- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
güzel kardeşim yaşının henüz çok küçük olması dolayısıyla evden kaçarak başına gelebilecekler konusunda fazla bir korkuya sahip olamayabilirsin
emin ol ki sokaklarda kalman ,evdeki uyuz dediğin üveyden daha tehlikeli daha korkunç daha sıkıcıdır
evinde üzerine gelen o duvarlar
sokaklarda kalırsan üzerine gelen erkeklerle dahada zor olacaktır
aklını başına topla ya sabırçek
başındaki bu sıkıntıyı dünya imtihanın olarak düşün ve
daima Allaha sığın
canım bak önünde iki senen var .. doğru düzgün dersine çalış başka bir şehirde üniversite oku yakın zamanda alman gereken en yerinde karar bu olucaktır.. hepimizin basında türlü türlü belalar var ailelerimizde ne sorunlar var bi bilsen .. bende baktım olmuyo üniversiteyi başka şehre düşündüm .. yalnız değilsin canım ama evden kaçman sence de bir şeyleri çözmeye yeticek mi? biraz sakin kafayla otur düşün kaçmak ortalığı daha da komplike hale getiricektir.. hem hangi devirdeyiz? psikolojik olarak bunalmıssan eğer yasın da geliyo bak çıkar üniversite okumaya gidersin başka şehre ..
yok .. tesekkurederimokulunda güvendigin bir ögretmenin varsa onunla da konusabilirsin... babani okula cagirip konusurlar.
Evden kaçmak yerıne yatılı okul tercıh edebılırsın canım,
Geç babanın karşısına tut elini ve anlat mutsuzluklarını ona kımseyı suclamadan..
Annenı kaybetmenın sende açtığı yaraları anlat,uzaklaşmak ıstediğini anlat..
Sakince, kımseyı zan altında bırakmadan babanla dertlerını paylaş.
Bunlar çözüm olmuyorsa sık dışını, zordur bılıyorum bende annemı kaybettim ama Allah'a sığın dayan,
Üniversiteye gir,yurda çık hayatın ne kadar farklı ve güzel şeyler getirdiğini görüceksin..
Herşeyin bir çözümü,her gecenın de bir sabahı var inan..
Peki... tesekkur ederim cokCanım sakın öyle bir hata yapma senin için en güvenilir yer babanın evi.nekadar manevi yönden baskı altında olsanda sabret.yaşın daha 16 ..ayaklarının üstünde duracağın mevkiye gelene kadar babana sırtını dayamalısın.Benim annem öz ama beni hiçbiryere yollamazdı çok baskı yapardı.az bir hata yapayım hemen babama larisya şunu yaptı bunu yaptı diye anlatırdı.eğer kaçarsan üvey annenin daha çok işine gelir babanın gözünde daha çok düşersin.benim arkadaşım üvey annesine inat babasına daha yakın olurdu.babası işten gelir gelmez masajlar yapardı,yemekler yapardı,babasına yağ çekerdi.kaçmayı aklından çıkar okulunu oku meslek sahibi ol.ayaklarının üstüne durduktan sonra kendini kurtarmış olursun.
Çok güzel yazmış arkadaş..Canım sakın öyle bir hata yapma senin için en güvenilir yer babanın evi.nekadar manevi yönden baskı altında olsanda sabret.yaşın daha 16 ..ayaklarının üstünde duracağın mevkiye gelene kadar babana sırtını dayamalısın.Benim annem öz ama beni hiçbiryere yollamazdı çok baskı yapardı.az bir hata yapayım hemen babama larisya şunu yaptı bunu yaptı diye anlatırdı.eğer kaçarsan üvey annenin daha çok işine gelir babanın gözünde daha çok düşersin.benim arkadaşım üvey annesine inat babasına daha yakın olurdu.babası işten gelir gelmez masajlar yapardı,yemekler yapardı,babasına yağ çekerdi.kaçmayı aklından çıkar okulunu oku meslek sahibi ol.ayaklarının üstüne durduktan sonra kendini kurtarmış olursun.
Peki. . . Tesekkur ederimÇok güzel yazmış arkadaş..
Sonuna kadar katılıyorum..
Üvey anneye inat babana yakın ol,ki zaten ondan daha yakınsın babana
daraliyorumm cok daraliyorum evin duvarlari ustume geliyo evin duvarlarinibiraktim icindeki kisiler ustume geliyo babam bana guvenmiyo bu o kadar canimi yakiyo ki guvenmemesi icinde hic bir sey yapmadim baska bir akrabaya gitsem eminim babam bulur .. ama bir muddet babam ve uveyden uzak kalmak istiyorum .. birikmisim 364 tl var ... bu bana ne kadar surede yete bilir ?... disarida kalmaya raziyim ben sadece artik u evde olmak istemiyorum biraz huzur biraz da kendi halimde kalmak ..
Canım bende 16 yaşındayım. Bu kadar karmaşık bi yaşta bunları yaşaman çok üzücü ama ne yazıkki hepimiz bi şeylerle sınanıyoruz. Sana bi kitap önericem. O kitabı al bi oku, 17 yaşında annesini kaybeden Bahar'ın hayatını anlatıyor. Ailesine nasıl sahip çıktığını.. Eminim yardımcı olucaktır. Kitabın adı Yaş Onyedi. Yazarı İpek Ongun. Mutlaka okumalısın. Eminim her şey yoluna girer. Sakın yanlış bişey yapma.
canım benim dışarıda kalmaya razıyım demişsin de dışarıda kalmak o kadar kolay mı helede bu devirde sakın böyle bir şey yapma
Eskisinden daha serbestim bi kac kec teyzrmde kaldim suan yine bi kac gundur teyzemdeyim babam bana bundan sonra teyzende kalmak istermisin diyede sordu amankrndi mutlulugu icin mi benim mutlulugum icin mi bilmiyorum . Evden kacma durumukda olmadi.. ilgi icin tesekkur ederim..merak ediyorum evdemisin hala? eger cok kacmak istersen evden teyzenlere git nasilsa baban karsi cikacak
en azindan teyzen sana sahip cikar bizi merakta birakma
Öncelikle annen babandan ayrıldığı zaman çalışmıştır sanırım buna bağlı olarak annenin emekli maaşı olursa sana bağlayabiliyorlar sanırım. Teyzeni ara numarası yoksa bile aileden sülaleden birine facebooktan falan ulaş. teyzenle konuş. 364 lira paranı harcama teyzenle konuştuktan sonra avukata danışırsınız belki senin babanın yanından alınabilmen için. psikolojik durumun falan göz önünde bulundurulursa belki olur araştırırsınız birlikte. Eğer annenden kalan emekli maaşın falanda olursa teyzenin evinde de sığıntı gibi olmazsın. Sen ne yap ne et teyzene ulaş teyzen biraz hafife alır sevmiyorum falan dediğinde alışırsın der çiziklerinden evden kaçma planlarından falan bahset o senin için uğraşacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?