- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi esmermavigoz
-
babam dün instagram twitter askfm tumblr gibi sayfalarımı bulmuş fotograflarıma yazışmalarıma bakmış, kendiside çok kapalı ve dogma bir insandır. ben üniversitede okuyorum şehir dışında, geldi yurduma beni aldı eve götürdü. dün eve geldiğim gibi telefonumu elimden aldı ve kurcalamaya başladı. bugünde telefonumu anneme vermiş bütün gün o karıştırdı, o da içinde gördüklerine kızdı. bugün beni çığlık atarak annem uyandırdı, seni eğer okula yollarsam bilmem neyim diye bağırdı bende çıktım cama tam atlayacaktım tuttu, 1 saniye geçikseydi ölmüştüm. okuldan almak kelimesini duyunca çıldırdım. hala telefonumu vermiyorlar ve okula yollucaklarmı bilmiyorum. bana ağzı alınmıcak kelimeler laflar hakaretler yakıştırmalar neler neler söylüyorlar.. eğer üniversiteye yollamazlarsa kaçıcam, nereye nasıl kaçıcam bilmiyorum ama bu evden gitmem lazım artık dayanamıyorum bu kadar küfüre. telefonda internette ne gördü diyecekseniz, bikini bir tane fotografım ve gögüs dekolteli elbiseyle de bir fotografım vardı düğünden çekildiğim, bunlar ve benzeri fotograflarım.. telefonumda daha çok vardı kendim çektiğim bunlarıda görmüş annem neler neler söyledi..ve annem bütün makyaj malzemelerimi taytlarımı atletlerimi gecelik sortlarımı çöpe attı. birdaha makyaj yapmayacaksın tayt giymeyeceksin dedi. bu üniversiteye giden bir kıza yapılır mı? napacağım?
Diyorum ya kurtul o evdenve ben hep amerika avrupa tarzı düsünen bir kızdım.. sarkıcı danscı olmak isteyen, ülke ülke gezmek isteyen, istediğini yapan cılgın bir kız olmak istemistim. ama hayallerimi gercekleştiremiyorm
işte bu yuzden aılen senı frenlıyor engellıyor çılgın olma dıe....tabı bu ıslerı yapan saygın ınsanlar var......ama yapamayan da.iyi dusun aılenıde kendınıde uzmeve ben hep amerika avrupa tarzı düsünen bir kızdım.. sarkıcı danscı olmak isteyen, ülke ülke gezmek isteyen, istediğini yapan cılgın bir kız olmak istemistim. ama hayallerimi gercekleştiremiyorm
Çoçuğun yanına kaç ille evlilik gerekmiyorkaçsam okula devam etsem, kyk parasını nasıl ödücem, napıcam bilmiyorum,
Tatlım senin giyim tarzın böyle ise neden bu kadar tepki gösteriyorlar anlamış değilim
Ailen hep böylemidir
Çok abartıyorlarabartıyorlarevet çok dogma ama bir okadarda modernlerdir. bütün teknolojiden günluk seylerden herseyi bilirler ama kapalı düsünce tarzları vardır. benim hiç öyle olmadı, ben ne acık ne kapalı orta biri olmak istedim. hayatımda ilk elbisemi ggecen ay kuzenimin düğününde giydim, oda bir hafta ağlayarak ve yalvararark.
bir çocuk var beni çok seven, kaçsam anca onun yanında kalabilirim ama oda benle evlenmek istiyor ben ondan tiksiniyorum. evlenmezsem hala yanında arkadas olarak kalmama musade edermi bilmiyorum.. cok karısık cok
Yagmurdan kacarken doluya tutulacaksin , böyle bir hataya düsme sakinnbir çocuk var beni çok seven, kaçsam anca onun yanında kalabilirim ama oda benle evlenmek istiyor ben ondan tiksiniyorum. evlenmezsem hala yanında arkadas olarak kalmama musade edermi bilmiyorum.. cok karısık cok
bir çocuk var beni çok seven, kaçsam anca onun yanında kalabilirim ama oda benle evlenmek istiyor ben ondan tiksiniyorum. evlenmezsem hala yanında arkadas olarak kalmama musade edermi bilmiyorum.. cok karısık cok
Reşitsin sonuçta
Diyorum ya kurtul o evden
Diyorum ya kurtul o evden
pardon ama senin söylediklerin hiç mantıklı değil kizindan başınıda yakma istersenÇoçuğun yanına kaç ille evlilik gerekmiyor
Ailenin yanında farklı unide farklı mi giyiniyorsun? Benim unide arkadaşım dekolte miniler giyinirdi fiziği güzel olduğu için çok dikkati mi çekerdi meğer ailesinin yanında memlekette tesetturluymus babası üniye gelince kapanmışti
Bak okuma hakkın en temel hakkın senin anne baba olsada engellerselerdi böyle şeyleri kaçardım
nasıl akıl vermek bunlar yaaaÇoçuğun yanına kaç ille evlilik gerekmiyor
Kızı okutmucaklarsa ne olusak bayanlar birsürü kadın biliyorum ailesi okutmamış kocasından dayak yiyenpardon ama senin söylediklerin hiç mantıklı değil kizindan başınıda yakma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?