- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
-
Sen kocanın erkek arkadaşıyla 14 şubatta ev yapımı pasta kesip yediğine inanmak istiyorsan buyur inan. Kocan da gelir seni evden alır bak ayağına geliyor bu önemli. Bir sonraki kovulmaya kadar.Niye o zaman fotografi bana gosteriyor
O da var, ama guvenim bitti ne dese inanmiyorumbu zamanda koca nerden baksan 30dan önce bulunmuyor, erkek nüfusu azalıyor diye feci bi söylenti var boşansan daha iyisini mi bulacaksın yastık değişir kader değişmez, bildiğin şeytan bilmediğin şeytandan iyidir
Niye o zaman fotografi bana gosteriyor
Aslında hersey ilk evlendigimizde teline sifre koymasiyla basladi,teline bakabilir miyim dedigimde izin vermiyordu, ailesi yuzunden cok huzursuzluk yasadik, bunlari atlattik derken esim cezaevine girdi cikti, simdide boyle tuhafliklar yapiyor, yalan yere yemin ediyor sonra ogreniyorum yalan soylemis
Cebinde kadın rumuzları olan kağıt bulmuş. Eve eskort falan getiriyorsa demek kadını postalıyor önden. Adam dışarda yapıp bir de otel parası mı versin.Dışarda bi haltlar karıştırmak istediğinde sizi gönderiyor olmasın. Hiç düşündünüzmü bunu ?
Bu iyimisSabahtan beri nefes almadan çalışan iş adamı, saatin akşamın sekizi olduğunu fark edince, o gün kendisi gibi yoğun çalışan sekreterine bir öneride bulunmuş. Haydi birlikte yemeğe gidelim. Gitmişler, adam yemekte sormuş Dans etmeye gidelim mi?
Olur, demiş sekreteri. Birlikte diskoteğe gitmişler.
Sonra evine gitmişler. Bir güzel sevişmişler.
Sonra evine gelmiş adam. Arabasını park etmiş garaja. Cebinden bir parça tebeşir çıkarmış. Elbisesine irili ufaklı çizikler atmış. Eve girdiğinde kendisini salonda bekleyen karısı sormuş:"Neredeydin?"
Adam istifini bozmadan:"Hiiç!.. Sekreterimle yemeğe gittik, sonra dansa,
sonra da onun evine. Birkaç saat seviştik."
Yalancı!.. diye bağırmış kadın ; Üzerindeki tebeşirlerden belli ki, O serseri arkadaşlarınla buluşup yine bilardo oynamaya gittin değil mi?
Aynen. Ama bide söyle bakmak gerek karısının evinin rızkını otellere harcamıyor maaşallah tam bir bilinçli erkek.Cebinde kadın rumuzları olan kağıt bulmuş. Eve eskort falan getiriyorsa demek kadını postalıyor önden. Adam dışarda yapıp bir de otel parası mı versin.
Umudum yok aslinda sadece pisman olmaktan korkuyorumgüçlü birine benziyorsunuz
ailenizde yanınızda
kendi kafasına göre yaşayan
ailesi ve kendisinden başkasına bakmayan birinden nasıl bir umudunuz var
Rumuzlara baktim oyun rumuzu cikti ama niye bunlari not aldi bilmiyorumCebinde kadın rumuzları olan kağıt bulmuş. Eve eskort falan getiriyorsa demek kadını postalıyor önden. Adam dışarda yapıp bir de otel parası mı versin.
O da var, ama guvenim bitti ne dese inanmiyorum
Eşinin dikkat çekmemek adına bilerek gözüne soktuğunu sana değer vermediği için de her işine gelmediğinde seni evden yolladığı aşikar..Haklisiniz, babam cok sorunlu biriydi galiba hersey normal geldi, o yuzden baska kadinlara sormak istedim
Ne için pişman olacaksınız ?Umudum yok aslinda sadece pisman olmaktan korkuyorum
Ciddisin sandim :)bacım geyik yapıyorum
mis gibi aldatılıyosun, erkek erkeğe pasta yapıp yemek ne
Ben konunun fake olduğunu düşündüm size verdiği bu cevaptan sonra. Apaçık aklımıza hakaret ediyor.bacım geyik yapıyorum
mis gibi aldatılıyosun, erkek erkeğe pasta yapıp yemek ne
Oyun rumuzu ise niye arkadaşımın diye yalan söylesin?Sen fake olabilirmisin acaba?Konuyu açtığında kadın rumuzu diyordun şimdi baktım oyun rumuzu diyorsun.ne ara baktın?Rumuzlara baktim oyun rumuzu cikti ama niye bunlari not aldi bilmiyorum
Fake degilim gercekten uzgun biriyim, belkide cok safim, yada cok yalnizBen konunun fake olduğunu düşündüm size verdiği bu cevaptan sonra. Apaçık aklımıza hakaret ediyor.
Kadin isimleri yaziyor, ama oyun rumuzu mesela ceyda33 gibiOyun rumuzu ise niye arkadaşımın diye yalan söylesin?Sen fake olabilirmisin acaba?Konuyu açtığında kadın rumuzu diyordun şimdi baktım oyun rumuzu diyorsun.ne ara baktın?
Niye arkadaşımın dedi o zaman?Oyun rumuzu olduğunu nerden anladın?ne oyunuymus bu hem?Kadin isimleri yaziyor, ama oyun rumuzu mesela ceyda33 gibi
Okey oyunu , oyuncular mesaj yazabiliyor birbirine 5 rumuzu yazmis cebine koymusNiye arkadaşımın dedi o zaman?Oyun rumuzu olduğunu nerden anladın?ne oyunuymus bu hem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?