Ev almadı tapusu k.v ye ait bi evdeydik olay buEv
evi kvalideniz mi aldı size
Tabi bundan dolayı eşiniz dr sürekli önünüze suruyor
Bu erkeklerin anne merakı nedir yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev almadı tapusu k.v ye ait bi evdeydik olay buEv
evi kvalideniz mi aldı size
Tabi bundan dolayı eşiniz dr sürekli önünüze suruyor
Bu erkeklerin anne merakı nedir yaa
Anaları kıymete biniyor olay bu bu ortamı birazda anneleri yaratıyor gelinle rekabete giriyorlar.Eşim sevgililer gününde anasına hediye almış tesadüfen mesajlarında okudum düşün artikYemin ederim bir gun ben de dayanamayip basip gidecegim....Alsinlar analarini sulalelerini baslarina calsinlar
Anneleri gelinin evine kamp kurunca zafer elde ediyorlar haz alıyorlarBen direk babasının koynunda birakacam anası nasılsa benim kapının önüne kamp kuruyo
Kayinvalidem ayrı vaka sanirim oglunu elinden aldığımı falan düşündüdayak yediğini eşinde gördü yıllarca şimdi aklı sıra annesini mutlu etmeye çalışıyor (anneyi mutlu etmekte problem yok)ama eşini kaybettiğinden haberi yok.ben olsam dayak yiyen bir kadın eğer evlatlarım içinse o adamla yaşayışım derim ki oğluma oğlum asla sen eşini ezme oğlum eşine değer ver falan ..ama eşinde babanın anneyi aşağılamalarını görerek büyümüş ve aynısını yapıyor sana yol yakınken eşine dönme!
çoğunlukla kıskançlık var kv lerde ama sizinki ekstraları oaln bir durum..Kayinvalidem ayrı vaka sanirim oglunu elinden aldığımı falan düşündü
Bunu bende okudum bi yerde.Eşim ve annesi de normal davranmıyorlar ama farkında değiller bi de kvnin bi oğlu daha var o bekar onunla ilişkileri böyle deilPsikolojide bunun tanimi varda simdi hatirlamiyorum ama mevzu ozetle anne karninda ve dogum esnasinda erkek bebekle anne arasonda cinsel bir bag kuruluyor .dogum sonrasi anne cocugun norey olduunu labullenmezse farkedilmeden devam ediyor. Bizim ulkemizde cok tuhaf bir cocuk yetistirme tarzi var zaten dolayisiyla essek kadar adamlar bu sendromdan bir turlu kurtulamiyorlar tabi anneleride yoksa gelin kiskanmanin falan bi mantigi olamaz
Evet ekstralar beni bu hale getirdi zaten idare edemedim artikçoğunlukla kıskançlık var kv lerde ama sizinki ekstraları oaln bir durum..
Allah kolaylık versin arıyor mu hiç eşinEvet ekstralar beni bu hale getirdi zaten idare edemedim artik
Hayır henüz aramadiAllah kolaylık versin arıyor mu hiç eşin
Olsun bu da onların kafaya kakması için bi sebepEv almadı tapusu k.v ye ait bi evdeydik olay bu
genelde aramaz mı yoksa durumun ciddiyetinden haberdar değil mi?Hayır henüz aramadi
Adam kaç yaşına gelmiş ama.yetiskin gibi davranmıyor deli oluyorum annesi desen onu bebek gibi görüyor cidden hiç normal bi durum degilOlsun bu da onların kafaya kakması için bi sebep
Tapulu vermezler zaten allah korusun boşanırsınız falan size de hak düşer
Bu erkek annelerinden de
Bu kadar anacı erkeklerden de nefret ediyorum
O şok oldu ve de kızgın beni suçluyor içten içe bi kaç güne arargenelde aramaz mı yoksa durumun ciddiyetinden haberdar değil mi?
Bizimkiler de öyle canımAdam kaç yaşına gelmiş ama.yetiskin gibi davranmıyor deli oluyorum annesi desen onu bebek gibi görüyor cidden hiç normal bi durum degil
Annem annem diyen erkek bi noktadan sonra çok itici oluyor katlanmak zorlasiyorBizimkiler de öyle canım
Malesef yapacak birsey yok
Tek başıma mücadele ettim .duzeltmeye çalıştım. Bazen düşündüm ben bu kadar iyi niyetli olmaya çalışırken bu hareketler bana reva mi diye.etrafımdaki insanlar neden tedavi olmuyorsun yaşın geçiyor dediler ama ayaklarım hep geri geri gitti güvensizlik hissi hep vardı. Zaman zaman kendimi değersiz hissettim en çok da bu his hirpaladi beni kendime güvenim azaldı.en son aynaya baktığımda gözlerimin feri sönmüş gibi geldi eskiden gözlerimin içi gulerdi.bu huysuz ve huzursuzluklar bi yana cinsel problemlerde vardı .hangi biriyle baş edeceğimi şaşırdımÇok terbiyesiz. .
Siz ise tam tersi... İyi sabretmişsiniz onca yıl, iyi sürmüş..
Henüz çocuk da yokken iyi karar verin, en azından olayın ciddiyetini anlasın burnu sürtsün bir güzel.
Eski konularınızı da biraz biliyorum, hep mutsuz sadece sizin tarafınızdan ittirerek yürütülen bir ilişki, buradan okumamla anlatımınızdan manevi zorlanmalarınızı hissettiğim konulardı hep, en iyi şekilde anlatırken bile..
Tek başıma mücadele ettim .duzeltmeye çalıştım. Bazen düşündüm ben bu kadar iyi niyetli olmaya çalışırken bu hareketler bana reva mi diye.etrafımdaki insanlar neden tedavi olmuyorsun yaşın geçiyor dediler ama ayaklarım hep geri geri gitti güvensizlik hissi hep vardı. Zaman zaman kendimi değersiz hissettim en çok da bu his hirpaladi beni kendime güvenim azaldı.en son aynaya baktığımda gözlerimin feri sönmüş gibi geldi eskiden gözlerimin içi gulerdi.bu huysuz ve huzursuzluklar bi yana cinsel problemlerde vardı .hangi biriyle baş edeceğimi şaşırdım