Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
Haklısınız neden çağıralım ki sevgili bulup ona yaptırmak varken.
Arkadaşım elin ustalarını niye tanıyalım zaten mecbur kalınca çağırıyoruz. Yalnız olunca çekiniyorsanız bir komşu kadının kapısını tıklatın 5 dk yanımda durur musunuz deyin.

Bazı perdeleri taktım bir hafta kolum ağrıdı. Usta işini üstte açıkladım.
Kıyamam çen çok mu haşşaşşın

Perde dediğin şey ayda bir hadi bikaç ayda bir yıkanır. Her seferinde birini mi arayacaksın taksın diye yoksa yıllarca pis kokuşuk perdelerle mi yaşayacaksın?

Evet servisi aradım. Benim yazdığımda bir tutarsızlık yok ama siz usta diyince ne anlıyorsunuz acaba? Servisi arayınca usta mı geliyor sanıyorsun?
Yok yav mühendis gönderiyorlar boru taksın diye usta da neymiş

Üstte dedim bir arkadaş daha aynısını dedi bende mantıklı buldum.

Hanımefendi bakın servis çağırınca usta gelmez görevli gelir. Usta araba işleri, mobilya işleri ve ara işle ilgilenen kişilere denir
Sorun burada usta ve görevli farkı mı?
Şöyle düzelteyim o zaman, servisi ararsanız o işle ilgilenen, o işten para kazanan, işi anlayan, yetkili bir kişi gelir.

Geline oyna demişler yerim dar demiş, yerini genisletmişler yemenim dar demiş
Bir arkadaşımın başından kötü bir olay geçti üstte yazdığım gibi ve senin gibi bir kişi daha dalga geçti. Sen ve diğer ikiniz bu sitenin zorbası falan mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…