Anne tarafından birine yollamamak ne oluyor yani. Babanın birşeyi olmayabilir ama onlar senin akraban sonuçta. Bi şekilde izin almaya çalış.
Sakııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn !!! Sakın kaçma! Baban sana işkence mi yapıyor ya da ne kadar kötü bir durumun içindesin de kaçmayı düşünüyorsun bilemiyorum ancak tek söyleyeceğim: eğer arkanda KÖTÜ de olsa bir ailen yoksa sen çok büyük kötülüklerle yüz yüze kalabilirsin. Çünkü bu dünya böyle, kötü de olsa arkanda biri yoksa vay geldi haline...
sanirim bazen anlik sacma seyler dusunuyorum ... yine tum ablalarima tesekkur ederim
iyi oldun mu canımcım ?
cok daha iyiyim ..
sevindim adına kuzucm
yaşın daha küçük tabi ki aklına eseni yapmak isticeksin mantıksız da olsa
öyle fikirlerle boğuştuğunda yaz seni kendine getircek birileri çıkar elbet :93:
asla izin vermez.. zaten onun haberi olmadan istiyorum iste kacmak .. belki degerimi anlar
hayir canim sakin oyle birsey yapma cok kucuksun 16 yas simdi cok acemisin sonra cok pisman olcak seyler yapma sakin
6 ay onceye kadar boyle degildim aklim basimdaydi .. peki cok tesekkur ederim
sakın kaçma evden ne kadar kötü olursa olsun evde güvendesın.dışarda kimseye güvvenemezsın hiçmi dizi filan izlemiyosun kaçan kızlara neler oluyor görmüyormusun kızsın ve resımdekı sensen güzelsinde.yasın küçük.364 tl ne kadar ıdare etcek senı tanıdga gıtsen 1-2 hafta en fazla kalırsın sonrası ne zaman gıtcen dıye bakarlar.o yasta gırıp calısıp bir evde tutamazsın.dısarda kalsan pansıyon fılan ortalık ac kurt dolu bu erkek mılletı.ya kımsesı yok dıye sana ıyılıkle yaklasıp senı kötü yola düşürürlerse ya organ mafyasına denk gelırsen.yapma kaçma evden o evı cok ararsın snra.
biliyorum anneni kaybetmişsin allah rahmet eylesin ama ölenle ölünmüyor canım benm yaşamak ayakta durmak zorundasn malesef için kan ağlasada yapmalısın
ah be kuzu o hataya düşme sakın.hiçkimse için kolay deil hayat... içinde büyütme anlat boyle ama gitme. gitmek cozüm değil mesela evlilik asla degil. bigün o hataya düşersen dısarıda bekleyen ac kurtların tuzagına düşersin. allah korusun. sonra evlenip kurtulmak ta cözüm deil yağmurdan kacıp doluya tutulup ta o sekilde rezilce yasayan insanlar var hiç mutlu olmadan. sonra dersin...
o cehennem saydığın evim olsaydı da bunları yasamasaydım diye.
babanla konuş guvenilir uzak bi akrabanız varsa bi süre oraya git. pisk. düzelsin. içten ve samimi ol. anlat derdini SEN li değil BEN diliyle anlat ki anlasın. savunmaya geçmesin.
özel mesajına bişeyler yazdım okurmusun...
maalesef.. tesekkur edderim
Annen icin Allah rahmet eylesin canim , ama olenle olunmuyor acini anliyorum ama cok kucuksun okumalisin kendi ayaklarinin uzerinde durman icin merak ettim burdaki resimde senmisin yalnic seyler yapma sakin sonra geri donmesi cok zor olur senin yasta evden kacmis diye cok kolay aldadabilirler ondan asla ne olursa olsun Baban var ardinda insanin ailesi olmak cok guzel bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?