• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Ne diyon yaa
Sen bnm neler yasadigimi biliyomsn
Kv bAna yaşattıklarını
Akla gelmeyen hakaretler
Beni iki canımla kış günü sokağa atmalar
Kayinpedrimle adımı çıkarmaya çalışmalar.
Kocamla aramı bozmalar
Anneme babama hakaretler.
Sen neyin kafasını yasiyonda bana o.kelimeyi kullaniyosun.kimsin sen?
Hanimlar sakin. Arkadasin anlatmaya calistigi senin ailen senin icin ne kadar degerliyse, kocanin aileside onun icin o kadar degerli.. Bence sonuna kadar hakli. Sizin kv biraz absurtmus tabi nerden bilsin

kocasından boşanmak üzere olan bi kadının konusuna yazılacak en güzel mesaj :KK9::KK9::KK9:oda mutsuzlukla boğuşurken senin mutlu evliliğini duymayı çok istemiştir
Gördüğüm kadarıyla bir şikayeti yok benim yorumundan.sana noluyor mutlu olmak suçmu?numaramı yapıyım mutsuzum mu diyeyim.

Iyi hayrını görün eşinizin neden yazdınız ki bunu amaç burda bana yol göstermek cidden anlamadim
Yolunuz da size mutluluklar.buraya bir konu açtıysanız her yoruma açık olmalısınız.

evliliği bitmek üzere olan duyguları alt üst olmuş bir insanın sizin mutluluğunuzu duymaya ihtiyacı yok , böyle bir durumda nispet yapmak insanlığa sığar mı?
Konu sahibine nispet yapmadım.başka bir kişinin yorumuna cevap yazdım iyice olursanız yorumları.

Nerden biliyosun
Şu an annesinin evinde zaten
Her konusunu bilen biriyim hemen hemen , hiç bu kadar ciddi görmemiştim.
Siz ne kadar tanıyorsunuz da ard arda bombardımana tutuyorsunuz
Sen 2 güle tav oluyosan o ayrı.
Mutluyum varmı ötesi.

Mutluyum varmı ötesi.
Daha da mutlu ol
Ama burası mutluluğunu bas bas bağırmak için uygun bir bölüm değil
Şimdi seni bu kadar net açıklama bile kesmez
Daha mutluyum kocam bana çiçek aldı bi kerem de dersin, şaşırmam.

Konu senin konun değil, ben ben demesen kimse senden alıntı bile yapmaz
Kendini anlatasın varsa sende bi konu aç olsun bitsin

minnie minnie döner dönmez yaz lütfen ?

Hiç öyle kapını örtünce karı koca baş başa kalınmıyor, sorunlarda sizle beraber içerde kalıyor, pembe bir dünya da yaşıyorsunuz sanırım, yaşamadığınız sıkıntılar üstünden ahkam kesmeyin.
alnında mı yazıyor, öyle olsa kadinlar in çoğu evlenipte bu kadar sıkıntı çekmek zorunda kalmazdı.

mücadele etmiş tek başına.
Flört döneminde anlaşılır.
Hiç öyle kapını örtünce karı koca baş başa kalınmıyor, sorunlarda sizle beraber içerde kalıyor, pembe bir dünya da yaşıyorsunuz sanırım, yaşamadığınız sıkıntılar üstünden ahkam kesmeyin.
alnında mı yazıyor, öyle olsa kadinlar in çoğu evlenipte bu kadar sıkıntı çekmek zorunda kalmazdı.

mücadele etmiş tek başına.
Nerden biliyorsun sıkıntı çekmediğimi herşeyi buraya yazmak zorunda değilim.ben 14 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim.bizde güllü yollardan geçmedik buralara gelirken.acıların elbet bir mükafatı vardır.kavgalar dövüşler bizdede oldu.ama ilimizde yılmadık.birbirimizden geçmedik kardeşim.çocuğumuz lösemi oldu onla ugraştık.evlilik öyle kolay değil sabır ister.sevgi emek ister.hepiniz bana saldıtmayın.ben evliliğin şifresini çözdüm.darısı başkalarının başına.

Gördüğüm kadarıyla bir şikayeti yok benim yorumundan.sana noluyor mutlu olmak suçmu?numaramı yapıyım mutsuzum mu diyeyim.
nolur ayrı bi konu aç ne kadar mutlusun ayrıntılarıyla bilmek istiyorum. mutlu olduğunu söylemenin yeri bu konu değil, ama sen mutluluktan bunu anlamıyosun. daha çok mutlu olun. mutlu musmutlu yaşayın kocişinle. çok kıskandım mutluluğunuzu :mad:

Mutluyum varmı ötesi.

Bunu soyledinizde basiniz göğe mi erdi?

Yarin birgun sikintili bir aninizda biri size gelip ben soyle mutluyum boyle mutluyum diye ovunurse bu konuyu ve bu mesajlari hatirlayin olur mu?

Yoksa sizin garantiniz mi var omrunuzun sonuna kadar hic mutsuzluk gormeyeceksiniz diye?

