evden çıkmayam koca

BAZI yorumlar ne kadar gereksiz . Biraz uzun olucak ama oku .Bak canim bende tıppppkı senin gibiyim . Eşim 8/5 çalışıyor hafta sonları evde işten geliyo gündüz gözüyle benimde haliyle isim olmuş oluyo evde . Yapmamı İstemiyo bırak yanımda dur diyo . Dışarı cikicak olsam 4 buçuğa kadar eve gelmek zorundayım eşim boş eve girmek istemiyomus ben evde olmaliymisim. Yapışık ikiz gibiyiz okadar bunaliyorumki hafta sonu izinli yine benimle . İşten geliyo diyorum arkadaşın yokmu batak falan oynayin kahveye git gözünü seviyim çık evden diyorum bazen zorla yolluyorum . Çünkü bakın ARKADAŞLAR KİNAMAYİN eş sürekli evde olunca yaşam tarzı değişiyor ya . Mesela herrrseye bir yorumu var , kari gibi herseye karışıyo . Masa kuruyorum mesela illa bi yorum yapicak bardağı o tarafa koy , yok niye ekmeklik koyuyorum masaya ha poşetten almışız ha ekmeklikten . Bunun gibi o kadar çok örnek varki önce hep uyardım . Simdi sınırımı bozuyo . Yaptıgım kaneviçeye bile karisiyo DİYORUM BE ADAM SEN NE ANLARSİN BARİ BUNA BİSEY DEME . Yanı kızlar hiçte kolay değil adam evde dura dura kaynanam gibi oldu ya . Akşamları dışarı yolluyorum onu azıcık kafası dağılsın diye adam çocuk gibi trio atiyo. Çok zor yanı öyle yargilamakla olmuyo . saçma sapan o kadar örnek varki daha yazsam roman olur
Yaptığım yemeğe karışıyor. İki kadon yemepi tuzlu olur dedim bir gün. Hiç oralı olmadı ayol !

meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
anladigim kadarıyla sizin derdiniz evde olması değil,evde olup sürekli kavga etmeniz ..malasef öyle oluyor ,bizimkide 1 gün evde oluyor kavga etmeyi basariyoruz..ikimizde iki inatçı keçi olduğumuz için galiba

meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende eşim işi olmadığı heran evde olsun isterim sorun bende mi acaba?:KK22:

Bence haklısın. Yalnız takılmak isteyebilir insan.

Benim eşim de çoğu günler evde. O evde olunca benim de biyere gitmemi istemiyor. Gidecek olsam o da benimle gelmek istiyor.

Elime kitap alıp otursam haydi yürüyüş diye tutturuyor. Kendi kendine hicbir sey yapmiyor. Bana sarıyor.

Arkadas edin beni bi bırak diyorum bazen. Oyun isteyen cocuk gibi.
Arka odaya geçsem peşimden geliyor.

Ben uyuyacağım desem , ben de gelip yatayım diyor.

Ben kanaviçe işliyorum. Bu sefer gelip dibimde oturmak istiyor. Elime kitap alsam sürekli sorular soruyor.

Çıldırıyorum :D ama onsuz da hiç duramıyorum. Ne zaman gelecek işten diye saate bakıyorum şu an :) Böyle bir çıkmazdayım.

Ay ne güzel valla benim ki de öyle evde olsa :)
Biz kadınları anlamıyorum bende gerçekten adamlar ne yapsa suç , adam dışarı çıksa suç çıkmasa suç :)))

Eşim de ben de iki yılı geçkindir home ofis çalışıyoruz. Benim ayrı çalışma odam var arada orada oturup tek başıma kalmanın tadını çıkarıyorum. Mutfağımız izole sayılır oraya bilgisayar koydum gelin Evi gibi dandik programlarımı orada izlerken kendime yemek filan yapıyorum. Akşam saatleri dışında evde aynı odada bulunmuyoruz pek. Bi de eşiniz çıkmıyorsa siz çıkın evden bi yürüyüş yapın mesela. Ya da bizim gibi akşamüstleri ya da öğle saatleri şöyle güneşin altında birer çay ya da kahve içmek için şade bir mekan bulun bi saatiniz orada geçsin her gün

Bence bu durumu fırsata ceevirin adam evde ise cogu zaman yardım etmeli bos vakti oldugu için. Beraber yapın bütün işleri hem Konusmaya da vakti kalmaz. Küçük küçük baslasın. Yogurt mayalasın mesela su kadar kaynayacak su derece Isıda olucak seklinde bilimsel anlatmaya calısın. Sonra ne biliyim evde Bi sürü iş olur. Sen cok güzel camasır katlıyorsun muntazam oluyor falan Die gazlayın =) =) beraber ek iş yapın, eve iş alın yani.

