Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam en asil sensin.

Çoğunu kendim yaptım ayrıca isterim istemem istesem ona söylerim zaten.
Peki bize tam olarak neyi soruyorsunuz, sevişmek istesem söylerim, işçi cagiramam. Amelelik istiyorsunuz diyoruz ona da yok.Oturun dua edin o zaman işler hallolsun diye

Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?

Bulaşık ve çamaşır makinesi için servislerini arıyorsunuz. 2 teknisyen gelip, gerekli işlemi yapıp gidiyorlar. Bizler de eve servis/usta vb çağıracağımız zaman önce adamlarla samimi olmuyoruz; adamlarla tanışmıyoruz.

O zaman o arkadaşları da çağırın hep birlikte yapın İşleri. Bir aydır varlığından haberdar olmak tanımak değil bu arada...
Daha önce adını çok duydum varlığından haberdar olmuştum ama bir aydır ilişkimiz var. Arkadaş işi mantıklı o daha iyi olabilir öneri için teşekkür ederim.

Içinden ne geliyorsa onu yap ya ne kasıyorsun bu kadar.
Adam sevişip terk edecek bir tipsw 5 ay sonrada gider zaten.
7 kere bulusmussun işte .
17 kere buluşup sevisince mu oluyormus .
Ne bilim ben pek anlamam bu takdik işlerinden bana çok salakca geliyor .
Böyle şeylere takılan bir adamsa zaten gözüme gozukmesin mümkünse sevismesin abaza gezsin

Servisi aradım 3 kere geleceğiz dediler ama sonuç yok. En sonunda boru işi sizinle ilgili hanımefendi diyip kapattılar telefonu bende tüketici haklarına şikayet ettim. Oldu mu?

Gelip burda başkasını aciz olmakla suçlayıp sonra gelip ne alakası var mı diyorsun? Cidden asil falan sanıyorsan psikolog tavsiye ederim.
Sağol cınım tavsiyen için, psikoloğum bozuk değil

Aciz davranmasaydın aciz demezdik ki. 15 gündür tanıdığın adama evinin işini mi kitlemeye çalışıyorsun, yatağa mı atmaya çalışıyorsun anlamadım gerçi öyle bir adam var mı yoksa hayallerinde mi yaşıyorsun orası da meçhul ya.

Ben taktik olarak hiç görmedim zaten ama sevişip terk edecek birisi değil ondan eminim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…