evden çıkmayam koca

meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Şey de kocana : ııı aşkitom eee beni iki üç günlüğüne mara mahallesinde arayabilir misin..deki evde yokum :KK45::işsiz:

Benim anladığım kadarıyla çogu kadınlar adam gelmesin sadece para gelsin düşüncesindeler. Benim eşim de asker sabah gider mesai bitiminde gelir ewden cıkmaz hafta sonu çıksa da beraber çıkarız. Ben bazen komşuya giderim esim ewde bebegimizle kalır bazen arkadaşlarla kız kıza yemege çıkariz eşim yine bebekle ewde olur. hafta da bir de nöbet tutuyor onun nöbetçi oldugu gün ben çok sıkılıyorum. Yani ben eşimle hem zaman geçiriyorum hem de ewde oluşundan faydalanıp arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Ben istemem zaten ewe uğramayan adamı

Tocacım keşke hep evde olsa sizin gibi ne güzel herşeyi beraber yapardık ne güzel işe gitmesinden nefret ediyorum herşeyi onunla yapmaktan keyif alıyorum :kk77::KK50::kahve::KK14::KK74::KK36:kızmak yerine onunla kaliteli zaman geçirmeyi deneyin bence

Tocacım keşke hep evde olsa sizin gibi ne güzel herşeyi beraber yapardık ne güzel işe gitmesinden nefret ediyorum herşeyi onunla yapmaktan keyif alıyorum :kk77::KK50::kahve::KK14::KK74::KK36:kızmak yerine onunla kaliteli zaman geçirmeyi deneyin bence
Sen öyle saaaannnnnn 🤣🤣🤗🤦‍♀️🤦‍♀️

meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Beraber temizlik ve yemek yapıyoruz sonra çıkıp geziyoruz parka gideriz termusu doldurup. Bu sana bağlı bisey tatlım adamı öyle bırakırsan tabiki sıkılırsın bazen bende çok bunaldığı mi hissediyorum ve o gün anlaşma yapıyoruz kahvaltı yaptıktan sonra ikimizde kendi arkadaşlarımızla takılıyoruz veya ben kaynanamlara görümcelere gidiyorum yani kendimize de vakit ayırıyoruz senin eşini teşvik etmen lazım sadece onda biten bisey degil bu

Kocanız bütün gün evde olsa napardiniz kızlar düşünsenize agda yapacaksınız ve oda secmek zorundasınız :işsiz::olamaz:

Beraber temizlik ve yemek yapıyoruz sonra çıkıp geziyoruz parka gideriz termusu doldurup. Bu sana bağlı bisey tatlım adamı öyle bırakırsan tabiki sıkılırsın bazen bende çok bunaldığı mi hissediyorum ve o gün anlaşma yapıyoruz kahvaltı yaptıktan sonra ikimizde kendi arkadaşlarımızla takılıyoruz veya ben kaynanamlara görümcelere gidiyorum yani kendimize de vakit ayırıyoruz senin eşini teşvik etmen lazım sadece onda biten bisey degil bu
Öyle imreniyorum ki, kaynanası ve gorumcesıyle bır aıle gıbı olanlara. Masallah allah bozmasın ama ınsanın gezmek ıcın rahatlamak ıcın kayınvalıde ve gorumcesıne gitmesi nasıl bir duygu cook merak edıuorum

Öyle imreniyorum ki, kaynanası ve gorumcesıyle bır aıle gıbı olanlara. Masallah allah bozmasın ama ınsanın gezmek ıcın rahatlamak ıcın kayınvalıde ve gorumcesıne gitmesi nasıl bir duygu cook merak edıuorum
Karşılıklı saygı sevgi ve kendi ailenden ayırmaman lazım inanın çok güzel oluyor benjm ailem gurbette onları elbette çok özlüyorum görmek istiyorum fakat her zaman olmuyor. Benim gözümde şuan evlendikten sonra 2 annem ve 2 babam oldu artı olarak 6 ablam ve şuana kadar bir sorun yaşamadık ufak tefek şeyler elbette ki oldu ama bu sizede bağlı birsey

