- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
- Konu Sahibi esmermavigoz
-
Niye o zaman ilk defa görüyorlarmış gibi davranmislar şaşırdım sonuçta onların yanında da öyle giyiniyorsubhayır iki sekildede aynıyım kıyafet değiştirmiyorum
pardon ama senin söylediklerin hiç mantıklı değil kizindan başınıda yakma istersen
Bak şimdi, sakın ama sakın, başka birine güvenerek kaçma, hele ki bir çocuğa güvenerek asla hareket etme. Bi ay güvenirsin kalırsın, ikinciay çocuk psikopata mı bağlar, başına neler gelir belliolmaz. Evde kalıp küfür dinleseydim de güvende olsaydım diyeceğin çok şey gelebilir başına. Sana şimdi dünyanın en kötü yeri sizin evmiş gibi geliyor ama inan bana dünyada o evden çıktığına pişman olacağın türlü türlü yer ve bela var.
Bi kere "kaçmak" kelimesini sil aklından. En fazla yapacağın şey "evi terk etmek" olur. O da, planlı programlı yapılır, ve başka hiç kimseye güvenerek yapılmaz. Evi mutlu değilsen terk edebilirsin evet, gider mutlu olacağın bi şehirde güzel bi iş bulursun, çalışır, kendine tek kişilik güvenli bi hayat kurarsın. Kendi başına ayaklarının üzerinde durursun kendi kurduğun hayatta. Reşit bi insansın sonuçta. Belki hem çalışır hem okursun. Seçeneğin bol.
Ama önce evden kocaya kaçan cahil kızlar gibi kaçmak kelimesini falan bi sil ağzından. Bak sana hiiç o evde kal işkenceye katlan falan demiyoruz biz, annen baban gibi baskıcı zihniyette değiliz, gitmek istiyorsan gidebilirsin diyoruz. Ama gitmenin de bi yolu yordamı var, acele etme.
bir sürü kadın kızda okuyoruz 3. sayfalardan tecavüz edilmiş yol kenarına atılmışKızı okutmucaklarsa ne olusak bayanlar birsürü kadın biliyorum ailesi okutmamış kocasından dayak yiyen
Okumak bu hayatta kadının en büyük garantilerinden eğer okula göndermezlerse kaç oku başka bişy demiyorum ben şuan kimseye bağlı olmadan yaşıyorsam okudugum içindir
bu yazdıklarından özenti bir kız canlandı gözümde, yani çılgınım ben diyen kızların nasıl olduğunu düşünce dekolteli ve bikinili fotoların gözümde canlandı. tam ne boyutta bilmiyorum ama ufak haklılık payı olabilir ailenin okuldan alma kısmı hariç. kaçıcaksan o erkek arkadaşının evinde kardeş kardeş uzun süre yaşayabiliceğini sanmıyorum. bir iş bul okulunu devam ettir. kız arkadaşlarınla eve çıkve ben hep amerika avrupa tarzı düsünen bir kızdım.. sarkıcı danscı olmak isteyen, ülke ülke gezmek isteyen, istediğini yapan cılgın bir kız olmak istemistim. ama hayallerimi gercekleştiremiyorm
Okuyup dayak yiyen akademisyenler de biliyoruz biz.Kızı okutmucaklarsa ne olusak bayanlar birsürü kadın biliyorum ailesi okutmamış kocasından dayak yiyen
bir sürü kadın kızda okuyoruz 3. sayfalardan tecavüz edilmiş yol kenarına atılmış
ve yahut sevgilisinden hamile kalmış tuvaletlerde doğuran
ne var bunda yapsın adam kızının nerede olduğunu bilmek istiyorzaten üniversitem bitse, 2 sene sonra mesleğimi elime alıcam bankacı olucam.ozaman daha büyümüş olucam, kendim eve de çıkarım ama şu iki sene üniversitede rahat bıraksalar beni öyle güzel olacakki,, hem senden vazgeçtik diyolar hem rahat bırakmıyolar. babam diyorki benim paramı yiyorsan benim kurallarma uyacaksın. ailem tekirdağda ben edirnede okuyorum her haftasonu eve getirtiyor beni, haftasonu üniversitede kalıp vakit geçirmemi bile istemiyor böyle bi ailem var işte, üniversitede okuyomuş gibi bile hissetmiyorum kendimi. üstelik iphonena yeni bi özellik gelmiş birini numarasından takip edebiliyosun haritada nerde olduğunu görebiliyosun, babamda bana bunu yapcakmış dün öyle söyledi.. bilmiyorum ben ölmek istiyorum artık
ya siz dalga mı geçiyosunuz. bu verdiğiniz akıl mı şimdiÇoçuğun yanına kaç ille evlilik gerekmiyor
Böyle soylemeniz mantıklı bulmuyorum lütfen aklını karıştırmayın evden kacarsa daha kötü olabilir bunu düşündünüz müKızı okutmucaklarsa ne olusak bayanlar birsürü kadın biliyorum ailesi okutmamış kocasından dayak yiyen
Bu nasıl bi cevaptır ya?! Siz şimdi akıl mı verdiğinizi sanıyorsunuz daha 18 yaşındaki hayatı bilmeyen genç bir kıza? Ya yurt dışında yaşıyorsunuz ya da haberlerden bi haber yaşıyorsunuz. Acıdım size şu an.Çoçuğun yanına kaç ille evlilik gerekmiyor
Aynen öyle kızın aklı zaten karışık o iyice batırdıKız cevap vermiyor bu durmadan yazıyor ya sinir oldum.
Elle tutulur biseyde demiyor.
Kız zaten ruh haliyle gitmeye meğilli.
Okuma hakkı diyip tutturuyor ama olay öyle değil.
Yanlış yol izliyor
Ne kadar kolay soyluyorsunuz! Önünü arkasını hesap etmeden. Lütfen.....Oykumm7söylüyorsun.74172 .!.:Aklın varsa gîdersin genç kızsın böyle şeylere hakları yok
Aynen öyle kızın aklı zaten karışık o iyice batırdı
zaten üniversitem bitse, 2 sene sonra mesleğimi elime alıcam bankacı olucam.ozaman daha büyümüş olucam, kendim eve de çıkarım ama şu iki sene üniversitede rahat bıraksalar beni öyle güzel olacakki,, hem senden vazgeçtik diyolar hem rahat bırakmıyolar. babam diyorki benim paramı yiyorsan benim kurallarma uyacaksın. ailem tekirdağda ben edirnede okuyorum her haftasonu eve getirtiyor beni, haftasonu üniversitede kalıp vakit geçirmemi bile istemiyor böyle bi ailem var işte, üniversitede okuyomuş gibi bile hissetmiyorum kendimi. üstelik iphonena yeni bi özellik gelmiş birini numarasından takip edebiliyosun haritada nerde olduğunu görebiliyosun, babamda bana bunu yapcakmış dün öyle söyledi.. bilmiyorum ben ölmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?