Evden Kacma. . .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tesekkur ederim

Normalde sokaga gunluk gezmek icin cikiyoruz basimiza birsey gelmiyo .. sokak da kalmakla bunun arasinda ne fark var ki ..

illa uygulama mı istiyorsun?

o zaman sen bu gece sokakta tek başına kal bakalım arada fark var mıymış gelince bize de anlatırsın.....

Hayir insanlsrla bu sekilde eylenilmez , onlarbenim 6 ay onceki halim suan oyle degili cok daha fazla degistim tipim ayni ama gulusum aynindegil kimseyle dalga gecmek icin burda degilim icimi dokmek icin burdayimm..

Geçenlerde böyle bi klişe konu oldu burda.Bütün gün fake olsun dedim fake çıktı rahatladım.Keşke senin yazdıkların da öyle olsa.
Herkes aynı şeyi söylüyo,o evden üniversiteye giderken çıkarsın.Derslerin iyi,deneme sınavlarına girdin mi yapabiliyo musun?Dersaneye şimdiden gitsen daha iyi.Üniversiteye gidene kadar görmezden gel evde olanları,sabret .Sürekli sorunlara odaklanmanın sana bi yararı dokunmaz.Çözüme odaklanarak hareket et.

Peki tesekkur ederim

sabah erkek arkadaşınla ilgili bir konuda yazmıştın acaba kaçmak derken ona mı kaçmayı düşünüyorsun?

Babana asla arkanı dönme.O hayat boyu senin koruyucun olacak..Önemsiz şeyler için ondan soğuma..Buna erkek arkadaş da dahil...Zaten yaşın küçük..Bırak da bu evrede seni kontrol etsin..Erkek arkadaşınla gerekirse gizli yine görüşürsün...Babanın eşine ayrıldık biz de..Ben senin tepkini ölçmek için bir sırrımı vermiştim.Yalan bir sır.Güvenemeyeceğimi anladım sana de...Buna inanmayacak gibiyse ayrıldık''dersin...Nasıl bir kadınsın paylaşılan bir sırrı tehdit amaçlı kullanıyorsun ''de.Ben seni iyi biri sanmıştım de..Bir daha da açık verme ona..Önemse me de fazla...zamanla çetin ceviz olduğunu anlar ve uğraşmaktan vazgeçer..Babanla aranı çokk tut..Orası senin de evin....Babana kendini sevdir...Baban da seni korumak zorunda...Bakmak zorunda....Derslerine yoğunlaş..O bayanı çok önemseme...Bırak kendi kendine saçma tehditleriyle uğraşsın...Sen ondan olgun ol...Cetin ceviz olduğunu göster..Zamanla iyi olacaktır sana karşı... Üni. kazanmak geçerli bir meslek sahibi olmak amacın olsun.Öğretmenlik,hukuk,tıp,hemşirelik gibi kpss de garanti meslekler olursa daha kolay bir hayatın olur...Mankenlik gibi saçma ergen hayallere kapılma..Hiçbirşey olamıyormusun da manken olacaksın.Üstelik tehlikelere açık bir meslek o..Erkek arkadaşına da çok güvenme..Sarılacağın tek şey kendin,baban,üniversiten ve mesleğin olsun.Bu gücü kazndıktan sonra gerisi kolay olur..Bir de Allah'a dua et.Babanın seni daha çok sevmesi ve koruması için..Herşeyin daha hayırlı ve güzel olması için..Beni kötü yollara düşürme''nezih bir hayat nasib et''diye dua et...
Babana güven ver..Kötü birşeyler yapmayacağının güvenini verirsen güvenir.Güven vermezsen güvenmez..Erkek arkadaşınla gizliden devam et ama (başka konudaki bir sormuş olduğun soru)öpüşmeyi düşünme mesela,masum bir arkadaşlık olsun.....Babana bu güveni beyninle,ruhunla dahi vermelisin...O senin ne yanlışlardan vazgeçtiğini bilmese dahi..Öğrendiğinde de ''sadece arkadaşız de..Masum bir arkadaşlık.İnan baba yanlış birşeyler yapmıyorum,seni de düşünüyorum''de...Böyle olgun cevap ver.Sinirlenme.Saygılı ol.Sana karşı yumuşar..

Son düzenleme:

Sizin yazdiklariniz da bana huzur veren yazilardan oldu ..babami seviyorum ona cok yakin olmayi bende cok istiyorum sonucda babam ..

