Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun burada usta ve görevli farkı mı?
Şöyle düzelteyim o zaman, servisi ararsanız o işle ilgilenen, o işten para kazanan, işi anlayan, yetkili bir kişi gelir.
Usta ve görevli farkını bilmiyorsanız o sizin sorununuz veya Türkiye'de usta ile görevli aynı anlamda kullanıyor olabilir küçüklüğüm burda geçmedi. Evet zaten servisi aradım yarın tekrar arayıp sert bir şekilde söyleyeceğim bu sefer.
 
Aa tesadüfe bak tatlım. Ben de Türkiye’de büyümedim. Herhalde sizin gibi aynı anlamda olup olmadığını bilmiyorum demekki.
 
Neden sert sekilde söylüyorsunuz? Bir kere aradinız tınlamayıp gelmediler mi?
Eşyalar yeni alınmadı mı gerci daha önce de alınmış olsa arıyorsunuz randevu veriyorlar o saat diliminde gelip hallediyorlar.
 

Usta demek herhangi bir işte deneyim olarak diğerlerinden daha üstün olandır.
Görevli de herkes görevli olabilir. Biz de iş yerlerimiz de görevliyiz. Usta da bir nevi görevlidir.
Servisten işten anlayan bir usta/teknisyen gelmelidir. Çırak gelmesin aman dikkat edin
 
Teşekkürler.
 
Neden sert sekilde söylüyorsunuz? Bir kere aradinız tınlamayıp gelmediler mi?
Eşyalar yeni alınmadı mı gerci daha önce de alınmış olsa arıyorsunuz randevu veriyorlar o saat diliminde gelip hallediyorlar.
3 kere aradım ilgilenmediler randevu bile vermediler.
 
3 kere aradım ilgilenmediler randevu bile vermediler.
İletişim konusunda bir problemin mi var acaba? Adamların işi bu, gelip yaparlarsa para kazanıyorlar. Ya senden kazanıyorlar ya cihazların yeniyse firmadan kazanıyorlar. Biz arayınca iki gün içinde geliyorlar da sana niye gelmiyorlar acaba? Sevmiyorlar mı seni?
 
3 kere aradım ilgilenmediler randevu bile vermediler.
Yanlış yeri ariyorsundur. Onlar yetkili servis değil. Markanın birebir yetkili servisine ulaş. Makinenin kodunu istiyor sorunu dinliyor ve size gün saat aralığı belirliyor. Aksini yapıyorsa o firmanın yetkili servisi değildir. Telefon numaraları zaten özel numara oluyor. Şahıs telefonu gibi değil.
 
Sevgili bile olmadığınız kişiyle sarılıp öpüşme nedir ya adam eve gelirse tabiki başka türlü beklentileri olur bu sefer olmasa bir dahaki çagaracağın zamanı bekler. Erkekler için kendinizi bu kadar basitleştirmeyin
 
Hayatım bugün olmazsa yarın ev yerleşince zaten senin eve gelicek bari işlerini hallettir baştan olmadı mola da sevişirsiniz koy ver gitsin üç günlük dünya
 
Daha tamire başlamadan başka işlerini halleder adam ona göre çağır işi bitince de tamiri yapmadan gider muhtemelen sonra da perde ayağı g.. ayağı olur
 
Gelmiyorlar ne biliyim. Sorunlu olan sensin ben değilim.
 
Kaç kere aradım sorunu dinledi size dönüş yapılacaktır dedi bekledim yok. Üç sefer aynı hikaye yıldım artık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…