- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Evet insanın ablası yapmaz heraldeAblam var sadece ablamla kavga yasadm kendi evliligi eniştem cok sorunlu biri benm eşimi kötülemeye çalısıyodu annemlere ve eşimide sevmez hiç buradada yazdım herkes kıskanclık yapıyo ablan diye yorum atmıstı ama kendi kanından canından birine insan bunu yapmaz kesinlikle
Kimsenin vebalini alamam acıkcası gözümle görmeden...yok yatılı kalan duş alan hiç bir misafrm olmadı günlük ya da akşam misafrlige gelen gidenler oluyo sadece ...keşke kamera olsaydı evdeEğer biri aranızı bozmak istiyerek, kasıtlı yaptıysa bunu, kendini belli eder.Size her zamankinden farklı davranan,normalde o kadarda sıcak davranmayıp sonradan sonraya yakınlık gösterip, aranızı hoş tutmaya çalışan biri varsa, üzerine düşünebilirsiniz.
Allah akıl fikir versin böylelerine gerçekten.
Nasıl bu kadar kötü kalpli ve ahmak olabiliyorlar.
Kadın eve birini alsa ve adamın iç çamaşırı kalsa, alırda onu eşinin çamaşırlarının arasına mı katlar koyar yaa.Eşiniz akıllı ve mantıklı biri bence ve elbetteki size güveniyordur.
Sevgili konu sahibi. Eğer bu çamaşır beden olarak farklı olsa bile, renk ve desen olarak eşinizin çamaşırlarına benziyorsa, yıkanmış bir çamaşırsa, muhtemelen balkonunuza düşüp, sizin çamaşırlarınızın arasına karışmış, siz de farketmeden katlayıp kaldırmış olabilirsiniz.
Sizde yatılı kalıp, duş falan alan bir yakınız varsa o da sizin banyonuzda unutmuş olabilir. Aklıma gelen ihtimaller bunlar.
Kapını kilitle canım. Her ihtimale karşı. Kafan rahat olur en azından.Valla yatak odamıza herkes girer genelde kitlemem kapı falan ama şüphe ettigim kimsede yokki
Evet birde eşimin camasırları arasında ne alaka yanii dimiEğer biri aranızı bozmak istiyerek, kasıtlı yaptıysa bunu, kendini belli eder.Size her zamankinden farklı davranan,normalde o kadarda sıcak davranmayıp sonradan sonraya yakınlık gösterip, aranızı hoş tutmaya çalışan biri varsa, üzerine düşünebilirsiniz.
Allah akıl fikir versin böylelerine gerçekten.
Nasıl bu kadar kötü kalpli ve ahmak olabiliyorlar.
Kadın eve birini alsa ve adamın iç çamaşırı kalsa, alırda onu eşinin çamaşırlarının arasına mı katlar koyar yaa.Eşiniz akıllı ve mantıklı biri bence ve elbetteki size güveniyordur.
Sevgili konu sahibi. Eğer bu çamaşır beden olarak farklı olsa bile, renk ve desen olarak eşinizin çamaşırlarına benziyorsa, yıkanmış bir çamaşırsa, muhtemelen balkonunuza düşüp, sizin çamaşırlarınızın arasına karışmış, siz de farketmeden katlayıp kaldırmış olabilirsiniz.
Sizde yatılı kalıp, duş falan alan bir yakınız varsa o da sizin banyonuzda unutmuş olabilir. Aklıma gelen ihtimaller bunlar.
Ay çok şanslısın yat kalk şükret. Ne kadar güven olsa bile insan çıldırır. Düşünsene eşinin ceketinden kadın külotu çıkıyor. Sakin karşılar mısın? Enişteyi ayakta alkışlıyorumVallahi kafama takıldı eşim Allah'tan önemsemedi ama ciddi sorun da yaratabilirdi bu sebeple bulmam lazım nerden nasıl geldi
Şimdiye kadar hep acıktı 1.derece yakınlarım girer cıkar hiçte aklıma kötü bşey gelmedi ama bundan sonra kitlicemKapını kilitle canım. Her ihtimale karşı. Kafan rahat olur en azından.
Kesinlikle size katılıyorum ben olsam tamam eşime cok güvenirim o ayrı ama asla sessiz kalamazdm altında arardım bişi erkek milleti nede olsa diye düsünürdmAy çok şanslısın yat kalk şükret. Ne kadar güven olsa bile insan çıldırır. Düşünsene eşinin ceketinden kadın külotu çıkıyor. Sakin karşılar mısın? Enişteyi ayakta alkışlıyorum
Ay ben de böyle bir tahminde bulunacaktım ki sen bizzat yaşamışsın canım. Konu sahibine diycektim bende, özellikle sizi çekemeyen biri bırakmıştır aranızda sorun çıksın diye.vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz
Ablam var sadece ablamla kavga yasadm kendi evliligi eniştem cok sorunlu biri benm eşimi kötülemeye çalısıyodu annemlere ve eşimide sevmez hiç buradada yazdım herkes kıskanclık yapıyo ablan diye yorum atmıstı ama kendi kanından canından birine insan bunu yapmaz kesinliklePeki öyle bir huzursuzluk var mı aile içerisinde
Yani aile içinde sürtüşme yaşadığınız biri
Eşin hep mi böyle sakindir canım? Çok şaşırtıcı böyle sakin kalması. Bide sana tavsiyem yatak odanı kitle eve misafir gelince. Kimse girmesin.Kesinlikle size katılıyorum ben olsam tamam eşime cok güvenirim o ayrı ama asla sessiz kalamazdm altında arardım bişi erkek milleti nede olsa diye düsünürdm
Vala öyle canımAy ben de böyle bir tahminde bulunacaktım ki sen bizzat yaşamışsın canım. Konu sahibine diycektim bende, özellikle sizi çekemeyen biri bırakmıştır aranızda sorun çıksın diye.
Enişten size geliyor mu? Ablan yapmasa da enişten yaparAblam var sadece ablamla kavga yasadm kendi evliligi eniştem cok sorunlu biri benm eşimi kötülemeye çalısıyodu annemlere ve eşimide sevmez hiç buradada yazdım herkes kıskanclık yapıyo ablan diye yorum atmıstı ama kendi kanından canından birine insan bunu yapmaz kesinlikle
Ben artık elti fesatlıklarına şaşmıyorum canım. İçi fesat insanlardan herşey beklenirVala öyle canım
Tabi geliyo daha 5 gün evvel bzdelerdi tüm ailem kardeslerm ablam annem babam cümbür cemaatEnişten size geliyor mu? Ablan yapmasa da enişten yapar
Valla bekleniyor canımBen artık elti fesatlıklarına şaşmıyorum canım. İçi fesat insanlardan herşey beklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?