Evden kovuldum...

Niye o zaman fotografi bana gosteriyor

Sabahtan beri nefes almadan çalışan iş adamı, saatin akşamın sekizi olduğunu fark edince, o gün kendisi gibi yoğun çalışan sekreterine bir öneride bulunmuş. Haydi birlikte yemeğe gidelim. Gitmişler, adam yemekte sormuş Dans etmeye gidelim mi?
Olur, demiş sekreteri. Birlikte diskoteğe gitmişler.

Sonra evine gitmişler. Bir güzel sevişmişler.

Sonra evine gelmiş adam. Arabasını park etmiş garaja. Cebinden bir parça tebeşir çıkarmış. Elbisesine irili ufaklı çizikler atmış. Eve girdiğinde kendisini salonda bekleyen karısı sormuş:"Neredeydin?"
Adam istifini bozmadan:"Hiiç!.. Sekreterimle yemeğe gittik, sonra dansa,
sonra da onun evine. Birkaç saat seviştik."

Yalancı!.. diye bağırmış kadın ; Üzerindeki tebeşirlerden belli ki, O serseri arkadaşlarınla buluşup yine bilardo oynamaya gittin değil mi?

güçlü birine benziyorsunuz
ailenizde yanınızda
kendi kafasına göre yaşayan
ailesi ve kendisinden başkasına bakmayan birinden nasıl bir umudunuz var

Dışarda bi haltlar karıştırmak istediğinde sizi gönderiyor olmasın. Hiç düşündünüzmü bunu ?
Cebinde kadın rumuzları olan kağıt bulmuş. Eve eskort falan getiriyorsa demek kadını postalıyor önden. Adam dışarda yapıp bir de otel parası mı versin.

Bu iyimis

Cebinde kadın rumuzları olan kağıt bulmuş. Eve eskort falan getiriyorsa demek kadını postalıyor önden. Adam dışarda yapıp bir de otel parası mı versin.
Aynen. Ama bide söyle bakmak gerek karısının evinin rızkını otellere harcamıyor maaşallah tam bir bilinçli erkek.

Haklisiniz, babam cok sorunlu biriydi galiba hersey normal geldi, o yuzden baska kadinlara sormak istedim
Eşinin dikkat çekmemek adına bilerek gözüne soktuğunu sana değer vermediği için de her işine gelmediğinde seni evden yolladığı aşikar..
Belli ki yaşın çok değil gir bir işe çalış ve geri dön demelerine kanmadan ayrıl..
Evlilik bu değil,adam olmak bu değil..
Aileniz normal olmamakla birlikte belli ki gelip gitmeleriniz de onlar için sorun değil..
Lütfen biraz bilinçli davranın bir çocuğunuz oldu mu işiniz daha da zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…