ben yaparım...kaplumbağa gibi tıkır tıkır taşırım eve...
ama kipa gibi büyük marketlere yakın gidersek sokuveririm içeri toptan alırım...
zaten kafası çok dolu ve işleri aşırı yoğun ondan istemem zaten almasını ekmek hariç...
o parasını versin ben alırım....cokacimcoook
aylık alışverişimizi birlikte yaparız..
sanki evde ordu yaşıyormuş gibi alırız da alırız..
ama mutlaka bir eksik çıkar..gamyoncuiremsu
onları da ben gider temin ederim yada mesaj atarım gelirken şunları şunları getir diye..
aklında tutamaz telefonla söylersem..:teselli:
Ikimizde calistigimizdan dolayi, genellikle esim yapar alis verisi ...
Benim birde evdeki isim, yemek ve cocuk derken, isimin yogun oldugunu bildigi icin, kiyamaz bana zaten, hep sorar ne eksik diye ... hihoyyyt
Amma ve lakin, bazi esyalari mutlaka ben alirim, yani bazen bende cikarim alis verise, kafama ne eserse onu almayi bazen cok seviyorum ... kaydirigubbakcemile2
market alışverişinden pek hoşlanmam
pazara gitmeyide hiç sevmem
o yüzden pazara gidilecekse, ki çok nadir gidilir bizde pazara eşim halleder yada annesine telefon açar şunlar şunlar lazım pazara gittiğinde al ben akşam gelip alıcam diye
market alışverişinide bilrikte yaparız
çünkü aldığımız şeyleri eve taşımak ölüm oluyor alışverişi toplu yaptığımız için
bazen ufak tefek eksiklikler olduğu zaman onları ben alıp geliyorum ama genelde ağır taşımamak için bagajda birakıyorum eşim gelince alıp getiriyor
Listeyi ben, alışverişi eşim yapar. Ben cocuklarla cıkamıyorum fazla.gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 Ama bazende beraber gideriz. Onun anlayamayacagı seylerde ben giderim (kıyafet gibi). Ama canım kocam işten cıkar birde pazar market yapıp 5 kat cıkar:asigim:a.s.
Her cumartesi veya pazar günü ailecek market alışverişine çıkarız. Pazar alışverişini ben yaparım. Kılık kıyafet içinde birlikte çıkarız. Eşim ayrı iş yapmaz yani hep birlikte oluruz.
mutfak alışverişini beraber yaparız aylık alışveriş desemde asla inanmaz tabii ki
kıyafet alışverişine de özellikle çıkmam yani beğenirsem alırım yani tesadüfen olur genelde o da yalnız
ya da kocişle farketmez
bende en cok esimle giderim cunku iki cocukla yanliz basima cok zor, zaten benim oglan esimden beter hadi hadi bi sey ister bazen iste, onunla tek alisveris yapilmaz kiz da emdigi icin aglarsa cok zor oluyor, yani ailecek gideriz yapmaya
bazen de esimi tek basina yollarim cocuklarla ve ehliyetsiz zor oldugu icin
evimize bir kürdan dahi alsak beraber alırız.. üstümüze başımıza dahi tek başımıza bişi almayız.. alışkanlık oldu galiba bizde yanımda o olmayınca keyfimle alışverişimi yapamıyorum...
market çok yakın olmasına rağmen haftasonları hep beraber gideriz.. hafta içi birşey lazımsa eğer akşam durakta buluşuruz öyle alırız:)
herseyı esımle beraber alırız
genelde 15 gunde bır super markete cıkarız
kıyafet alıcagımız bellı bır zaman yoktur
dısarıda gezerken birseyler begenırız ve alırız
onun harıcınde bır eksık varsa telefon acarım esım ısten gelırken alır
evin mutfak alış verişine ben bakarım...
ben günlük yemek yaptığım için alış verirşimde günlük olur çoğunlukla...
eşimde yeri gelir yapar ama çok nadirdir...
sevgiler...