Bilmiyorum bunu zaman zaman bende düşündümEski konularına göz attım da iyi dayanmissin... acaba çocuğun olmadığı içinmi kadın öyle davranıyor.. Allah hakkınızda hayırlısını versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bunu zaman zaman bende düşündümEski konularına göz attım da iyi dayanmissin... acaba çocuğun olmadığı içinmi kadın öyle davranıyor.. Allah hakkınızda hayırlısını versin...
dayak yediğini eşinde gördü yıllarca şimdi aklı sıra annesini mutlu etmeye çalışıyor (anneyi mutlu etmekte problem yok)ama eşini kaybettiğinden haberi yok.ben olsam dayak yiyen bir kadın eğer evlatlarım içinse o adamla yaşayışım derim ki oğluma oğlum asla sen eşini ezme oğlum eşine değer ver falan ..ama eşinde babanın anneyi aşağılamalarını görerek büyümüş ve aynısını yapıyor sana yol yakınken eşine dönme!Evet zamanında dayak yemiş k.v ben bunu etraftan duydum eşimin gözünde annesi hep melek hep mağdur ben bunu değiştirmem ki
Ben direk babasının koynunda birakacam anası nasılsa benim kapının önüne kamp kuruyoYemin ederim bir gun ben de dayanamayip basip gidecegim....Alsinlar analarini sulalelerini baslarina calsinlar
Örnek kv
Keşke benim kv Sen olsaydın
Pardon yanlış yere yazdım silemiyorum şimdi
Bence 40ında neyse 50 sindede o olur hiçde çekme yolver gitsinMaalesef öyle terbiye sıfır.zaten o cümleyi duyunca dayanamadım üstüne yürüdüm
Psikolojide bunun tanimi varda simdi hatirlamiyorum ama mevzu ozetle anne karninda ve dogum esnasinda erkek bebekle anne arasonda cinsel bir bag kuruluyor .dogum sonrasi anne cocugun norey olduunu labullenmezse farkedilmeden devam ediyor. Bizim ulkemizde cok tuhaf bir cocuk yetistirme tarzi var zaten dolayisiyla essek kadar adamlar bu sendromdan bir turlu kurtulamiyorlar tabi anneleride yoksa gelin kiskanmanin falan bi mantigi olamaz
İleri yaş seksi naşı bişi. ?Benim de oğlum var ve tek dileğim aklı başında bir kız bulması onun dışında Allah sağlık versin bana ve eşime ben emekli maaşı yiyecem arkadaş,ileri yaş seksi yapacam ne bileyim doğayı fotoğraflıcam yeminle başka hayalim yok
Torun da babam ayrıca sever şımartır ihtiyaçlarına destek olurum herkes evini yurdunu bebesini bilsin
İleri yaş seksi naşı bişi. ?
Benim ona son önerim evlilik terapistiydi kabule etmedi elimden geleni de yaptim vicdanım rahat en azindan
evi kvalideniz mi aldı sizeDünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir
Off off iyi davrandım.olmadı kötü davrandım yine olmadı yaptı yaptı sonra bisey yokmuş gibi davrandı tam bi dengesiz senin anlayacagin benimde ayarladım bozulduSenin kocan insan değilmiş, afedersin amagerçekten insan değil. Nasıl seni bu kadar üzebilmiş, rencide edebilmiş. Hediye aldığın kazağa verdiği tepkiyi okudum, aman Allahım. İyilik, güzellik yaramaz böylesine. Sen o güzel kalbini hakedene aç
![]()
Oedipous kompleksi sanırım bahsettiğin şey.Psikolojide bunun tanimi varda simdi hatirlamiyorum ama mevzu ozetle anne karninda ve dogum esnasinda erkek bebekle anne arasonda cinsel bir bag kuruluyor .dogum sonrasi anne cocugun norey olduunu labullenmezse farkedilmeden devam ediyor. Bizim ulkemizde cok tuhaf bir cocuk yetistirme tarzi var zaten dolayisiyla essek kadar adamlar bu sendromdan bir turlu kurtulamiyorlar tabi anneleride yoksa gelin kiskanmanin falan bi mantigi olamaz
Eşim dengesizdi bi hareketi yapar sonra tam tersini yapardı yani bi iyi bi kötü gibi ailemle de zaman zaman iyi oluyordu hatta o küs kalma durumu hariç onlara birşey belli etmedi.ailem bana onun ailesi kadar yakın oturmuyordu genelde biz giderdik annemler sık gelmezdi.eşimin babası da sık gelen bizi huzursuz eden biri değildi allah var annesi yaptı o ayarsizliklari aileme küs kaldığı süre boyunca asla ne evlerine ne bi akrabalarına gittim hatta o ara ramazandi ailenin hiç bi davetine katılmadım.ama annesi yine eve geldi tabiki.olayın son noktasında biz tasinacaktik annem yardima gelecekti gelmesin vs dedi bende o zaman tasinmak anlamsiz boşanmanın dedim eşim geri adım attı.konu sahibi siz buradayken sorayım, konularınızı okumaya çalışırken bir şey fark ettim.
belki önceden açıklamışsınızdır ama ben bulamadım.ĺ
eşinizin ailesi sizin ilişkinizin neredeyse 3. kişisi olmuşken sizin ailenizin bu kadar işlerden uzak oluşu, hatta eşinizin ailenize hiç yakın davranmayışı, hatta bir dönem küs oluşları...
siz bunları nasıl çekebildiniz.
gerçekten merak ettim, yani hiç demediniz mi, sen benim ailemle böyle olursan ben de seninki ile böyle olurum, benim ailem gelmiyorsa bu eve seninki de gelmeyecek falan diye.
Evet üzdü boş yere çok ağlattı hakkım helal değil onaSenin kocan insan değilmiş, afedersin amagerçekten insan değil. Nasıl seni bu kadar üzebilmiş, rencide edebilmiş. Hediye aldığın kazağa verdiği tepkiyi okudum, aman Allahım. İyilik, güzellik yaramaz böylesine. Sen o güzel kalbini hakedene aç
![]()
Inşallah teşekkür ederimVala ck bıle sabretmıssın tabıkı rahat olsun vıcdanın Allah daha ıyılerıyle karsılastrsın ınsallah bundan snra ck mutlu olrsn canım
Annesini hiç bi zaman dislamadim kötü davranmadim saygılı oldum.tam tersi olsammkim bilir neler yapardı banaÇok bile dayandın minnie.Bütün konularını hatırlıyorum.Ne eşin senin gibi eş bulur.Ne de kayınvaliden senin gibi bir gelin.Tek tarafın fedakarlığı ile olmuyor işte.Yahu zaten kayınvalideyi sayan geçinen bir kadının üstüne anam da anam diye bu kadar gitmenin ne mantığı var.O kadar kıymetliyse anası bırak başbaşa kalsınlar.Ikiside seni çok arar sen hiç merak etme.