Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hayallerde yaşıyorum evet.

Burnundan kil aldirmiyor ben anlamadim, konuyu bizi azarlamak icin acti herhalde.

Rica ederim. Emin olun en uygunu bu olur..
Yani bu sitede insanlar nedense çok önyargılı ve hemen eleştirmek istiyor. Siz yazmadan aklıma böyle bir fikir gelmemişti tekrardan teşekkür ederim bu fikir daha uygun olur diye düşünüyorum.

Üstte neden usta tutmak istemediğimi açıkladım.
Ben seyide onbaşı falanmışım onu anladım. Eve bir sürü tamirci usta girdi çıktı kazağımın altına havalı tabancayı takıp açtım kapıyı bi şey olmadı.
Burda bile kadınlar olarak sevişme fikri oluştuysa adam da öyle bir beklentiyle gelir. Katiyen sevişmem diyorsanız çağırmayın.

Ya kusura bakmayın ama tepki aldınız diye geri adım attınız, insanın aklına ilk arkadaşları gelir, bunu düşünmemiş olduğunuza inanamadım
İnanın ben insanların tepkisini hiç umursamam ve şu ana kadar umursamadım. Arkadaşlarım ya farklı şehirde ya evlilik hazırlığı yapıyor onun için aklıma ilk önce erkek arkadaşım geldi.

Ben sevişmem demedim ki.

Küçük merdivenler satılıyor 1 milyon milyoncularda vs. Evde bulunsun acil ihtiyaç da olabilir. Ben olsam çağırmazdım

İnanın ben insanların tepkisini hiç umursamam ve şu ana kadar umursamadım. Arkadaşlarım ya farklı şehirde ya evlilik hazırlığı yapıyor onun için aklıma ilk önce erkek arkadaşım geldi.
16 Kasım'da 7 aylık ilişkiniz varmış, daha 16 Aralık olmadı nerden 1 aylık ilişkiniz oldu da 7 kez buluştunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…