Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmiyorlar ne biliyim. Sorunlu olan sensin ben dedeğilim.
Alala bende Ankaradayım servisi (usta, görevli, teknik servis vs vs) ne zaman arasam mutlaka geldiler, yaşınız kaç merak ettim.
Perde takamayan servis çağıramayan biri nasıl yalnız yaşıyor ilginç

Bu beyaz eşyaları siz yeni mi aldınız? Kurulumu kendiniz yaparsanız garanti kapsamından çıkıyor diye biliyorum ama yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.

Herkesin kriteri bir değil ki.

Alala bende Ankaradayım servisi (usta, görevli, teknik servis vs vs) ne zaman arasam mutlaka geldiler, yaşınız kaç merak ettim.
Perde takamayan servis çağıramayan biri nasıl yalnız yaşıyor ilginç
27 yaşındayım perde ve diğer işler hariç her şeyi kendim yaptım.

Bu beyaz eşyaları siz yeni mi aldınız? Kurulumu kendiniz yaparsanız garanti kapsamından çıkıyor diye biliyorum ama yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.
Evet yeni aldım ilk alınca gelip taktılar ben 2. Yıkamada sorun olduğunu fark ettim o gün bu gündür sorun var ve çok gürültü çıkarıyor bilmiyorum neden ilgilenmediler.

Çok ilginç. Ben de tek yaşıyorum kimi arasam çat diye geliyorlar. Üstelik Ankara gibi bir yer. Dağın başında ücra bir köy olsa hadi gelmezler diyeceğim ama.
Kaç kere mail attım şikayet ederim dedim dava açarım dedim bu ürünlerin garantisi var daha alalı altı ay olmadı ki. Ne yaptım da yetkili servis bu kadar umursamaz anlamadım. Farklı arkadaşa arattım maalesef yoğunluk var dediler. Hep bana gelince mu yoğunluk oluyor acaba.

Adamla sevişmek için işi bahane ediyorsunuz.Bu adam İngiliz anahtarimi evdeki tüm sorunları çözsün.Biz faniler genelde bu işte uzman insanları çağırıyoruz gelip yapıp gidiyorlar.Tek kaybimiz para oluyor en azından iş bilen insanları çağırıyoruz.Perdesiz evde nasıl oturuyorsunuz her halde 40 katta falansiniz.
Karşı taraf asla ihtiyacınız olduğu için çağırdığınızı düşünmez sonu belli.
Bu adam hayatınızda olmasaydı sorunları nasıl çözmeyi düşünüyordunuz?????

Erkek arkadaşım köy evinin çoğu işini yapmış. YouTube dan video izleyip bulaşık ve çamaşır makinesini yapmaya çalıştım yapamadım. Sadece yatak odası ve salonun perdelerini taktım bir hafta kolum ağırdı herkesin bünyesi aynı mı?

Yaw çağırın gitsin ne olacaksa olsun

Bulaşık ve çamaşır makinesi borusuyla alakalı sorun varsa su tesisatçısı çağıracaksınız bu kadar basit, yetkili servise bile gerek yok. Yok usta çağırmam diyorsanız taciz falan korkunuz varmış ya, taksiye binmeyin, toplu taşıma kullanmayın (aracınız yoktur diyorum,araciniz olsa zaten sanayiye giden tanımayan usta ile muhatap olan biri olmanız gerekir) ne bileyim akşam ezanından önce hemeeenn eve donen biri olmalısınız taciz korkunuz varsa....

Eviniz kaç oda geriye mutfak hadi bilemedin 1 oda kalmış.Sorun beyaz eşya ise bunda uzman değilse bir şey yapamaz iyice bozarsa gelen tamirci kullanım hatası diye işinizi zorlaştirir.Koyde ne yapıyordur musluk ,boya badana ,bir iki çivilik iş gözünüzde büyütmeyin adamı.Sizecayip olmasın diye bir şey demiyor olabilir sorumluluk yuklemeyin. ( İki perde asınca 1 hafta yatiyorsaniz kondisyon 0, birde bu durumda adamla evde köşe kapmaca oynayacaksınız olmaz) Spora gidin azıcık kas çalışın kendinizi müthiş hissedersiniz emin olun

Ben arkadaşımın başına geldi o yüzden endişeleniyorum dedim. O konuyu sadece onun için yazdım.

Spora boks öğrenmek için belli bir süre gittim. Zaten önce arkadaşımı ve kardeşini çağırmaya karar verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…