- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Allah korumuş kardeşim dikkat edin Allah düşmanında sereflisini nasip etsin diyorumEvet kendince büyü yapmış ama benim agzım dualıdır nerde olursam oluyum hep okurum fatiha ihlas kevser nas suresini biri eve girip çıktıkça . Ama huzurumuzu sevgimizi kıskanıyorlar.
Bence üstünde durun ben çok bazen çok agresiftim eşim dokunsun istemezdim ama duştqn sonra dua ve sirkeli su yapıp çıkınca pamuk gibi oluyordum . Eşim keşke bana kızmasan derdi bu büyüler normalde çiftleri ayırırmış allaha şükürYuh bu sık rastlanan bi durum demek ki. Yumurtalı ve anlam veremediğim bi olay ben de yaşadım ama çok üstünde durmadım.
eşiniz bir erkekle görüşmüş olabilir mi sizi üzmek istemem ama olasılıkları düşünüyorum. boxerı aynı anda mı farkettiniz?
Aaa vallahi bi yasıma daha girdim cok gecmiş olsun bu insanlara neler oluyo yahu neyin peşindeler Allah'ım korusunMut
aynı durum benim başımada geldi . Kıskanç komşumun yaptıgını ögrendim kızının agzından. Kızını araba çarpıyordu kurtardım kız o şokla olmadık şeyleri anlattı. Ben evimde erkek boxeri
Çürük yumurta kapı üstlerinde yag buldum anlam verememiştim çoçuklardır diye düşünmüştüm takii kızı banq herşeyi anlatanq kadar. İnsanlar çok kıskanç dikkat edin
AminAllah korumuş kardeşim dikkat edin Allah düşmanında sereflisini nasip etsin diyorum
Aaa ne manyaklar varmıs,Evet kendince büyü yapmış ama benim agzım dualıdır nerde olursam oluyum hep okurum fatiha ihlas kevser nas suresini biri eve girip çıktıkça . Ama huzurumuzu sevgimizi kıskanıyorlar.
Evet buda şıklar arasında ama almadk yakın zamandayakın zamanda eşiniz 3'lü 5'li boxer aldıysa paketin içine karışmıştır bence.
Benim benden uzak çok şükürAmincanım hemen burnumun ucunda oturuyor mikrop
Makineye atarken veya asarken görmüştür bende babamin boxerlarini bilirim bu yuzdenYa kizmayin ama babamin ve kardesimin degil demeniz bana cok komik geldi
Babanizin ve kardesinizin tüm boxerlarini biliyor musunuzabim kardesim ve babamin hic bilmem
Şimdi aklıma birsey geldi, ben bu yatak odasına filan genelde insanların girmesine müsaade etmiyorum, zaten onlarda girmiyor, hayır birde yatak odası özeldir yani öyle girilmez, ya birisi eşinizle aranızı bozmak için yaptıysa Allah korusun, olabilir böyle şeyler çünkü büyü yaptıranlar bile oluyor ki bu tip şeyler eve girip çıkan yakın akrabalardan kaynaklanıyorValla yatak odamıza herkes girer genelde kitlemem kapı falan ama şüphe ettigim kimsede yokki
vallahi billahi daha konuyu okumadan başlığı görür görmez benim de aklıma aynısı geldi tövbe yarabbim.En uçuk senaryoyu ben yazdım sanırım. Eşiniz eve adam atmış
Bence üstünde durun ben çok bazen çok agresiftim eşim dokunsun istemezdim ama duştqn sonra dua ve sirkeli su yapıp çıkınca pamuk gibi oluyordum . Eşim keşke bana kızmasan derdi bu büyüler normalde çiftleri ayırırmış allaha şüküratlattık ben bu olayları anlattıktqn sonra hoca kızını dualar korumuş demiş . Deli bile edebiliyormuş
Kendisine sordunuz mu niye büyü yaptın diye ne cevap verdi ?Amincanım hemen burnumun ucunda oturuyor mikrop
Annemlere sordum çünkü bizde çamasır bıraktınız mı diye yok dediler zaten niye boxer unutsunlar kiYa kizmayin ama babamin ve kardesimin degil demeniz bana cok komik geldi
Babanizin ve kardesinizin tüm boxerlarini biliyor musunuzabim kardesim ve babamin hic bilmem
Vallahi kötü düsünmek istemiyorum ama burda neler okudum şok oldumŞimdi aklıma birsey geldi, ben bu yatak odasına filan genelde insanların girmesine müsaade etmiyorum, zaten onlarda girmiyor, hayır birde yatak odası özeldir yani öyle girilmez, ya birisi eşinizle aranızı bozmak için yaptıysa Allah korusun, olabilir böyle şeyler çünkü büyü yaptıranlar bile oluyor ki bu tip şeyler eve girip çıkan yakın akrabalardan kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?