BAZI yorumlar ne kadar gereksiz . Biraz uzun olucak ama oku .Bak canim bende tıppppkı senin gibiyim . Eşim 8/5 çalışıyor hafta sonları evde işten geliyo gündüz gözüyle benimde haliyle isim olmuş oluyo evde . Yapmamı İstemiyo bırak yanımda dur diyo . Dışarı cikicak olsam 4 buçuğa kadar eve gelmek zorundayım eşim boş eve girmek istemiyomus ben evde olmaliymisim. Yapışık ikiz gibiyiz okadar bunaliyorumki hafta sonu izinli yine benimle . İşten geliyo diyorum arkadaşın yokmu batak falan oynayin kahveye git gözünü seviyim çık evden diyorum bazen zorla yolluyorum . Çünkü bakın ARKADAŞLAR KİNAMAYİN eş sürekli evde olunca yaşam tarzı değişiyor ya . Mesela herrrseye bir yorumu var , kari gibi herseye karışıyo . Masa kuruyorum mesela illa bi yorum yapicak bardağı o tarafa koy , yok niye ekmeklik koyuyorum masaya ha poşetten almışız ha ekmeklikten . Bunun gibi o kadar çok örnek varki önce hep uyardım . Simdi sınırımı bozuyo . Yaptıgım kaneviçeye bile karisiyo DİYORUM BE ADAM SEN NE ANLARSİN BARİ BUNA BİSEY DEME . Yanı kızlar hiçte kolay değil adam evde dura dura kaynanam gibi oldu ya . Akşamları dışarı yolluyorum onu azıcık kafası dağılsın diye adam çocuk gibi trio atiyo. Çok zor yanı öyle yargilamakla olmuyo . saçma sapan o kadar örnek varki daha yazsam roman olur