Kızlar ben mi abartiyroum acaba yaKendimi kötü hissettim ama ne bileyim galiba beklentim çok fazlaydı ondan
evet abartıyorsun gayet düşünceli davranmış ille arabasıyla mı bırakması gerekir
düşünsene gecenin bir saati seni evine bırakacak sonra 1 saat daha yol gidip kendi evinde gidecek karşındaki de insan uykulu ve yorgun olabilir değil mi?
1 saat yolu çekmeyi göze alamayan erkek bir zahmet bayan arkadaş edinmesin..
Her şeyi hazır tepside suna suna erkekleri tepemize çıkaran bizleriz...
Taksi parasını verdiyse sadaka vermediya.. Gecenin bir yarısı kızı taksiyle yollamakta neyin nesidir..
Ayrıca belli ki hafta sonu buluşmuşlar helede ertesi gün tatilse nolurdu bıraksaymış..
şurda ortam var deseler koşa koşa gider erkekler...
Adam hayatındaki özel insanı da evine bırakamıyorsa bir zahmet sevgili yapmasın...
Bana doğru gelmedi. Arabası varsa eve bırakmalıydı.
Madem akşam saatinde buluştunuz sizin evinize yakın yerlerde zaman geçirseydiniz.
Neden 1 saat uzaklıktaki yere gittiniz.
Hayır ya ben kabul etmezdim. Getirmeli eve kadar. Taksi parasını verdi diye haklı mı oldu şimdi?
Ha alkollü olur araç kullanamaz ona itirazım yok..
Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
tamam yapmasın
sakin olun
düşüncemi yazarken korkarak yazacağım bundan sonra
Gayet sakinim şekerimsaygı duyuyorum düşüncenize. şimdi adamın bir saat gelişini 1 saat gidişini, yorgun olabileceğini hesaplarken bu kadar ince düşünürken acaba adam neyi düşünüyor.
Kız gece takside korkmuş. Adam bunu düşündü mü acaba?
Zor değil ya evine bırakacak atla deve değilya
Bana doğru gelmedi. Arabası varsa eve bırakmalıydı.
Madem akşam saatinde buluştunuz sizin evinize yakın yerlerde zaman geçirseydiniz.
Neden 1 saat uzaklıktaki yere gittiniz.
Hayır ya ben kabul etmezdim. Getirmeli eve kadar. Taksi parasını verdi diye haklı mı oldu şimdi?
Ha alkollü olur araç kullanamaz ona itirazım yok..
1 saat yolu çekmeyi göze alamayan erkek bir zahmet bayan arkadaş edinmesin..
Her şeyi hazır tepside suna suna erkekleri tepemize çıkaran bizleriz...
Taksi parasını verdiyse sadaka vermediya.. Gecenin bir yarısı kızı taksiyle yollamakta neyin nesidir..
Ayrıca belli ki hafta sonu buluşmuşlar helede ertesi gün tatilse nolurdu bıraksaymış..
şurda ortam var deseler koşa koşa gider erkekler...
Adam hayatındaki özel insanı da evine bırakamıyorsa bir zahmet sevgili yapmasın...
valla ben, eve bırakmayan erkek arkadaştan hoşlanmam
hele ki taksi çağıracak, parasını verecek!!! eve yollayacak, direkt hakaret algılarım
eğer kendim gideceksem, kendi paramla giderim
ama bence hele ki flörtleşme döneminde bir kız eve yalnız gönderilmez
bir de bırakırım demiş
ben olsam buzzzz gibi soğurdum
açık açık da yazardım
bu sebeple soğudum kusura bakma diye
ayrıca, taksiye para vermek nasıl bir incelik orasını da hiç anlayamadım
seninle bu gecelik işim bitti
al bu da yol parası der gibi
bence incelik falan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?