Evden cıkan boxer

Yuh bu sık rastlanan bi durum demek ki. Yumurtalı ve anlam veremediğim bi olay ben de yaşadım ama çok üstünde durmadım.
Bence üstünde durun ben çok bazen çok agresiftim eşim dokunsun istemezdim ama duştqn sonra dua ve sirkeli su yapıp çıkınca pamuk gibi oluyordum . Eşim keşke bana kızmasan derdi bu büyüler normalde çiftleri ayırırmış allaha şükür atlattık ben bu olayları anlattıktqn sonra hoca kızını dualar korumuş demiş . Deli bile edebiliyormuş

eşiniz bir erkekle görüşmüş olabilir mi sizi üzmek istemem ama olasılıkları düşünüyorum. boxerı aynı anda mı farkettiniz?
Aaa vallahi bi yasıma daha girdim cok gecmiş olsun bu insanlara neler oluyo yahu neyin peşindeler Allah'ım korusun

Ya kizmayin ama babamin ve kardesimin degil demeniz bana cok komik geldi

Babanizin ve kardesinizin tüm boxerlarini biliyor musunuz abim kardesim ve babamin hic bilmem
Makineye atarken veya asarken görmüştür bende babamin boxerlarini bilirim bu yuzden

Yorumlara bakmadan once son zamanlarda alinan kıyafetlerden çamaşırlarlardan karismistie diyecektim ki, bilerek koyan komsu ve elti yorumu okudum şok oldum. Allah korusun asla aklima boyle birsey gelmezdi ne fena insanlar var ya şok oldum

Çevrendekilere fazla güvenme yatak odanı hep kilitli tut

Valla yatak odamıza herkes girer genelde kitlemem kapı falan ama şüphe ettigim kimsede yokki
Şimdi aklıma birsey geldi, ben bu yatak odasına filan genelde insanların girmesine müsaade etmiyorum, zaten onlarda girmiyor, hayır birde yatak odası özeldir yani öyle girilmez, ya birisi eşinizle aranızı bozmak için yaptıysa Allah korusun, olabilir böyle şeyler çünkü büyü yaptıranlar bile oluyor ki bu tip şeyler eve girip çıkan yakın akrabalardan kaynaklanıyor

Ayy bu konuları konuşmak yasak attım gitti dedim ama bi kıllanmadım da değil şimdi

bu konuyu okuduktan sonra artık iyice kararımı verdi bende eve kamera taktırmak istiyorum kızlar uygun güvenilir yollu nasıl halledebilirim benimde şüphelendiğim bir durumlar var, yardımlarınızı bekliyorum

Ya kizmayin ama babamin ve kardesimin degil demeniz bana cok komik geldi

Babanizin ve kardesinizin tüm boxerlarini biliyor musunuz abim kardesim ve babamin hic bilmem
Annemlere sordum çünkü bizde çamasır bıraktınız mı diye yok dediler zaten niye boxer unutsunlar ki

dikkat edin
Kimseye güven olmuyor .Bana bunu yapan kişinin çoçuklarına 1 hafta baktım kaynanası öldügü içün memleketlerine gitmek zorunda kalmışlardı.O arada kızına yaptırmış koymuş o çoçukta 12 yaşındaki çoçuguda alet etmişti mikrop. Neyseee sadece çok çok dikkat edin yer gök dua üstüne kurulu şerde dua ile hayırda dua ile . Rabbim karşımıza allahtan korkan , kultan utanan kalbi temiz insanlar çıkarsın

Vallahi kötü düsünmek istemiyorum ama burda neler okudum şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…