Eve bırakmayan erkek

Taksi ile de tedirgin olmuş olabilirsiniz geç vakit olunca,haklısınız ama o da baya ince davranmış hakkını yemeyin şimdi.
Bırakırım derken,kendince taksiye teslim edip bırakmış sayılıyor işte.

Başka probleminiz yoksa bunu büyütmeyin.
Bir daha grç vakitte buluşmak söz konusu olunca söyleyin,taksi ile olsa dahi ben tedirgin olurum,deyin,anlar.

Eğer öncesinde ben bırakırım dediği için geç vakte kaldıysanız siz haklısınız. Terör bölgesinde nerdesiniz bilmiyorum ama kırsal bir yerse 1 saatlik mesafe muhtemelen ıssız yerleri kapsıyordur. Taksiciye para verip göndrmek de incelik değil bence, sonuçta taksiciye siz de para verebilirdiniz. Madem sözünü tutamayacak ben bırakırım demeyecekti. Ben şu an egedeyim ve gece geç vakit 1saatlik mesafeye takside tek gitmek istemem korkarım.

Kızlar ben mi abartiyroum acaba ya Kendimi kötü hissettim ama ne bileyim galiba beklentim çok fazlaydı ondan

Premses misin acaba
Adam taksi parasını ödemiş daha napsın.
Ki bence bir daha bu kadar geç saatlere kadar dışarda durma ve kendi çabalarınla eve dön, bir erkek seni evine bırakmak zorunda değil.

Kızlar ben mi abartiyroum acaba ya Kendimi kötü hissettim ama ne bileyim galiba beklentim çok fazlaydı ondan

evet abartıyorsun gayet düşünceli davranmış ille arabasıyla mı bırakması gerekir

düşünsene gecenin bir saati seni evine bırakacak sonra 1 saat daha yol gidip kendi evinde gidecek karşındaki de insan uykulu ve yorgun olabilir değil mi?

Bana doğru gelmedi. Arabası varsa eve bırakmalıydı.
Madem akşam saatinde buluştunuz sizin evinize yakın yerlerde zaman geçirseydiniz.
Neden 1 saat uzaklıktaki yere gittiniz.
Hayır ya ben kabul etmezdim. Getirmeli eve kadar. Taksi parasını verdi diye haklı mı oldu şimdi?
Ha alkollü olur araç kullanamaz ona itirazım yok..

1 saat yolu çekmeyi göze alamayan erkek bir zahmet bayan arkadaş edinmesin..
Her şeyi hazır tepside suna suna erkekleri tepemize çıkaran bizleriz...
Taksi parasını verdiyse sadaka vermediya.. Gecenin bir yarısı kızı taksiyle yollamakta neyin nesidir..
Ayrıca belli ki hafta sonu buluşmuşlar helede ertesi gün tatilse nolurdu bıraksaymış..
şurda ortam var deseler koşa koşa gider erkekler...
Adam hayatındaki özel insanı da evine bırakamıyorsa bir zahmet sevgili yapmasın...

tamam yapmasın

sakin olun

düşüncemi yazarken korkarak yazacağım bundan sonra

+++++

adam size bırakırım demiş ona göre plan yapmışsınız, geçe kalmışsınız. adamla küsüp ayrıldığınızı düşünün. yine taksi ile gidecektiniz. o zaman korkmayacak mıydınız? piremses sendromundan çıkın artık. ayrıca adam taksiciye para verirken müdahale etmediniz mi? ben olsam utanırdım ya.

Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi

valla ben, eve bırakmayan erkek arkadaştan hoşlanmam
hele ki taksi çağıracak, parasını verecek!!! eve yollayacak, direkt hakaret algılarım
eğer kendim gideceksem, kendi paramla giderim
ama bence hele ki flörtleşme döneminde bir kız eve yalnız gönderilmez

bir de bırakırım demiş
ben olsam buzzzz gibi soğurdum
açık açık da yazardım
bu sebeple soğudum kusura bakma diye

tamam yapmasın

sakin olun

düşüncemi yazarken korkarak yazacağım bundan sonra

Gayet sakinim şekerim saygı duyuyorum düşüncenize. şimdi adamın bir saat gelişini 1 saat gidişini, yorgun olabileceğini hesaplarken bu kadar ince düşünürken acaba adam neyi düşünüyor.
Kız gece takside korkmuş. Adam bunu düşündü mü acaba?
Zor değil ya evine bırakacak atla deve değilya

benim fikrim tıpkı yazdığım yönde 'şekerim'

size iyi forumlar

aynen katılıyorum
bence de hayatındaki özel insanı evine bırakamıyorsa bi zahmet sevgili yapmasın

kadın erkek eşittir amenna da kadın erkek ilişkisinde de bazı püf noktalar olmalı yani

Gec olmus 1 saat getirip 1 saat donecek
Onada yazik yorgundu demek
Taksiye bindirip parasini da odemis
Onuda yapmasaydi haklisin

Ne çok beklentiniz var ya! Hani diyeceğim ki, ciddi önemli bir durum olur gece geç vakte kadar (hele ki terör bölgesiymiş)dışarıda kalmak zorunda kalırsın, değil sevgilin arkadaşın bile olsa o saate taksiciye güvenip gönderir için burkulur,anlarım.

Amma keyfin, eğlencen için kalmışsın,sevgilin gönlünü hoş etmiş,(ki şu durumda ben o adam sevgili bile demem)taksiye bindirmiş göndermiş, neyine yetmiyor,taksi parasını da ödemiş daha ne istiyorsun?

Gözünüzü seveyim bu kadar saf olmayın kızlar. Erkekler sonsuza kadar eğlenilecek kız,evlenilecek kız felsefesini sürdürecekler bunu bilin,adımlarınızı ona göre atın. Haa ibreyi şaşan erkekler ve hayalperest kızlar var ya,işte boşanma patlamasına etken en çok bu türler işte.

Valla sabaha kadar vızır vızır işleyen yerde oturuyorum,cesur bir insanım,ona rağmen temkini elden bırakmıyorum.
Aile,akraba dışında kimse kimsenin yükünü çekmeye mecbur değil.Herkese hakettiği kadar değer...Kimse kusura bakmasın...

ayrıca, taksiye para vermek nasıl bir incelik orasını da hiç anlayamadım
seninle bu gecelik işim bitti
al bu da yol parası der gibi
bence incelik falan değil

Yemişim taksi parasını, şahsen ben taksi parasını alır eline verirdim. Bir daha da görüşmezdim
hadi onuda vermeseydi diyenler var... vermese nolacak kız sanki muhtaç mı
Tabiki İncelik değil bu yaptığı. kendi kıymetini bilen insan bunu kaldıramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…