Evden çıkmayacaksın diyor ..

Nis
Aşk ve sevgi noktasında hicbir şey hissetmiyorum artık. Sadece çok uzun süre beraberdik ve çok da aşıktım çok da acı çekmiştim. Insan ister istemez hiç olmamış gibi yapamıyor. Bu demek değil ki içimde duygular kaldı. SSadce yaşadığım üzüntüler geldi aklima
Nişanlınıza yansımiş bu emin olun evlilikte en büyük problem guvensizlik ve saygısızlık guvenmedikce tartışmalar yaşadıkça kısıtlamalar ardından saygısızlığı getirir o güveni ona vermelisiniz işiniz cok zor yoksa

Nişanlinizla sevgiliyken, eski sevgilinizle de görünüşüyordunuz değil mi yanlış anlamadım. Ve nişanliniz başlarda biliyordu hala görüştüğünüzü. Buna rağmen ikinizin ilişkisinin devam etmesi saçma olmuş bence zaten.

Şimdi görünce dönüp kalmak ise fazla film vari geldi bana. Çok acı çekmeler olup bitmeler de öyle gelir genelde. Sizi de masum bulmadım bu yüzden.

Eski sevgiliyle ilgili herşey bu kadar hakim nişanlı ve sonrası eş sıkıntı olabilir ayrıca.
Hayır. Sevgiliyken görüşmedim. Sadece birbirimizi tanıma aşamasındayken eski sevgilimi hala unutup unutmadığımi düşünüyordum ve bunu hissediyordu. Eski sevgilimle görüşmeyi nişanlımı tanımadan 1 hafta önce bırakmıştım.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık ayrıl barış 5 yıl süren ilk ve uzun bir ilişkim olmuştu. Niyetler de baya ciddiydi çevremiz ailemiz herkes bilirdi. Çok sevmiştik. Hele ben baya bir aşıktım ilk aşkımdı ve her anlamda da ilkimdi. Fakat kendisi beni 2 defa anlaşamıyoruz sevsek de olmuyor diye terk etti. Peşinden çok kostüm gurursuzlastim. Tedaviler gördüm. Çok acı çektim. Kendisi bu süreçte bazen aşağıladı ondan uzak.durmam için bazense umutlar verdi. Kangrendik yani ve o bitirse bile ben.bitiremiyordum. derken o Beni terk ettikten 1 yıl sonra karşıma biri çıktı. Bu 1 yilda eski sevgilimle yine iletişim halindeydik ama. Ben baskasini sevebilecegime hiç inanmazdım. Karşıma çıkan bu kişiye kalbim.isinmisti,ondan hoşlanmıştım. Ama bir yanımda eski sevgilim için acı çekiyordu.

Neyse zaman içerisinde ben karşıma çıkan bu insani çok ama çok sevdim. O da beni çok sevdi. Daha başlarda eski sevgilim kafamı çok karıştırıyordu o da bunun farkındaydı. Hayatımdan çıkacaktı ki ben onu kaybetmeyi göze.alamadim. tabi onun güveni de sarsıldı ne yazık ki. Aklım eski sevgilimde sandı. Ama benim için.bitti ve ben karşıma çıkan bu insani sevdim.

1 yıl sevgili olduk ve niyeti ciddiye bağlayıp nişanlandık. Mesele şu ki ben onu kandırmamak adına eski sevgilimle ilişki yaşadığımi söyledim. Onun için kaldırması zordu ama hep bana destek oldu beni bu konuda üzmedi. Yaz tatilinde memlekete geldim ve nişanlımla sorun başladı. Eski sevgilim de burada yaşıyor. Ve dışarı çıkarken nişanlım onunla karşılaşacağım diye hep sorun yapıyordu.
Bugün de dışarıdaydım onunla kamerada tartışıyorduk ve birden eski sevgilimi gördüm. Tam konuşuyordum ki onu görünce sustum. Doğrusu şaşırdım uzun zaman oldu insan garip de hissediyor onca yıl onca acı.. insan bir an olsun ciz ediyor içi. Tabi nişanlım kamerada bunu anladı ve hemen kalkıp eve gidiyorsun bana da bir şey deme. Benim için zor bir durum bunu asla anlayamazsın. Dışarı çıkma artık evde otur dedi.

Geçmişinden kim varsa hepsini kendinden soyutla arkadaşlarını da dedi. Evden de dışarı çıkma dedi. Anlıyorum kötü oldu , kıskandı. Ama ben onu çok seviyorum. Zamanında güvenini kırdım diye mi böyle yapıyor bilmiyorum. Onu çok sevdiğimi bir anlık sasirirdigimi söyledim ama fayda etmedi. Beni sevdiğini biliyorum ama beni anlamıyorsun sen memleketteyken benim için hep sorun. Istemiyorum çıkmanı evden deyip durdu. Sevgili olduğunuzu bilen kim varsa soyutla kendini onlardan dedi. E ailem de biliyor elinde olsa onlarla da görüşme dersin dedim. Evet dedi. Canım çok sıkıldı nasıl aşacağız bu durumu?

