Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
zaten herkes o yönde yazmış yani o saatlerde normalde dışarda olmuyosanız bunu söylüyceksiniz adama. O gün ben bırakırım seni demiştin sana güvendiğim için kendime de sana da çok kızgınım. Nasıl düşünemezsin böyle bi şeyi diyceksiniz.Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
Geç saate kadar kalmışşınız. Bir saat uzaklıktaki yere sizi götürecek bir de evine geri dönecekti. Diyelim ki saat 2 adam evine 4te dönecekti. Kendinde araba kullanma cesareti görememiştir. Bence yaptığı yine bir incelik.Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
taksiyle göndermiş işte daha ne olsun? Ben seni bırakırım demiş olabilir ama ya tartışmada çekip gitseydi eve nasıl dönecektiniz ?Biriyle dışarı giderken her zaman her ihtimali düşünün kavga gürültü olabilir sizi olduğunuz yerde bırakabilir kaza v.s olabilir bunları düşünerek eve dönüş saatinizi ayarlayın karşıdaki insana güvenerek değilKızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
Kızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?