- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Genel yapısı evet sakindirEşin hep mi böyle sakindir canım? Çok şaşırtıcı böyle sakin kalması. Bide sana tavsiyem yatak odanı kitle eve misafir gelince. Kimse girmesin.
Canım bence birş kasten koymuş onu oraya. Gözünü 4 aç. Bunu yapan daha fenasını yaparTabi geliyo daha 5 gün evvel bzdelerdi tüm ailem kardeslerm ablam annem babam cümbür cemaat
Cok geçmiş olsun gercekten size Allah kötü insanların şerrinden korusunValla bekleniyor canım
Allah fesat insanlardan korusun. İyiki konuşmuyorsunuzValla bekleniyor canım
Mutlaka kitle. Belli ki evine çok giren çıkan oluyorGenel yapısı evet sakindiren cok bu huyunu severim... şimdiye kadar hep acıktı daha dogrusu kimseden kötü bir hareket beklemedgmden hiç kitlemezdim ama görülüyoki kitlemekte fayda var
Allah razı olsun canım napalim başa gelen çekiliyorCok geçmiş olsun gercekten size Allah kötü insanların şerrinden korusun
Bende dedm farkederdim diye ama insanoglu belki o an cocuklar yüzünden farketmemişimdr diye düsündm dalgınlıktan ...keşke kamera olsaydı evde diger yazan arkadas gibi şıp diye bulunurdu belkideKasten yapılmıştır bence çamaşır uçsa siz katarken '' anaa kimin bu don kız'dersiniz heralde birde şu var s ve m olsa sorun olmazda xl ve s arası baya uçurum
Niye?Kuzenim bize kalmaya geldiğinde iç çamaşırı nı dolaba atmış öyle gitmişti
vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz
Allah' insanı düşürmesinyok artık ayyy ne insanlar var tövbeler olsun
Allah' insanı düşürmesin
Vala canım napalim var öyle insanlar hiç bir türlü muhattap olmuyorum zatenamin amin şok oldum valla
Neye hasetlenmiş peki bu kadar çok merak ettim. Sizde olup onda olmayan ne varmış?Vala canım napalim var öyle insanlar hiç bir türlü muhattap olmuyorum zaten
Vala sormadım nedir o kaynanamla kalıyor ben ayriyim o büyük gelin ben küçük gelinim onun eşi değer vermiyor benim eşim sözümden çıkmıyor ailesini bile karşına alıyor benim için onun için heralde başka ne için olsunNeye hasetlenmiş peki bu kadar çok merak ettim. Sizde olup onda olmayan ne varmış?
Bilmiyorum çöpe attım zaten sormadım sanırım yeni çamaşır giyince digeri ni dolaba atmış terbiyesiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?