Daha da mutlu ol
Ama burası mutluluğunu bas bas bağırmak için uygun bir bölüm değil
Şimdi seni bu kadar net açıklama bile kesmez
Daha mutluyum kocam bana çiçek aldı bi kerem de dersin, şaşırmam.

Konu senin konun değil, ben ben demesen kimse senden alıntı bile yapmaz
Kendini anlatasın varsa sende bi konu aç olsun bitsin

minnie minnie döner dönmez yaz lütfen ?
Kimse alıntı yapmasını ozaman bana neden cevap yazdın

Bunu soyledinizde basiniz göğe mi erdi?

Yarin birgun sikintili bir aninizda biri size gelip ben soyle mutluyum boyle mutluyum diye ovunurse bu konuyu ve bu mesajlari hatirlayin olur mu?

Yoksa sizin garantiniz mi var omrunuzun sonuna kadar hic mutsuzluk gormeyeceksiniz diye?
Ben geçtim o yollardan canım benim.

Konu sahibi inşallah kocandan tez zamanda boşanırsınız.çok çok mutlu olun .gelen gideni arattırır unutmayın.birinci evlilikte mutluluğu bulamazsanız.2-3-4 tede bulamazsınız.yastık değişir hayatınıza giren adamlar değişir kader değişmez kardeşim.dahada bu konuya yorum yapmıycam.sizde kızın acılarıyla doymaya devam edin.haydi eyvallah.

Konu sahibi inşallah kocandan tez zamanda boşanırsınız.çok çok mutlu olun .gelen gideni arattırır unutmayın.birinci evlilikte mutluluğu bulamazsanız.2-3-4 tede bulamazsınız.yastık değişir hayatınıza giren adamlar değişir kader değişmez kardeşim.dahada bu konuya yorum yapmıycam.sizde kızın acılarıyla doymaya devam edin.haydi eyvallah.

Hayatın şifresini çözemezsiniz. Hayatta kesinler yok. Yni ben evliliği de erkekleri de çözdüm diyemezsiniz.
İkinci evliliğinde çok mutlu olan da var, ilk kocası tam bir öküz olan gün yüzü göstermeyen ve mutsuz olan kadınlar da var.
Konu sahibi denemiş senelerce denemiş ve düzelmemiş. Daha hala ikinci üçüncü de mutlu olamazsın neyin kafası?
Benim kuzenimin kocası tam bir ayıydı. Adam bize bile ne terbiyesizlikler yaptı. Kadıncağız sabretti sabretti ve on sene sonra boşadı. Şimdi çok mutlu daha erken boşasaymışım keşke diyor. Değişmeyen adam değişmez, Matematiği yok bunun.
Ne kadar ayıp burada yaptığınız.
Kadın mutsuz mutluyum da mutluyum diyorsunuz. Yetmiyor bilip bilmeden boşama boşasan da mutluluk gelmez diyorsunuz.
Her erkek aynı değil ki. Ahmet karısına değer verir mutlu eder, Mehmet hanzodur düzelmez değişmez kadını mutsuz eder. Bu iki adamla yapılan evlilik aynı olmaz neyine evliliği çözdünüz acaba?
Koskoca kadınsınız ne kadar saçma ve çocukça yazılar yazmışsınız ben utandım vallahi okudukça sizin adınıza.

Kime göre neye göre ?
Ben burdan bi çok arkadaş tanıyorum, ikinci evliliğinde gayet mutlu olan
Mesela CuteMom CuteMom

Konu sahibinin acılarından doyan yok, sen niye hazmediyosun boşanmasını onu anlamadık
Diyosun ki birincisinde mutlu olamadın bir ömür mutlu olamazsın diye
Senin yaptığın destek değil köstek resmen

Kime göre neye göre ?
Ben burdan bi çok arkadaş tanıyorum, ikinci evliliğinde gayet mutlu olan
Mesela CuteMom CuteMom

Konu sahibinin acılarından doyan yok, sen niye hazmediyosun boşanmasını onu anlamadık
Diyosun ki birincisinde mutlu olamadın bir ömür mutlu olamazsın diye
Senin yaptığın destek değil köstek resmen

Burada daha çok üye var öyle ikinci evliliğinde çok mutlu olan.
Genellemeler yapan insanları sevmiyorum.
Hele böyle ben yaptım oldu genellemesinden nefret ediyorum. Sizin hayatınız nasıl genellenebilir acaba?
Benim en samimi olduğum arkadaşlarımdan birinin kocası aynı bu adam gibi anneciydi. Kız boşandı en sonunda anasına kuma olmayacağım diye. Tam artık evlenmem kafasında şimdiki eşiyle tanıştı hemen evlendiler, çocukları da oldu. Adam hala kaç sene olmuş ağzının içine bakıyor, çiçekler hediyeler şımartıyor. O kadar mutlu ki. Şimdi o böyle saçma sapan önerilere boyun eğseydi hala psikolog psikolog gezen, mutsuz ve huzursuz bir kadındı. İyi ayrılmış da bu kocasıyla evlenmiş yani.

Back
X