A
Eşim 1 gün nöbet 3 gün istirahat şeklinde çalışır. O 1 gün geçse de çocuğu herife kitlesem rahat etsem diye beklerim. Ben çok tembelim galiba evden çıkmasın ev işine yardim etsin,çocuk baksın benim elim ayağım eşim
Aynen! Esim de ayni şartlarda çalışıyo nöbet çıkışı berbere falan uğrarsa olay çıkartıyorum gelse de bebeyi versem hemen...

Adama sorumluluk verin mesela cocuklarla ilgilensin, disari cikip alisverisi halletsin gelsin

yaptığım böreğin bile kıymalımı peynirlimi olacağına karışıyor o karar veriyor.yapacağım varsada yapmaktan vazgeçiyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.
Evde yapabılecegı bıseyler bulun. Sıze karıstıgına gore bosbos oturuyor yatıyor demekkı. Bazı sorumluluklarınızı o alsın madem evde artık . çocukvarsa onlarla ılgılensın.

Siz kendinize haftanın 7 günü evde olmayı nasıl hak görüyorsunuz ? Gelir kaynağınız var mı evin geçimine katkı sağlayan ?

Yani insan daha cok yapacak sey buluyo beraber olunca disarda gezmek alisveris yapmak spor yapmak evde beraber yemek yapmak gibi..

benim esimde vardiyeli sistemde çalışıyo ve haftanin 4 gunu beraberiz ve bu durumdan cok memnunum..

Koca eve gelmeyince de konu aciyorlar kocalar ne yapacagini sasirdi:) saka bir yana ise girebilirsiniz yada esinizi de alin cikin gezin:)

Kimi eşini görememekten şikayetçi kimi çok görmekten,ne garipsin hayat

Bu yüzden insanlara eşlerinden ayrı sosyal hayat ve hobi lazım.
Katılıyorum. Eşim yaklaşık 15 yıldır işini evden yürütüyor, 7/24 bir aradayız ama onun kendine özel bir hayatı, benim kendime özel bir hayatım var.
Aklıma eser yürüyüşlere giderim, konser veya etkinlikler varsa onlara katılırım, yaz sezonu zaten deniz kum güneş üçlüsüyle takılıyorum:) cafede oturup keyif yapıyorum, evdeysem de adam kendi arkadaş grubuyla nette çene çalar, ben kulaklığı takar KK'de takılırım, birbirimizi özleyince de çıkma teklifinde bulunuyoruz :-) sahilde gezip 2 sohbet bir çay kahve aşk tazeleyip geri dönüyoruz.

Katılıyorum. Eşim yaklaşık 15 yıldır işini evden yürütüyor, 7/24 bir aradayız ama onun kendine özel bir hayatı, benim kendime özel bir hayatım var.
Aklıma eser yürüyüşlere giderim, konser veya etkinlikler varsa onlara katılırım, yaz sezonu zaten deniz kum güneş üçlüsüyle takılıyorum:) cafede oturup keyif yapıyorum, evdeysem de adam kendi arkadaş grubuyla nette çene çalar, ben kulaklığı takar KK'de takılırım, birbirimizi özleyince de çıkma teklifinde bulunuyoruz :-) sahilde gezip 2 sohbet bir çay kahve aşk tazeleyip geri dönüyoruz.

Ahahaha ciddi ciddi çıkma mı teklif ediyorsunuz :D

Bkz. Aşk nasıl taze tutulur :KK45:

Benim eşim günde üç dört kez eve geldiği oluyor gelmeyede bilir ofiste de durabilir ama evinegelip eşiyle vakit geçirmekten hoşlanıyor adam işi çok olursa Ogün anca saat 10 gibi gelir ama eşimle vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum acaba eşini sevmiyormusn keşke her gün yanımda olsa hiç ise gitmese ama bu şartlar altında olmaz .

Back
X