Yemişim taksi parasını, şahsen ben taksi parasını alır eline verirdim. Bir daha da görüşmezdim
hadi onuda vermeseydi diyenler var... vermese nolacak kız sanki muhtaç mı
Tabiki İncelik değil bu yaptığı. kendi kıymetini bilen insan bunu kaldıramaz
bunu iğnelemek için sormuyorum, gerçekten merak ettiği için, belki 43 yaşındayım diye geri kaldım mevzulardan (yok yok geri kalmadım, şaka burası)
sevgililer günümü hatırlamadı
beklentiyi düşür
doğumgünümde hediye almadı
beklentiyi düşür
eve bırakmadı
beklentiyi düşür
hastaydım aramadı
beklentiyi düşür
en ufak güzel sözü yok
beklentiyi düşür
şöyle oldu
beklentiyi düşür
böyle oldu
bekletiyi düşür
düşür düşür nereye kadar?
hakikaten beklentiyi bu kadar düşürünce nasıl hissediyorsunuz sevildiğinizi?
yani kadın kendi kendine yetebilmeli, kesinlikle!
ama kendi kendine yetebilmek var, değer verildiğini hissetmek var, ikisi apayrı şeyler
herkese Richard Bach'ın Sonsuza Uzanan Köprü kitabını tavsiye ederim
önlü arkalı 10 sayfalık özellikler taşıyan bir kadın arayan bir adamın, bu formlara uymayan bir kadınla tanışması ve ilişkilerini anlatıyor
mesela adam bağıran kadın istemiyor
kadın bağırmayı öyle açıklamış ki...
ben buyum diyor kadın
mutlaka okuyun
Adamın arabası var mı kaçırdım, belki yok? Belki git -gel taksi ücretini çıkaracak parası yok/veya benzin?
Başkalarına güvenip premses tripleri bana fazla geliyor. Bence abartmışsınız, adam sizi gecenin yarısı dolmuşa bindirmedi sonuçta. Plakasını durağını bildiği bir taksiye bindirmiştir. Gece geç saat ve terör bölgesi diyorsunuz, gece 1-2 geliyor aklıma ama öyle doğu ilindeyse sizin için geç saat 10 falandır. Büyük şehir için epey erken bir saat.
Her sözüne katılıyorum.
Kadın kendi kendine yetebilmeli,
bir erkeğe ihtiyaç duymadan her işini görebiliyorsa, çekip çeviriyorsa, başını her yerde çıkıştırıyorsa bu güzel bir şey
amma velakin hayatımdaki insanda beni onure edecek, bana özel olduğumu hissetirecek
onun yanı yöresi benim mücadele verdiğim korktuğum yer olmayacak...
Ben taksi paramı da veririm.. yolu da bulurum.. gece yarısı da evime dönebilirim... bunlar başka karıştırmayalım
Bu konuda da şahıs bayanı eve bırakmalıydı. (farkındaysanız artık adam demiyorum)
Bırakmadıysa bu şahıs doğru insan değil.. bu bayan için
iyi de
arabası yoksa
parası yoksa
neden baştan ben seni bırakırım diyor? demeseydi o zaman
yalan söylediyse daha da fena
o zaman tam da "köprüyü geçene kadar, ayıya dayı demek" oluyor işte
+++++++++++++Teror bolgesi olan bir sehirdeysem o kadar gec saate kadar disarida kalmam, kimseye de minnette bulunmam.
Belki erkek arkadasin gidis donus icin kendine guvenmedi.
Ayrica bu tarz yerlerde bazi taksiciler vardir, arar cagirirsin tanidigindir guvendigindir.
Belki oyle bir taksiciyi cagirmistir.
1 saatlik bir yere taksi ucreti gece tarifesiyle sormasi ayip ne kadar odedi?
Bana sanki mesafeyi biraz abartiyorsunuz gibi geldi.
Hangi erkek 1 saatlik gece tarifesini odeme centilmenliginde bulunur ki?
Varmış arabası konunun başında ben öyle anladım.
Aynen katılıyorum. Normalde asla eve bırakılmayı beklemem ben de ama burada durum farklı. Adam ben seni bırakırım demiş, gecenin bir körü ve terör bölgesiymiş.Bana doğru gelmedi. Arabası varsa eve bırakmalıydı.
Madem akşam saatinde buluştunuz sizin evinize yakın yerlerde zaman geçirseydiniz.
Neden 1 saat uzaklıktaki yere gittiniz.
Hayır ya ben kabul etmezdim. Getirmeli eve kadar. Taksi parasını verdi diye haklı mı oldu şimdi?
Ha alkollü olur araç kullanamaz ona itirazım yok..
Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?