• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Konu Sahibi evi terk ettin mi?
Su an durumun nasıl?

Çok kısa zaman önce döndüm eve o sırada eşimin amcası vefat etti.ne olduğunu çok anlamadim k.v ben babamlarda iken what s up tan ve telefondan ağzıma geleni söylediğim için benimle irtibatı koparmıştı işine gelmedi duydukları çünkü. Ben dönünce aramadı ama bi gün birşey bırakma bahanesi ile uğradı tabi ortam buz gibi kısa sürede gitti.
Şu an k.v hiç birşey yokmuş,olmamış gibi davraniyor ama ben eskisi gibi olamıyorum. Eskiden arada bir arardim aramıyorum eve de eskisi gibi girip çıkamıyor.
Eşim de şimdilik iyi eskiye göre .sinirlenince kendini frenliyor.
Bu ayrılık süreci eşime biraz ders olmuş gibi.her ne kadar annem annem diye ortada dolassallarda erkekler evliliğe düzene alışınca aileleri ile yapamıyorlar . Muhtemelen eşin seni evinizi duzeninizi özledi .en azindan yokluğunu etkili bi şekilde yaşadı bunun getirdiği artılar oluyor bi nevi kıymetin anlaşılıyor.
Beni asıl rahatsız eden nokta k.v nin eşimle kafa kafaya verip plan yapip bana emrivaki yapilmasiydi.açıkcası şu ana kadar olmadi böyle birşey ama açıkcası k.valideme bu konuda hiç güvenmiyorum. K.validem kendini buraya yani bize adapte etmiş sizinki nasıl bilemiyorum ama benim k.v nin durumu hastalıklı biraz bi kaç haftaya içindeki canavarı çıkarır gibi ama ben pabuç birakmiycam ha baktım olmuyor ben zaten denemek için döndüm olmadı der giderim ama dönüşü olmaz bu kez.
Kafan çok karışık seni çok iyi anlıyorum.eve dönerken bende çok acayip oldum sanki iki arada kaldım eve döndüm kaç gün misafir gibi oldum.Bana da babam son kez dene dedi yuva kolay kurulmuyor dedi ama şunu da ekledi ben buradayım ne zaman ıstersen gelirsin dedi.
Esinle tekrar gorustun mu aradı mi seni.
Bi de sana bi öneride bulunacağım ailenin esinle konuşmak istemesi doğal ama esinle yüz yüze konuşması gereken kişi sensin.Eşim geldi biz dışarı çıktık oturduk bi yerde konuştuk daha sonra annemlere geldi aslında istemedi gelmeyi sebebi ise utanç ve gerginlik eşin de bunu yaşıyor büyük ıhtimal.ama diyorum ya gelsin seni alsın yüzyüze bi konuşun telefonda olmuyor zaten.

topiği bira okudum eşiniz ile durumlarınız nasıl

Konu Sahibi evi terk ettin mi?
Su an durumun nasıl?

Başka bir konuda bunları yazmıştı.

Üfff bıktım bı Iqsu düşük erkek modellerinden. Kafası çalışsa onu seven evine sahip çıkan karısını üzmez zaten. Amladığım şu ki erkekte zeka çok önemli bunlar kötü karakterden değil sadece zeka yoksunluğundan kaynaklı. Düşünemiyor annem olmasa napıcam benim burda hayat arkadaşım var herşeyin yeri ayrı diyemiyor, bu kadın ailemin bir ferdi diyemiyor, hukuk bile eşimi en yakın akrabam sayıyor diyemiyor, çocuklarımın annesi yahut olacak diyemiyor vs vs.
Bu nedir? Net kafasızlık. Sanki annesi hayatının sonuna kadar yanında olacak

Üfff bıktım bı Iqsu düşük erkek modellerinden. Kafası çalışsa onu seven evine sahip çıkan karısını üzmez zaten. Amladığım şu ki erkekte zeka çok önemli bunlar kötü karakterden değil sadece zeka yoksunluğundan kaynaklı. Düşünemiyor annem olmasa napıcam benim burda hayat arkadaşım var herşeyin yeri ayrı diyemiyor, bu kadın ailemin bir ferdi diyemiyor, hukuk bile eşimi en yakın akrabam sayıyor diyemiyor, çocuklarımın annesi yahut olacak diyemiyor vs vs.
Bu nedir? Net kafasızlık. Sanki annesi hayatının sonuna kadar yanında olacak
Aynen öyle kadinlar bu konuda daha akıllı aile oldugunun idrak ediyor ona göre davraniyor ama bazı erkekler Annem de annem diyor.aslinda hayatin bi düzeni doğanın bi kanunu var o yüzden herkes yeni aile kuruyor kimsenin anasi babası basinda sonsuza kadar kalmayacak.Ama gel de anlat

Kocanı değil de sanki benimkini tarif ediyorsun hepsi aynı demek ki aman bu ara değişti biraz çok şükür ama çok üzüldüm senin için en iyi kararı sen verirsin ama haksız azla değilsin kendini suçlama sakın
Benim için deneme süresi aslında tam anlamiyla güvenmiyorum herşeyi atlatmış degiliz

annesine taviz vermeyin. olabildiğince dışarda kalsın. eşiniz zaten sorunlu birde üstüne böyle bir kv fazla.

benimki de sorunlu.annesi de. ben dayanıyorum. ailem bırak dese hemen bırakacam ama sürekli idare et diyorlar. o açıdan şanslısınız

annesine taviz vermeyin. olabildiğince dışarda kalsın. eşiniz zaten sorunlu birde üstüne böyle bir kv fazla.

benimki de sorunlu.annesi de. ben dayanıyorum. ailem bırak dese hemen bırakacam ama sürekli idare et diyorlar. o açıdan şanslısınız
bunun idaresi mi olurmuş canım .. çocuğunuz var mı çalışan bir bayanmısınız .

çalışıyorum ondan daha iyi ve sağlam bir işim var çocukta var işte herşey çocuk için

çocuk olmasa bir dk çekmezdim
ben yıkılan bir evliliğin çocuk için görüntüde ayakta durduğuna şahit oluyorum .. anne baba mutsuz her an bir tartışma bir kavga saygı zaten yok yani çocuk için daha kötü sağlam bir işiniz varsa çocuğunuzu alın yanınıza yaşayın huzurlu

Evet hem sorunlu koca hem de k.v ikisi birarada çekilmiyor resmen depresyona sokuyor insanı.Benim ailem özelliklede annecim arkamda .Senin ne gibi sorunların var bilmiyorum ama aileler çocuklarının yuvasının yıkılmasını çok da istemiyorlar

Back
X