Netten komedı ya da romantık komedı tarınzda fılmler bulup liste yapıyorum bu aralar esımde bende siyahikerin filmlerimd bayılıyoçoruz komık oluyolar. Oyle her aksam evdeysek acıp film gecesı yapıyoruz esım polis 1 gun nobette 2 gun istirahatte oluyor. Ikımızde evı sevıyoruz oyle dısarı merakımız olmadıgı ıvın bıde ankarayı pek sevmıyoruz evde talılmak daha ıyı gelıyor. Patlatıyorum mısırı meyveleru cerezı hazırlıyorum malum erkeklr hurmetı sever hem eglenıyoryz hem mutlu oluyoruz eb azından hıc tartısmıylruz. Sızde ona uyum saglayın oyle degılsınzdır ama hergun gezme de gexme dıye tutturmayın erkekler sevmıyo genelde jendı canları ısteyınvce cıkarıp gezdırıyorlar. Ben esıme hıc cıkalım demem sevmedıgmı bıldıgı ıcın oda cıkmaz bazen evden 1 hafta cıkmadıgım olur askım senı suraya goturcem cok guzel bıyer 1 haftadır cıkmıyon cık dunyada neler oluyor hava al vs dıyo😁 ya da ekıoce bıyere gıderler mesajh atar burası cok guzel bıdahakı ıstırahte senıde getırcem dıyo ama brn pek gıtmem. Evden keyıf almay bakın yanı oyle dogal guzellımletı olan bıryerde degılsenız cıksanızda ne var sankı anca avm kalabalık gruultu vs adamda yorgynsa bunalıyodur dınlenmek ıstıyordur. Bırlıkte yemek falan deneyın ben aşlahtan cok hamarat fdgılm yemek konusunda. Esıme dıyorumkı ya bı tarıf var yapalım mı fıyasko olmasından korkuyom seb vebden becerıklısın gelde bırılkte yapalm dıyorm gelıyo vakot gecıyor. Sende i esıne bı tarıf buldum gel bırlıkte denyelm vs de sok mutfaga.onlara uyum saglayonca sankı daha cok mutlu oluyorlar. Bızde 1 gun harıc hergun bırlıkteyız ha kımsemızde yok burda aileler fsrklı memlektlerde esımın subeden arkadasları var onlarla bıle cıkıp erkek erkege takılmz. Cok ıstıyorsa eslerıyle bırlıkte davet eder evde takılırız oylesını daha cok sevıyor. Surekkı dıle getırıgormusunz dısarı cıkalım dıye. Bızım bı tanıdık vvar antalyada oturyolar adam hergun gezdırıyor kadını ama Kdın yok doymak bılmıyor en son adam ben artk dısarıya para yetıstıremz oldum dıye bosanma noktasına geldıler. Kadı. Dahada memnun degıl. Tartısmamak ıcın mutlak fılm lıstesı yapın mesela ılk fılmınız mrs. Bones olsun. Yanı bay sakar. Turkce dublaj izleyin 1 ve 2 sı var. Sonra kücükadam izleyin cuce bı zencının fılmı. Sonra can dostum ızleyın duygusal bı fılm. Oda vbi zencı filmi bırcok versıyonu var ama bız zsncı olanı cok begsndık. Esımde ven guzel fılmler secıyoru. Dıye artık fılm ısını bana bıraktı sen daha guzel buluyosun dıyo. Bıde bunlarla baslarsanız esınız keyıf alır budefa o sızın ıvın bIseyler yapmaya baslar. Baska onerım mesela evı temızlerken arada bı mobılyaları. Yerını degısırın ama ona sorun gelsens sunu soyle koysam bunu burya koysaö nasıl olur dıye yorum ısteyın sonra hadı yardm ette bakalm ne cıkıcak dıyın boyle sız tesvık edın onu bıseylere. Uzun oldu ama benım yazı yaxmakla sprunum var bırtulu kısaltamıyorm😊

