Eve alış-verişi kim yapar ?

scorpi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
273
0
96
42
Rusya
ozellikle evli bayanlar sorum sizlere... alis-verisi yani yicek icecek patates sogan kahvaltilik vs kim yapiyor bunlari ? sizmi? yoksa market size yakin olsa dahi siz deilde esinizmi yapar ?

market,pazar alışverişlerini ben yaparım.eşime bu görevi vermiyorum çünki alışveriş yapmaktan zevk alıyorum.

market,pazar alışverişlerini ben yaparım.eşime bu görevi vermiyorum çünki alışveriş yapmaktan zevk alıyorum.

hmm bende hic sevmiyorum ya alis-verisi iskence gibi geliyor bazen bana... ( :))
guleyimmi aglayayimmi bende sasirdim wala

wow sanslisin kiz jeyyar Allah bozmasin bizde genelde beraber yapariz, diyorum listeyi versem kendin yapsan yok diyor ben sana para versem sen kendin yapsan diyor :Roflol:

ben yaparım alış verişi zaten eşimin alış verişe pek vakti olmaz.bende alış-veriş konusunda hassasımdır her dediğim alınsın ve ne marka istiyorsam alınsın en tazesi seçilsin son kullanma tarihine bakılsın vs...istediğim için evimin alış verişini kendim yapmak daha çok içime siniyor.tabi eşimde yanımda olup poşetleri taşıyacaksa daha ne olsun:)))

Benim esimde titiz davraniyor alis-veriste o yuzden yaninda olmayi gerek duymuyorum bazen. en iyi sebzeleri secer, kahvaltiliklarin kullanma tarihine bakar.. ya cocukla is-guc cok oluyor bazen hic cikamiyorum yanimizdada market var,esime sen yapiver diyorum yok o da illaki benim yapmami istiyor evin hanimi olarak.. haklida.. belliki alismam gerek bu alis-veris olayina,hic sevmiyorum alis-veris yapmayi market olaylarini...:bbo:

Scorpi tatlım..Alışverişin her türlüsüne bayıldığım için genelde ben yaparım.Zaten bilirim ne eksik ne lazım.Gider gezeeeeeeer, alışverişimi de yapar gelirim. Tabi eşim de müsaitse o da gelir arada..öptüm canımm seni..

alışverişimi kendim yaparım çünkü bende alışveriş yapmaya bayılanlardanım saatlerce gezsem bıkmam valla heleki pazara gitmek ayrı bi zevk sabah erkenden herşeyin taptaze olduğu saatlerde gidip mis kokulu meyva sebzelerden almak çok güzel ama benim hemen hiç zamanım yok bunun için

herzaman istisnasiz ben yaparim, kimse de tasimaz, kimse de biseye ihtiyacin var mi diye sormaz aksam, bekar olmak budur iste...

woow Fransizca biliyormusun bu harikaya :smiley-cool:yerimseniben

ah ah bende ist.da olsam pazarina cikardim pazarcilarla pazarlamada yaprdim indiriminide yapardim , tukkanlarida tek tek gezerdim yanima bi arkadasimi alip.. ama burda durum farkli ya, pazarda bi kac kez aladitldim ee dilini cok iyi bilmedigin icinde biseyde diyemiyorsun sogudum o yuzden..
gerci eskidende oyleydim annem alis-veris yapardi ben bi kenarda dururdum... o yuzden lazim olan seyler bitsede bazen cikamiyorum ayaklarim agirlasiyoruz alis-veris aklima gelince :bbo:

Valla biz eşimle beraber yapıyoruz hipermarkete gidip sebzemızı meyvamızı ev için gerekli yiyecekleri ordan alıyoz

aylık alışverişimizi genellikle birlikte yapıyoruz kocacımla...okadar çok aylık alışveriş yaptıkki bakk genelledim bilesırnaşık şeysırnaşık şey henüz bir kez birlikte büyük alışveriş yaptık onun dışında benim aşkım eksik çıkarsa akşamları alır...

ikimizde çalıştığımız için pazar günleri pazar alışverişimizi yaparız,ayda birde büyük marketten alışverişimizi yine birlikte yaparız...

Benim ehliyetim yokken esimle beraber giderdik ama bu alisveris degil resmen bir maraton kosusu olurdu marketin icinde:Roflol:.Alacaklarimi cok hizli bir sekilde secip almam lazimdi.Hic sevmiyor cünkü alisverisi.Ama 2,5 senedir ehliyetim var cok sükür,kendi basima gidiyorum.Tingir mingir ,yavas yavas, geze geze,baka baka yapiyorum alisverisimi.şakkıdı

Bizim pazarımız perşembe günü. Eşimde şehir dışında çalıştığı için malesef yalnız çıkmak zorunda kalıyorum. Çalıştığım içinde öğle arasında 1 saatte çıkıp eve gelip yerleştirmek zorunda kalıyorum. Öyle ayeste ayeste pazar yapamıyorum yani. Ama aylık market alışverişini birlikte yaparız. Özellikle cumartesi yada pazar olur zaten. Ama ikimizde sürekli çocuklar gibi onuda alalım bunuda alalım deyince kasada yüzümüz asılıyor biraz. biri Bizi biraz durdursun yahuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))))))))

biri bizi durdursun haa cok sekersiniz yahuuuuuuuu :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…