Evet giderken büyük ihtimalle senin yüzünden oldu annemin iyiliklerin anlamadım beni anlamadin vs diyecek

Verdim hep benim ailem huzursuz oluyor sorunlarda etkili olan biri olarak birazda o uzulsun
Ah be güzelim,üzülürler mi sence?
İnan o kadar benzerlerini yaşadım ki...
En sonunda bırak üzülmeyi iftiralarla daha da yıpratmaya çalıştılar beni.
En azından bu sayede çabuk soğudum o ayrı.
Ayyy cümlelerim bile bölük börçük!!! İnan elim ayağım titredi... Başından beri bu hikayeyi öyle iyi biliyorum ki... Gözlerim doldu işyerinde,ineyim de sigara içeyim.
Allahım çok büyük bana inan,işlerini kolaylaştırsın inşallah.

anlattıklarına göre eşin zaten sorunlu biri. sürekli bir saldırma havasında. böyle adamla ömür mü geçer.
ayrıca annesi evinde oturmanıza müsaade ediyor diuye böyle bir hakkı yok. ev onun diye ona minnet mi edeceksiniz. anne o sonuçta evladına maddi manevi destek olmak zorunda. sizin çocuğunuz olsa ona da öyle yapacaksınız yani ne kadar ayıp bir düşünce. bunları bahane edip sizin üstünüze gelmesi çok yanlış.
eminim daha bir sürü sıkıntınız vardır. ama daha fazla yıpranmadan olayı noktalamanız isabet olmuş.
Buraya yaklaşık üç ay önce taşındım her tartışmada bu lafları duydum.başka sikintilarda var evet kopma noktasına gelene kadar çok şey yaşadım

Back
X