Evden cıkan boxer

Eşin hep mi böyle sakindir canım? Çok şaşırtıcı böyle sakin kalması. Bide sana tavsiyem yatak odanı kitle eve misafir gelince. Kimse girmesin.
Genel yapısı evet sakindir en cok bu huyunu severim... şimdiye kadar hep acıktı daha dogrusu kimseden kötü bir hareket beklemedgmden hiç kitlemezdim ama görülüyoki kitlemekte fayda var

Tabi geliyo daha 5 gün evvel bzdelerdi tüm ailem kardeslerm ablam annem babam cümbür cemaat
Canım bence birş kasten koymuş onu oraya. Gözünü 4 aç. Bunu yapan daha fenasını yapar
[/QUOTE]
İşte bende acaba neden nasıl geldi diye düsünmekten buraya konu açtım belki benm aklıma gelmeyen baskasının aklına gelir mantıklı bi cvp bulmak için canm

Genel yapısı evet sakindir en cok bu huyunu severim... şimdiye kadar hep acıktı daha dogrusu kimseden kötü bir hareket beklemedgmden hiç kitlemezdim ama görülüyoki kitlemekte fayda var
Mutlaka kitle. Belli ki evine çok giren çıkan oluyor

Kasten yapılmıştır bence çamaşır uçsa siz katarken '' anaa kimin bu don kız'dersiniz heralde birde şu var s ve m olsa sorun olmazda xl ve s arası baya uçurum
Bende dedm farkederdim diye ama insanoglu belki o an cocuklar yüzünden farketmemişimdr diye düsündm dalgınlıktan ...keşke kamera olsaydı evde diger yazan arkadas gibi şıp diye bulunurdu belkide

yok artık ayyy ne insanlar var tövbeler olsun

Neye hasetlenmiş peki bu kadar çok merak ettim. Sizde olup onda olmayan ne varmış?
Vala sormadım nedir o kaynanamla kalıyor ben ayriyim o büyük gelin ben küçük gelinim onun eşi değer vermiyor benim eşim sözümden çıkmıyor ailesini bile karşına alıyor benim için onun için heralde başka ne için olsun

Hayalim2121 soraydin eltine kocamda gözün mu var diye,
Benimde eşimin akrabaları annesi iftira atmıştı ben kendimi kanitladim tabi,annemde o iftira atanlarin (hepsi evli)kocalarını arayıp damatta hanginizin karısının damadimda gözü varsa söylesin bosatip vericem demişti sus pus olmuşlardı cehennem zebanileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…