Meslek konusunda oncelik ilkokul ogretmenligi istiyorum mankenlikde sadece bi hayalim onu da istiyorum ama once ogretmenlik ....
Cok tesekkur ederin cok ..

kımın ne sorunlar yasadıgını elbetkı bılemeyız ama su hıc bızaman degısmez babandakı huzuru hıcbıyerde bulamazsın.baban sana guvenmıyor dıye bısey deıl bu baban senın uzerıne tıtrıyor ve senı koruma ıcgudusuyle bıraz bunaltıyor olabılır sadece.babanın kollarındakı kucagındakı o sıcaklıgı o huzuru o guvenı sana kım verecek hadı kactın gıttın dıyelım sokakta kalmaya razı olarak senı sokakta ne zorluklar bekler haberın varmıdır.kurda kusa yem olmakmı ıstıyorsun baba ocagı gıbısı varmı ya.364 tl bırıkmısım var dıyorsun sakamısın sen bellıkı ev gecındırmek nasıl bıseydır bılmıyorsun ve baban sana bunu hıssettırmemıs ne mutlu sanakı 364 tl ıle hayata atılmayı dusunmussun.bak tvlerde gazetelerde neler okuyoruz yapma etme genclıgını hayatını sondurme.adam gıbı bı ısın bı meslegın bı tahlısın gelır kaynagın ve ayaklarının uzerınde durabılecek maddı manevı devamllıgı olan bı kaynagın yoksa bole akılsızca bıseye kalkısma dusersın bı canının elıne sabah aksam dover hayatın kayar.ahh babam ahh dersın.keske dızının dıbınde oladım desın adamı ole bataga cekerlerkı aynada kendı yuzune bakamaz ederler.gencecık kızsın sakın kendıne yazık etm.sadece kotu bır donemden gecıyorsun ve fevrı davranıyorsun.ole yollara cıkmazlara gırersınkı o evdekıler dedıgın ınsanları mumla ararsın.

sabret gecer bu kotu gunler sen sadece sabret ve dua et hzuru sokakta bulamazsın huzur ıslamdadır allaha dua et durmadan ıcındekı karamsarlıgı alıp aydınlatacak kısı odur.sokaklarda bulamazısn o huzuru helekı 364 tl ıle.olmadı pısıkologa gıt bırıkmıs paranı oraya ver dertles ıcını dok uzman yardımı al.ama pısman olacagın hıcbısey yapma.hayat tospembe deıl dısardan bakınca cok guzel resım veren hayatlarda bıle sıkıntılar var bıze dusen sabredıp zorlugu yenmek.sokaklarda perısan etme kendını emınım buna kı ılerde cok ama cok pısman olup basını tastan tasa vuracaksın.

peki cok tesekkur ederim ..

peki cok tesekkur ederim ..

rıca ederim.ama solenenelrı kulak ardı etme.hangı meslegı dusunuyosan ona yonel ayakalrın uzerınde dur sonra ayrılırsın baska bır eve cıkarsın meslegını yapar paranı kazanır gul gıbı gecınırsın ıstersen hayırlı bı evlılık yapar o sekılde ayrılırsın ama zamanı sımdı deıl tatlım ıyı gunler ıyı geceler

umut verdiginiz icin tesekkur ederim . peki sizede .. <3

umut verdiginiz icin tesekkur ederim . peki sizede .. <3

umut hep vardır sadace ınsan onu kaybeder ama o hıcbızaman yok olmaz yeterkı sen cocukca ve telafısı olmayan bı hata yapma.o guzel yuzunu goz gore gore sefıl bı hayata ıtme guzelce okulunu bıtır kendı ayakalrın uzerınde dur o vakıt geldıgınde bugunu hatırlıcaksın ve ıyıkı o hatayı yapmamısım dıceksın aksı halde hayat tokadını cok pıs vurur ınsanın yuzune.sen bu ımtıhanı alnının akıyla ver.gerıye donup baktıgına hıc hata yapmamıs ol ve dogacak cocuklarınıda bu yonde egıtebılesın.

cok tesekkur ederim ..,

Canım ne evden kaçması. Evden kaçınca ne değişecek? Belki de herşey daha kötü olacak. O yüzden böyle birşeyi kafandan çıkar. Teyzen dayın anneannen felan varsa biraz tatile git istersen. Baban ona da mı izin vermez?

Anne tarafimdan kimseye izin vermez ki

O kadar çok konu açmışsın ki,hangisini okuyayım hangisine yorum yapayım bilemiyorum.

Anne tarafından birine yollamamak ne oluyor yani. Babanın birşeyi olmayabilir ama onlar senin akraban sonuçta. Bi şekilde izin almaya çalış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…