Evden yapılabilecek işler

Meyremasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
777
167
53
28
Kızlar merhaba

Evden birseyler yapıp satmak istiyorum. Sarma, ıslak kek vs. Kasnak çeyizlik havlularda salon takımida yapiyorum. İnstagram hesabi actim ama pek bir işe yaramadı. Sizden fikir almak istiyorum. Çalışamiyorum küçük bebeğim var. Ihtiyacim var.

Merhaba, ben evden çalışarak kazanabileceğiniz işler var elbette. Ben network işiyle kazanç sağlıyorum. Kendime uygun saatlerde zaman ayırıyorum. iki kızım var ve aynı zamanda full time çalışıyorum. Network diyince herkes ön yargı ile yaklaşıyor. Ama bizim şirketimizde üye yap zorunlulu yok. satış yapmak zorundada değilsiniz. Tabikide bunları yaparsak çok daha hızlı büyür yol alırız ama yapacaksınız diye bir kural yok. şirket size üye ekliyor. kendi ekibinizi oluşturuyorsunuz. Eğer ilgilenirseniz seve seve yardımcı olurum

Tanıdıklar yapıyor reklamı o konuda. Ben arkadaşımın arkadaşının yaptığı yemekleri aldım arkadaşım övünce. Bolca da etiketleme yapın. Etiketlerden aradım önce. Çok yetersiz kullanıyorlar etiketleri yemek yapanlar.

Merhaba ben bir firma ile çalışıyorum yaklaşık 5 aydır. Evde tığ işi lif dikiyoruz çok fazla kazandırmasa da en azından eve katkı oluyor düşünürseniz size ilgili kişinin numarasını verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…