Eve alış-verişi kim yapar ?

esimde haftada 6gun calistigi icin bi pazar gunumuzde alisverisle geciyor biz aylik deilde haftalik yapiyoruz... hafta icindede eksikler cikiyor cocukla markette alisverisi hizlihizli yapiyorum bende,mesela bugun ikimiz gittik bebisle aglamaya basladi yabanci suratlari gorunce... esime donuste aliver dicem ama yolunun ustu deil, ist.daki gibi oyle her adimda market bakkalda yok burda... oyle iste tatlilarrrr:1rolleyes:

Ben ve kocam pazarı pek sevmeyiz. Manav tanıdıktır, genelde beraber gideriz. Market alışverişimizi de beraber yaparız. Ama her akşam kocam işten dönerken yine ufak tefek yiyecekler getirir. Tatlı,dondurma...vb.

farketmez benim için onlada olur onsuzda ama genelde onunla olur çünki bunun bide eve taşıma tarafı var

büyük ihtimalle imkan ve şartlara göre yaparız bizde ama ben beraber gitmeyi tercih ederim şahsen..

alışverişi severim. genelde ben yaparım, unuttuğum ya da yolu üzerinde olan şeyleri eşime söylerim, gelirken alır.
arada birlikte çıkarız.

Beraber aylık market alışverişi evlilikte bir ritüeldir bana göre :)
Eskiden olsa annem bir ekmek almaya yollayamazdı beni o da ayrı bi konu.
Sevgi insana neler yaptırıyor böyle
Ben işten çıkışta ara sıra yalnız da giderim markete ufak tefek şeyler için , o da eli kolu boş gelmez hiçbir akşam çok şükür. Bu huyunu çok seviyorum aynı babam gibi :)

Cocuktan once hep beraber giderdik alisverise.Bensiz kendine corap bile almadigi icin kocam devamli beraberdik her alisveriste.Bende onsuz market alisverisi yapmiyordum cunku hem uzak hemde aylik aldigimiz icin cok yuk oluyordu o yuzden tek gidemiyordum.

Simdi cocuk oldu ve bazi seyler degisti.Kiyafet alisverisine simdi 3 kisi gidiyoruz :)) Kime kiyafet alincaksa oteki cocugu tutuyo gun boyunca ve otekide giyip cikariyo bakiyo fikir aliyo :) Kizimizda tabi bazen fikrini soyluyo bagiriyo cagiriyo guluyo agliyo :)))

Ama market alisverisini artik cogunlukla esimi yolluyorum.Aylik olanina yine beraber gideriyoruz genelde ama onun disinda haftalik olanina yada acil ihtiyaclarda liste yapiyorum esimin eline veriyorum cokta guzel eksiksiz hatta fazlasiyla alisveris yapip geliyo.Bu isleri iyi beceriyo :)

Ayrica en guzel tarafi marketlerde elimi hic surmem tasima arabaya koyma kasaya koyma isine.Tek eve cikarken yardim ederim oda 2 poset o kadar.Gerisini hep esim halleder sagolsun.Cocuktan oncede sonrada bu boyleydi..

Biz genellikle esimle beraber gideriz ama esim yanima gezme amacli takilir...kaydirigubbakcemile3
Onu kendi basina 1-2 defa alis verise göndermistim, ivir zivirdan baska birsey getirmemisti banakaydirigubbakcemile3

bız toplu alısverısı esımle beraber yapıyoruz.
tek tuk alınacak seylerı ıs cıkısı en yakın marketten alır evıme gecerım.:1hug:

eşimle beraber gideriz çünkü hem alışveriş yapar hem gezeriz hemde yemek yeriz ikimizde çok seviyoruz gezmeyide alışverişide.. ama genede akşamları eli boş gelmez çikolatamı unutmaz :)

Alışverişi beraber yaparız.Beraber alışveriş yapmayı çok severim.

genelde eşimle birlikte yapariz haftasonu..ama "hadi hadi hadi" demesinden dolayi eksik listeyle eve döneriz :)) kalanlarida ya eşim işten gelirken yada ben bi yerlerden gelirken alirim..ben sebze meyve için pazara gitmeyi cok severim..secenek bol oldugu için..saatlerce gezebilirim :) ama eşim nefret eder..markete gidelim herşeyi ordan alalim,bi oraya bi buraya gitmeyelim ve bitsin bu işkence diye elinden gelen huysuzlugu yapar sagolsun :))

genelde birlikte yaparız.ama çok acilleri ben yapasositosositorım.

Bizde hep eşimle gideriz marketede pazarada beni yalnız yollamak istemez taşıyamam diye :asigim: genelde haftasonları bakarız pazar ve market işine aciliyeti yoksa hafta içide iş çıkışı eşim alır gelirken ne eksik varsa ıvır zıvır canımız o zaman ne yemek isterse arar sorar alır gelir . sağolsun bu konuda çok hassastır canımın çektiğini illa ki alır

bende kendım yapıyorum alışverişimi...kimseye yaptırmam...

Kime denk gelirse yapariz ama genelde ve aslinda hep eşim yapar ben sadece butik alişverişime çikarimmm o da sağolsun herşeyle ilgilenir.....canim kocişimmmm

valla ben kocamı hadi alışveriş yap diye markete salsam ne kadar aburcubur varsa toplar, gerekli gereksiz herşeyi alır biz de batarız. bende genelde alışverişi kendim yaparım işten dönerken, sonrada onu arar gel beni ve poşetleri al taşıyamıyorum derim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…