Evden cıkan boxer

Yoksa eşin seni başka bir erkekle mitakılma canım olmuştur bir şekilde

İyi de bunların hiç birine siz neden olmadınız ki. Ayrılmak istiyorsa ayrılsın o evden, eşi değer vermiyorsa o onun sorunu sizin kocanız başka, onun kocası başka.Siz ayrılsanız kocası ona iyi mi davranacakmış? Terbiyesiz.

Ben bir şey daha merak ettim müsadeniz varsa sorucam. Yatak odanıza mı kamera koydunuz? Nasıl rahat ediyorsunuz? Açısı sadece dolabınızı mı çekiyor? Öyle olsa dahi ben bi çekinirim açıkçası Bi de bu nasıl aklınıza geldi? Çocuk filan olsa dadı için koyuyorlar da sizin durumunuzda şaşırdım.
Ay ne meraklıyım yahu

Donu evinize kasıtlı koyan biri varsa şayet bayan iç çamaşırı tercih etseydi daha kötü olurdu. Ucuz kurtulmuşsunuz bu durumda.
Yine de iyi düşünmek istiyorum Allah korusun bütün yuvaları.
Yatılı misafirinizlerden birinden kalmıştır.

Geçmiş olsun..
Birisi evden gidince evde don atlet arayacağız belli oldu

Evimizde değerli şeyler vardı dolaba bakiyor salona mutafaktada var yatağı cekmiyor odamizda ebeveyn banyosu var zaten salona çıkmıyoruz bizden başka kimsede izleyemiyor o herseyde beni suçluyor güya ben evlendikten sonra ona karşı degismisler kaynanasi kayin pederi herkes tek gelindi ilgi azalınca kafayı yedi

Ay Allah böylelerinin şerrinden saklasın

Kocamda gözleri yok canım huzurumda mutlulugumda gözleri var kocamla severek evlendik çok değer veriyor görüyorlar ondan

Mut
aynı durum benim başımada geldi . Kıskanç komşumun yaptıgını ögrendim kızının agzından. Kızını araba çarpıyordu kurtardım kız o şokla olmadık şeyleri anlattı. Ben evimde erkek boxeri
Çürük yumurta kapı üstlerinde yag buldum anlam verememiştim çoçuklardır diye düşünmüştüm takii kızı banq herşeyi anlatanq kadar. İnsanlar çok kıskanç dikkat edin

Yuh bu sık rastlanan bi durum demek ki. Yumurtalı ve anlam veremediğim bi olay ben de yaşadım ama çok üstünde durmadım.

Kocamda gözleri yok canım huzurumda mutlulugumda gözleri var kocamla severek evlendik çok değer veriyor görüyorlar ondan
Ben olsam sorardım terbiyesiz kalakslirdi sizi ayirayim derken kendi ayriliyormus bundan sonra doğruda dese kimse inanmaz ona.iyi olmuş yakalandığı.

Ne yapmıştı buyumu

Kesinlikle biz kadınlar cok daha didiklerdik konu baska yerlere giderdi bende hep iyi düsünmek istiyorm vebal almak istemiyorum Allah tüm yuvaları korusun inşallah

Ne yapmıştı buyumu
Evet kendince büyü yapmış ama benim agzım dualıdır nerde olursam oluyum hep okurum fatiha ihlas kevser nas suresini biri eve girip çıktıkça . Ama huzurumuzu sevgimizi kıskanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…