Eve bırakmayan erkek

Ayıp etmiş ben olsam bende bozulurdum.
Deger vermediğini hissederdim.
Gece saat gec,teror bolgesi demişsiniz. Sakınmamış sizi..
Cok fazla bişey beklemeyin bu adamdan.

bunu iğnelemek için sormuyorum, gerçekten merak ettiği için, belki 43 yaşındayım diye geri kaldım mevzulardan (yok yok geri kalmadım, şaka burası)

sevgililer günümü hatırlamadı
beklentiyi düşür
doğumgünümde hediye almadı
beklentiyi düşür
eve bırakmadı
beklentiyi düşür
hastaydım aramadı
beklentiyi düşür
en ufak güzel sözü yok
beklentiyi düşür
şöyle oldu
beklentiyi düşür
böyle oldu
bekletiyi düşür

düşür düşür nereye kadar?
hakikaten beklentiyi bu kadar düşürünce nasıl hissediyorsunuz sevildiğinizi?

yani kadın kendi kendine yetebilmeli, kesinlikle!
ama kendi kendine yetebilmek var, değer verildiğini hissetmek var, ikisi apayrı şeyler

herkese Richard Bach'ın Sonsuza Uzanan Köprü kitabını tavsiye ederim
önlü arkalı 10 sayfalık özellikler taşıyan bir kadın arayan bir adamın, bu formlara uymayan bir kadınla tanışması ve ilişkilerini anlatıyor
mesela adam bağıran kadın istemiyor
kadın bağırmayı öyle açıklamış ki...
ben buyum diyor kadın
mutlaka okuyun

aynen
ayyyynen

Ay daha neler göreceğiz. Terör bölgesi derken nerdesiniz? Millet Van'a bile terör bölgesi diyor, herkes porselen bebek olmul kundak bekliyor. Ben daha eşimi alıp bırakıyordum, hala da öyle. Şimdi bana suv aldık, millet diyor kocadı suv almış, geve nöbetinden sabah mesaisinden alıp sınra da işe giderdim. Olması gereken de bu biraz diri olun.

Hiç hoşuma gitmedi. Taksiye parasını vererek koruyup kollamiş olmuyor. Uzun süreli ve evliliğe giden bir ilişkim olsa oturup bir düşünürdüm yani. Ha öyle değil sadece takiliyorsaniz ciddi değilseniz normal yaptığı.
Şuanda gündüz vakti bile eşim taksiye kolay kolay bindirmiyor. Sizi gece terör bölgesinde bilmediği bir adama bırakmış...

Her sözüne katılıyorum.
Kadın kendi kendine yetebilmeli,
bir erkeğe ihtiyaç duymadan her işini görebiliyorsa, çekip çeviriyorsa, başını her yerde çıkıştırıyorsa bu güzel bir şey
amma velakin hayatımdaki insanda beni onure edecek, bana özel olduğumu hissetirecek
onun yanı yöresi benim mücadele verdiğim korktuğum yer olmayacak...
Ben taksi paramı da veririm.. yolu da bulurum.. gece yarısı da evime dönebilirim... bunlar başka karıştırmayalım
Bu konuda da şahıs bayanı eve bırakmalıydı. (farkındaysanız artık adam demiyorum)
Bırakmadıysa bu şahıs doğru insan değil.. bu bayan için

Adamın arabası var mı kaçırdım, belki yok? Belki git -gel taksi ücretini çıkaracak parası yok/veya benzin?
Başkalarına güvenip premses tripleri bana fazla geliyor. Bence abartmışsınız, adam sizi gecenin yarısı dolmuşa bindirmedi sonuçta. Plakasını durağını bildiği bir taksiye bindirmiştir. Gece geç saat ve terör bölgesi diyorsunuz, gece 1-2 geliyor aklıma ama öyle doğu ilindeyse sizin için geç saat 10 falandır. Büyük şehir için epey erken bir saat.

Yorumlari okurken kendimi isvicrede yasiyor zannettim bir an. Kiz suclu cikmis, prensesligi, simarikligi kalmamis.

Hanimlar burasi Turkiye. Bir kadin sevgilisine guvenip gec saate kadar disarida kalabilir ne var bunda. Ben mi anormalim? Insan normal arkadaslarindan eve birakmasini beklemez ama onceden de soz vermis birinden tabi bekler.

Ben olsam demek ki cok da dusunmuyor beni derdim cunku insan merak eder basina bir sey gelir mi diye. Dolmusta tecavuze ugrayip yakilan kadinlarin ulkesi burasi.

Haklisin sen.

iyi de
arabası yoksa
parası yoksa
neden baştan ben seni bırakırım diyor? demeseydi o zaman
yalan söylediyse daha da fena
o zaman tam da "köprüyü geçene kadar, ayıya dayı demek" oluyor işte

evet işte olay bu

iyi de
arabası yoksa
parası yoksa
neden baştan ben seni bırakırım diyor? demeseydi o zaman
yalan söylediyse daha da fena
o zaman tam da "köprüyü geçene kadar, ayıya dayı demek" oluyor işte

Varmış arabası konunun başında ben öyle anladım.

Teror bolgesi olan bir sehirdeysem o kadar gec saate kadar disarida kalmam, kimseye de minnette bulunmam.
Belki erkek arkadasin gidis donus icin kendine guvenmedi.
Ayrica bu tarz yerlerde bazi taksiciler vardir, arar cagirirsin tanidigindir guvendigindir.
Belki oyle bir taksiciyi cagirmistir.
1 saatlik bir yere taksi ucreti gece tarifesiyle sormasi ayip ne kadar odedi?
Bana sanki mesafeyi biraz abartiyorsunuz gibi geldi.
Hangi erkek 1 saatlik gece tarifesini odeme centilmenliginde bulunur ki?

ya bu bırakırımı ben seni arabayla alır bırakırım olarak düşünmedim ben yani taksiyle gitmesini sağlamak da bırakmak gibi olabilir. Ben mi iyice öküzleştim acaba konu sahibi trip atacağına açıkca söyleseymiş kırgınlığını ve beklentisini. Ben olsam söylerdim.

+++++++++++++

Varmış arabası konunun başında ben öyle anladım.

ben orayı tam çözemedim ama neticede konu sahibini almış
dönüşte de bırakırım demiş
konu sahibi de bu söze istinaden gece geç saate kadar kalmış
bunlardan sonra, arabası olsa neee olmasa ne

Aynen katılıyorum. Normalde asla eve bırakılmayı beklemem ben de ama burada durum farklı. Adam ben seni bırakırım demiş, gecenin bir körü ve terör bölgesiymiş.
Taksicinin güvenilir olduğunu nerden bilelim kırsal bir yerde.
Neler okuyoruz Allah muhafaza

1 saatlik yol Ankarada 200 tl'den aşağı gelmez. Daha çok hatta. Ki gece trafik de yokken 1 saatlik yolun en az 60km sürmesi gerek. Bu kadar terör bölgesindeyseniz bence ne siz ne de erkek arkadaşınız 1 saatlik mesafeli geç dönmeli çıkışlar yapmayın...

Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi

Normalde bu durum bana anormal gelmez ama sizin bu mesajınıza bakarak evet bırakması gerekirdi diyorum

Hoş olmamış, şimdi bir şey demeyin bence bir daha ki buluşma programı yapılırken bunun konusunu açarsınız

Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi

Balık burcu filan mısın sen? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…