Sevgilinize üzüldüm :( acı çekiyor belli ki. Uzun zamandır forumda bir erkeğe hak vermemiştim:p neyse bu böyle gitmez tabi bunun sonu yok. Size güvenmeyi öğrenmesi için sert duruşunuz olmalı ve neden telefonda çaktırıyorsunuz durumu:/

Sevgilinize üzüldüm :KK43: acı çekiyor belli ki. Uzun zamandır forumda bir erkeğe hak vermemiştim:p neyse bu böyle gitmez tabi bunun sonu yok. Size güvenmeyi öğrenmesi için sert duruşunuz olmalı ve neden telefonda çaktırıyorsunuz durumu:/
Kameraydı kafamı çevirdim bi durdum sonra geri sevgilime baktım orada noldu dedi. Yok bir şey dedim. Orada normal bir şey olmadı dedi. Anladı. Ben de geçti gitti dedim. Yani kamerada olduğu için anladı aslında. Çok üzülüyorum o üzülüyor diye. Umrumda değil diğeri.bir anlık boşluk resmen.

Onun da yaptığı saçma. Senin de yaptığın ne yazık ki. Nişanlından çok eski sevgilinde bahşetmişsin. Nişanlına da böyle konuştuysan aklına şüphe düşmüştür. Şahsen benim aklıma sanki eski sevgilin hadi dese ona dönecekmissin gibi bi izlenim geldi. Yanılıyor olabilirim. Ama onu görünce için cız etmesi normal değil. Ha hiç bi şey hissetmemelisin demiyorum ama te karşındaki insanın bile fark edeceği kadar dehşete düşüyorsan bi dinle bence kendini. Ben emin miyim hazır mıyım diye...

Evlenince öğrenecekti. O benden önce kimseyle olmamış ki. Ben de bilmesi gerek diye düşündüm. Bilip ona göre devam etsin diye. Ona haksızlık ederdim yoksa diye düşünüyorum. Illaki öğrenecek çünkü
Yanlis dusunuyorsun erkeklerin geneli hic iliski yasamadim diye baslar konuya.inanma canim erkek yalani bu..iliskin oldugunu eski sevgilinle sen bilirken simdi nisanlinda biliyor emin ol ayrildiginda herkes bilecek ve dikkat et seni bu bilgiyle tehdit etmesin ve seni kullanmaya kalkmasin yani var böyle benzer olaylar..cok dikkatli olman lazim..sen dürüst olmussun ama her dogru her yerde soylenmez sozunu de aklindan cikarma.nisanliyin bu konularda cok hassas oldugunu ve sorun edecegini biliyorsan ya ayrilacaktin ya da boyle eziyetlerine katlanacaksin..sagliksiz bir gidisatiniz var maalesef

Hayır. Sevgiliyken görüşmedim. Sadece birbirimizi tanıma aşamasındayken eski sevgilimi hala unutup unutmadığımi düşünüyordum ve bunu hissediyordu. Eski sevgilimle görüşmeyi nişanlımı tanımadan 1 hafta önce bırakmıştım.
Nasıl hissediyordu peki? Sizinle ayrılmayı düşüncek kadar ne hissetti acaba eski sevgilinize dair?
Eski sevgilinizle yaşadığınız ilişkiyi bilmesi vs.bunlarda gereksiz ve sonrası sizin başınızı ağrıtacak şeyler.

bence siz hata yapmışsınız yeni sevgilinize sürekli eski sevgilinizden bahsetmişsiniz gibi geldi ilk tanıştığınız vakitlerde. çocuk bence burda kendikendine güvensizleşmedisizin söyledikleriniz buna sebebiyet verdi diye düşünüyorum. ve bence haklı

Başka biriyle ilişki yaşamanın nesi kaldırılamıyor? Erkeklerin geçmişini kurcalasam ben altından neler çıkar hey yavrum hey.Size güvenmiyor açık ve net.Bunda sadece sizin hatanız var bir erkeğe sürekli geçmişten bahsedersen ne kadar aşık olursa olsun anında soğur.Eski sevgilinizde takılı kalmışsınız biraz acı konuşacağım ama böyle iyice soğutuyorsunuz kendinizi terkedilmenize ramak kalmış gibi.Lütfen duygularınızı sorguya çekin.

Çok uzun zaman sonra ilk kez gördüm onu gördüm diye değil yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Çok acı çekmiştim. Kişiyle ilgili değildi yani sonra zaten umrumda da olmadı
umrunuzda olmasa onu farketmezdiniz bile. adamin gozunun icine baka baka eski sevgilinizi görüp donup kalmissiniz. bence bozulmasi cok normal. evden cikmamak, kendini herkesten soyutlamak gibi bir sey olmaz zaten..bunlar mantiksiz talepler. ama siz bakakalimca adamin kiskanmasi da normal bence.

Ve ayrica iliski yasadigini bilmekle kiminle iliskiyi yasadigin arasinda cok fark var.az erkek vardir bunu kaldirabilen..
Bundan sonra yapman gereken eski sevgilin hakkinda hic konusmamak.nisanliyin guvenini kazanmak.bu biraz zor olacak ama kaybetmek istemiyorsan biraz caba sarf etmrelsin kendini ezik durumuna dusurmeden

Bu durumu sindirememiş malesef. Her kavganızda bunu size söyleyecek aşağılayacak ezecek. Bunları düşünerek hala evlenebilecek misiniz;?

evden çıkma diyen adama hak vermekte varmış:))
bir duygusu kalmayan insanın içi cız bız etmez.

Evden çıkmamamak çözüm müymüş? Size güvenmeyen, sizi kısıtlayan bir adamla devam etmeyin derim.

Biz de sevdik ayrıldık ama görünce hiç içimizi cızbız etmiyor. Siz besbelli unutamamışsınız kusura bakmayın ama. Sevgilinize bu anlamda hak veriyorum ben de kıskanırdım ama onunda hatası bunu aşamadığı halde aşmış gibi davranması. Şimdi kurtarır ama evlenirseniz fitil fitil getirir burnunuzdan

Back
X