Sende bi sorun yok erkekler evde olduklarında kadınları darladıkları herşeye karışıp genelde hiçbir iş yapmadıkları için ay bş işe gitse diyorlar
Onlar vasıfsız insanlar bizim gibi mükemmel değiller tatlım o gitmiyorsa sen kendine başka uğraşlar bul ne yapacaksın başka

Bunalıyorsanız siz kendinize hobi iş falan bulun. Yürüyüş spor kurs vs..

bu kadar yorum içinde beni net bir şekilde anlayan ve sorunumu beni huzursuz edenşeyi net bir şekilde bana gösterdiniz resmençok sağolun.eşim sürekli bağırır normal konuşması bile bağırmadır.bu bağırmalarına artık sabredemiyorum.kavga çıkıyor.kızım 12yaşında alt katta arkadaşı oturuyor.artık ondan bile utanıyor kızım çıkamıyor dışarı ben komşularımdan utanıyorum.sürekli evde herşeye karışma,bağırmalar insan içine çıkacak yüzümüz kalmadı.eskidenbi şekilde evde daha az kaldığı için idare edebiliyoduk ama artık ne yapacağımı bilmiyorum.bağırmalarından hiçbir şekilde vazgeçmiyor.
Empati kurmayi bilirsek anlayabiliriz aslinda birbirimizi.. ben de öyle yaptim bu konuda. Aşamadiginiz sıkıntılar varsa çözüm yoluna gidin muhakakk. Ayni evin içinde küskün durarak triplere girerek bağırıp çağırarak asla çözüm olmayacağını çok iyi gördüm şahsen..Ha her şey çözülür mu çözülmezse bile torpulenir. öyle de olmazsa kabullenilir. " evliliği devam ettirmek gibi bir düşünceniz var ise "
eşimin normal konuşması bile bağırır gibidir demişsinz mesela. Bunu kabullenmeniz gerek. Adamin konuşma tarzi kendini ifade etme biçimi mizaci vs.. öyle. Sizinnle alakali değil yani. O size evin içinde karıştığı zaman. Siz ona faha yumuşak davranin. o ateşken siz su olun. Bakın hep kadinlar mi alttan alicak diye çıkıp polemik üreten olur şimdi burada. Ama bu her zaman böyledir. Insan ilişkilerinde de. bir taraf ateş ise bir taraf su olacak. yoksa ne arkadasliklar uzun ömürlü olur ne de evlilikler.

bu kadar yorum içinde beni net bir şekilde anlayan ve sorunumu beni huzursuz edenşeyi net bir şekilde bana gösterdiniz resmençok sağolun.eşim sürekli bağırır normal konuşması bile bağırmadır.bu bağırmalarına artık sabredemiyorum.kavga çıkıyor.kızım 12yaşında alt katta arkadaşı oturuyor.artık ondan bile utanıyor kızım çıkamıyor dışarı ben komşularımdan utanıyorum.sürekli evde herşeye karışma,bağırmalar insan içine çıkacak yüzümüz kalmadı.eskidenbi şekilde evde daha az kaldığı için idare edebiliyoduk ama artık ne yapacağımı bilmiyorum.bağırmalarından hiçbir şekilde vazgeçmiyor.

Peki neden bunu konu açarken en başta yazmazsınız?
Biz nereden bilebiliriz eşinizin huysuz, saygısız, nemrut biri olduğunu?

Şahsen ben yıllarca böyle bir adamı çekmek istemeyeceğim için kısa vadede çözüm önerim yok size.
Ben ciddi bir boşanma ultimatomu verir tedavi olmazsa da boşanır hayatımı daha yaşanılır kılmaya çalışırdım..

Siz de her gün evdesiniz. Nereye gitsin?

önceden eşim sabah çıkar akşam gelirdi.haftada bir günde izin kullanırdı.ama bu yeni sürece ben uyum sağlayamadım.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.

Eşinizle aranızda farklı osrunlar var anlaşılan. Tek sorun eşinizin evde olması değil... Nedir bu sorunlar ?

Back
X