evden çıkmayam koca

Ahahaha ciddi ciddi çıkma mı teklif ediyorsunuz :KK70:

Bkz. Aşk nasıl taze tutulur :KK45:
He valla çıkma teklifinde bulunuyoruz:))) bazen seni kaçıyorum diyor annem kızar diyorum ama dinlemiyor :KK70:aşk dedin de bizim aşk yürüyüşlerimizde var, adam pc başından kalksın da küflenmesin kireçlenmesin diye arada yürüyüş yaptırıyorum, yürüyüşe itiraz edemesin diye de adını aşk yürüyüşü koydum, aşk deyince geliyor:KK70:

Siz kendinize haftanın 7 günü evde olmayı nasıl hak görüyorsunuz ? Gelir kaynağınız var mı evin geçimine katkı sağlayan ?
annemde ev hanımı oda hak görmüş kendinde.türkiyede kadınların nerdeyse yarıdan fazlası ev hanımı onlarda hak görüyorlar işe bakın.ev hanımıyız diye yaşamaya da hak görmesek kendimizde anca tatmin olursunuz sanırım.hayat herkese eşit şartlarda ders çalışıp okul okuma imkanı vermiyor malesef ama ben oturupta bunları size daha fazla anlatmicam.koca parası yiyorum gelirimde yok 7 günde evdeyim sorularınızın cevabını aldınız umarım.

He valla çıkma teklifinde bulunuyoruz:))) bazen seni kaçıyorum diyor annem kızar diyorum ama dinlemiyor :KK70:aşk dedin de bizim aşk yürüyüşlerimizde var, adam pc başından kalksın da küflenmesin kireçlenmesin diye arada yürüyüş yaptırıyorum, yürüyüşe itiraz edemesin diye de adını aşk yürüyüşü koydum, aşk deyince geliyor:KK70:

Çok tatlısınız ya valla imrendim inş bana da böyle bi' aşk gelsin, hiç sönmeyen, yıllar sonra bile çıkma teklif ettiren :rolleyes: :KK37:

Kadıncağızı doğru düzgün anlamadan yine çoğu sallamış konu sahibine..
Yahu adam evden cıkmıyor,evde dura dura kaynanam gibi oldu diyor kadın,kim ister ki böyle bir şeyi?herkese bir adet kaynana yetiyor öyle değil mi?kocasını az gören de yorum yapmış,çok görse de biblo gibi adam oldugundan tuzu kurular da ...
Hem kadının ev hanımı olmasıyla ne ilgisi var,bu durumdan şikayetçi olamaz mı?ne alakası var?ayıptır.

Benim esimde cok erken geliyor. Orgu oruyorum. Beraber temizlik yapiyoruz baska turlu cekilmiyo cidden. Esi emekli olanlarw allah yardim etsin

Sizin karşılıklı olan veya kendi içinizde problemleriniz sıkıntılariniz var. Bunu da adamin sürekli evde oluşuna lanse ettiriyorsunuz bence.. her şeyi batar hale gelmiş türkçesi..

meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende kocam işe bile gitmesin benimle otursun isterim hep 🤣🤣 gitsede bu sefer evde durmuyo dersiniz evde oturması en güzeli çok bunalınca farklı odaya geçin bi kaç saat

meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim esimde evde hatta senin eşinden daha fazla evde ama ben memnunum bu durumdan hiç rahatsızlık yasamadigim için önerim yok.Diger arkadaslarda sormuş gerçi de bende sorayim napsin nereye gitsin adam:)

Nereye gitsin adam yahu, evine bağlı işten eve evden işe,
işte ne güzel.

İki gün çalışıyor bir gün evde imiş.
Siz de o çalışıyorken gidin komşunuza ya da her nereye ise.
Evde olduğunda da birlikte vakit geçirin fena mı? Mesela birlikte markete gitmenin nesi kötü?
Ya da böreğin iç harcının seçimini ona bırakmak çok mu zor?
Bu kadar tahammülsüz olmayın bana kalırsa.

Sizin karşılıklı olan veya kendi içinizde problemleriniz sıkıntılariniz var. Bunu da adamin sürekli evde oluşuna lanse ettiriyorsunuz bence.. her şeyi batar hale gelmiş türkçesi..
bu kadar yorum içinde beni net bir şekilde anlayan ve sorunumu beni huzursuz edenşeyi net bir şekilde bana gösterdiniz resmençok sağolun.eşim sürekli bağırır normal konuşması bile bağırmadır.bu bağırmalarına artık sabredemiyorum.kavga çıkıyor.kızım 12yaşında alt katta arkadaşı oturuyor.artık ondan bile utanıyor kızım çıkamıyor dışarı ben komşularımdan utanıyorum.sürekli evde herşeye karışma,bağırmalar insan içine çıkacak yüzümüz kalmadı.eskidenbi şekilde evde daha az kaldığı için idare edebiliyoduk ama artık ne yapacağımı bilmiyorum.bağırmalarından hiçbir şekilde vazgeçmiyor.

Olabilir insan bunalabilir sürekli birlikte olmaktan. Herkes bir değil sonuçta. Belki sohbeti muhabbeti sarmiyordur. Kendine hobi bulmani öneririm

Sohbeti muhabbeti sarmiyorsa ne anlami kaldi evliligin :D bu adamla ayni evde yasiyosun ve hayat arkadaşın birlikte bi uyum ve ahenk tasimak gerekir diye dusunuyorum baskisal rejimi varsa sıkıntılarını konusarak arz edebilir esine insan sonucta anlar heralde. Evden uzaklastirmak gecici cöźüm...

annemde ev hanımı oda hak görmüş kendinde.türkiyede kadınların nerdeyse yarıdan fazlası ev hanımı onlarda hak görüyorlar işe bakın.ev hanımıyız diye yaşamaya da hak görmesek kendimizde anca tatmin olursunuz sanırım.hayat herkese eşit şartlarda ders çalışıp okul okuma imkanı vermiyor malesef ama ben oturupta bunları size daha fazla anlatmicam.koca parası yiyorum gelirimde yok 7 günde evdeyim sorularınızın cevabını aldınız umarım.
Peki siz eve hiç katkınız olmadan evde olmayı kendinizde hak görüp, ‘size bakan’ kocanızın bu sürenin ancak yarısında evde kalmasından şikayetçi oluyorsunuz. Kocanızın daha çok hakkı değil mi giderlerini karşıladığı evde oturmak ?

Back
X